Alla inlägg under juni 2016

Av Fester Bestertester - 3 juni 2016 14:59

Jag väntar på att det fördömda boendestödet ska komma. Jag vill bara få det överstökat, så jag kan ägna fredagen åt min favoritsysselsättning: Att dricka.


Jag smuttar iofs på en öl just nu, men det blir bara den och ingen mer. Det är bara att stålsätta sig, om ett par timmar är mitt schema blankt.

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 22:38

Det blev en promenad hem från Svenssons, en sträcka som tar ca tio minuter att gå. Jag gjorde det med lätta steg, jag hade ju fått en dusör av herr Svensson.


Jag kommer att finnas på kansliet fredag kväll och har öronmärkt 25, 90 kronor till skaffning. Det är precis vad en påse gifflar kostar och de ska jag ha till kaffet (Löfbergs lila) när jag vakar vid datorn och telefonen.


Vad vi ska göra för resten av denna enorma gåva ska vi enas om på ett extrainkallat möte på Kråkstigen 4. Planerna är många och olika idéer far genom mitt huvud i skrivande stund. Dock kan ni leva i trygg förvissning om att vi kommer att fatta rätt beslut. Pengarna kommer väl till pass, då många av oss har en gås oplockad med socialdemokratin. Vi kan nu slå tillbaka. Så får det bli.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 20:50

Det lesbiska landslaget under ledning av butchen Pia Sundhage går som tåget med dallrande bröst och vickande stjärtar. Man slog Polen med hela fyra noll ikväll.


Det rör sig om kval till fotbolls-EM där Sverige bör finnas representerat när väl dammet lägger sig.


Jag gissar på att det blev en vild orgie i omklädningsrummet efter matchen, och att dildosarna gick varma. Het lesbisk sex, tungan i munnen och fingrarna halvvägs upp i buken. Wow! Vad roligt det ser ut när de små liven försöker imitera herrarna. Så näpet, så gulligt. Lycka till i resten av kvalet, lesbianer.


MVH/Pelle Jönsson

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 20:20

Hej, detta är herr X. Jag har nyligen telefonerat med vår Sune Andersson och han hade prima nyheter. Makarna Svensson skänker 500 kronor till Saken och pengarna är redan överlämnade.


Det var herrn i huset som gav oss donationen och den är högst välkommen. Sune berättar att han kommer att gå hem först när hans medhavda punschflaska är slut och vidare kommer herr Svensson att belönas med UFO-Sveriges sobra slipsnål.


För pengarna kan vi köpa A4-ark, det blir en rejäl lunta. Eller så låter vi Sune ladda sin mobiltelefon för pengarna. Som ordförande är det viktigt att vara tillgänglig, men Sune har inga pengar på telefonen i dagsläget.


Detta var årets största enskilda donation. Vi har pengar på kistbotten, men man kan aldrig få för mycket av den varan. Det kostar pengar att bedriva vår verksamhet, så du som läser detta uppmanas att kontakta oss om just din donation. Stå inte kvar på perrongen och se tåget gå, hoppa ombord och det redan idag. Inget bidrag är för litet.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 19:26

Jag sitter här med ett par öl och ett stort glas whisky. Som så ofta förr blev det en "Famous grouse", den kittlar störtskönt i kistan.


Sirppa och jag har tagit en paus, hon går mig just nu på nerverna. "Byt kalsonger, rök inte så mycket, tvätta dig under armarna". Så går hon på ifrån morgon och till kväll.


Jag softar således och lyssnar på schysst musik på Youtube. Jobbet blir jag hemma ifrån imorgon, jag känner verkligen för att partaja. Vill jag ha sällskap går jag till "God vän", en jäkligt bra pub i stan. Jag känner ägaren Al-Hakim, så har jag ont om stålar går jag dit och dricker öl, jag får kritsa.


Ser man bortom helgen är måndagen en röd dag, så det gäller att bunkra öl. Fyra arbetsdagar nästa vecka, det ska jag nog klara av. Men just nu känns arbete mig främmande, jag har en flarra att tömma. Vi hörs!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 18:39

På morgonen tar jag 250 mg Clozapine, 10 mg Escitalopram och 25 mg Lergigan. På eftermiddagen 25 mg Lergigan och på kvällen 350 mg Clozapine och 25 mg Lergigan.


Vidare har jag flytande Theralen och Oxascand, vilka jag tar vid behov. Oxascand är det sällan jag tar, då den abslout inte får kombineras med alkohol.


Dessa doser (främst Clozapinet) håller min hjärna i schack och jag fungerar helt normalt på dem. Spendera en dag i mitt sällskap och du skall icke finna ett spår av schizofreni. Medicinerad är jag som vem som helst. Nja, jag är ett geni, men har inte en tillstymmelse till psykos. Antingen har jag tillfrisknat, eller så kan jag tacka tabletterna för mitt mående. Mår bra, det gör jag.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 18:21

Jag har precis pratat med Pelle Hörsel. Man får skrika fram det man vill ha sagt till honom, så det frestar på på stämbanden.


Jag bjöd in mig till honom på lördag, då tar jag med mig sex öl. Det är alltid kul att träffa honom, vi har tagit många gemensamma fyllor genom åren.


Nu sitter han och möglar i sin lilla etta och väntar på nästa sommar, då han blir ålderspensionär. Jisses, vad tiden går.


Pelle Hörsel, byt batterier i hörapparaterna så kan vi komunicera en smula när vi ses. Väl mött på lördag.

Av Fester Bestertester - 2 juni 2016 17:51

Kjoltyg i alla åldrar rakar bort könshåret. Att de rakar sig under armarna och på benen må väl vara hänt, men lämna kussimurran ifred!


Könshåret är till för att minska friktionen vid rörelse och hjälper till att lufta vaginan,. De som frekvent rakar sig där nere riskerar irriterad hud och svamp i underlivet.


Jag är ingen pedofil, jag gillar fruntimmer med en rejäl buske. Godsakerna hittar man till ändå.


Leve vaginan! Leve könshåret!


MVH/Helmut Burgemeister

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards