Alla inlägg under juli 2016

Av Fester Bestertester - 21 juli 2016 21:12

Min spelmissbrukande vän ringde nyss och vet ni vad? Han ville inte låna pängar. Han brukar oftast höra av sig när han är pank, men jag nekar honom oftast att låna. Han pratade om fotbolll och vi berörde inte hans spelmissbruk med en endaste stavelse. Kan han ha blivit kvitt sitt missbruk? Hoppas kan man, men tro vågar jag inte. Vi får se om han ringer igen och bölar efter pängar, men det kan han känna sig blåst på. Mina pängar är mina, jag tänker inte underblåsa hans missbruk.

Av Fester Bestertester - 20 juli 2016 23:08

Det är jag, herr X som författar dessa rader. Jag är frivillig kanslivakt hos UFO-Norrköping och ser fram emot samtal på telefonmaskinen.


Jag kliver av mitt pass klockan åtta på morgonen, tills dess så håller jag krutet torrt och sinnena på helspänn.


Har du sett något mysko på himlen, tveka inte att slå oss en signal. Hellre för mycket info än för lite. Klatu, verada niktu. Låt oss dra fram våra utomjordiska bröder i ljuset.

Av Fester Bestertester - 19 juli 2016 16:46

Syrrans man kommer till Sverige några dagar, hela vägen från South Carolina i USA. Tyvärr blir han femton timmar försenat, det var ingen dålig försening, det.


Jag ska inviga honom i svenskens sätt att dricka, jag tar med mig en dunk hembränt till mina föräldrar där vi ska träffas under onsdagen.


Jag hade även tänkt att vi skulle ta en pubsväng, så han får uppleva en blöt, svensk afton. Det ska bli roligt att guida honom och lära honom ett och annat. Säga vad man vill om USA, men att dricka sprit är amerikanerna dåliga på.

Av Fester Bestertester - 19 juli 2016 16:09

Jag har besökt makarna Andersson i utkanterna av Motala, med mig hade jag en flaska punsch. Herrn i huset och jag drack upp  hela flaskan, samtidigt som vi diskuterade politik och UFO:n.


Herr Andersson donerade 200 kronor till kampen och det var ju frikostigt. Jag lovade honom en medalj så fort han kommer upp i femhundra kronor under en 30-dagarsperiod och det kan mycket väl bli verklighet, då herr Andersson är stadd i kassan.


Den donerade pengen behövs verkligen, nu är bara frågan på vad vi ska invetera den i. En så kallad laserskrivare låter lockande, men inget är bestämt ännu. Nåja, ett stort tack till dig, kamrat Andersson.


MVH/Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 18 juli 2016 17:00

Jag har ett blankt schema idag, så jag tittade på The Simpsons på DVD. Jag har maratontittat och är inne på den fjärde säsongen. Simpsons is the longest running cartoon show och det är ju ett gott betyg. Heja Homer, leve den roliga familjen. Man kan inte se sig mätt på prima underhållning, man vill alltid ha mer.

Av Fester Bestertester - 17 juli 2016 18:21

Jag har besökt makarna Andersson i utkanterna av Motala, med mig hade jag en flaska punsch. Vi drack girigt dessa underdroppoar och herr Andersson lovad att bidraga ekonomiskt till Saken.


Det är altruister som honom som håller kampen vid liv, vi behöver fler donationer som hans.


Kan du se dig själv i spegeln utan att skämmas om du inget gjort för kampen? Det kan inte jag, så jag skänker Saken en stor summa varje morgon. Tillsammans är vi starka.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2016 19:24

IFK Norrköping tog emot lilla Östersund på Idrottsparken, eller Östgötaporten som den larvit nog bytt namn till och det slutade oavgjort. Östersund fick två straffar, men bommade en.


IFK var det bättre laget, men det räckte inte för en vinst. Nu tappar man mark i guldstriden och det är illa.


Jag får dränka mina sorger i starköl, så tar vi nya tag. Rosenborg väntar i Champions League-kvalet och då jäklar krävs det bättre spel än man presterade ikväll. Oavgjort hemma mot en nykomling, det är inte acceptabelt.

Av Fester Bestertester - 13 juli 2016 21:47

UFO-arkivet i Norrköping har öppet resten av veckan, vi har fått tillräckligt många frivilliga att ställa upp. Vi kommer att vänta vid telefonen för att ta emot rapporter.


Första nattpasset har redan börjat och det blir mig du kommer att få tala med om du ringer. Som tidsfördriv kommer jag att spela MS-röj och Harpan, sedan har jag med mig inte mindre än fyra smörgåsar. På två av dem har jag ost och grön paprika, på de andra två har jag prickig korv. Kaffe finns att brygga, så det blir några stadiga koppar.


Har du inget att rapportera om kan du alltid ringa om du har frågor rörande UFO:n. Jag tror jag vet tillräckligt för att kunna ge ordentliga svar. Väl mött i natten, nu kör vi.


MVH/Sune Andersson

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards