Alla inlägg under juli 2016

Av Fester Bestertester - 11 juli 2016 19:05

Fy fan, jag är ännu inte återhämtade efter helgens bravader. Det smärtar i levern, det gör riktigt ont och så har jag huvudvärk. Jag tror att jag slog i huvudet när jag ramlade och raglade framåt.


Men icke att jag drar ned på drickandet, jag har fått i mig tre starköl hittills och whisky finns framdukat.. Endast amatörer låter sig skrämmas av ett enstaka bakslag, jag kör på som vanligt.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 10 juli 2016 22:28

Ja, jösses, vilken lördag jag hade. Jag var på födelsedagskalas och hade med mig ett knippe öl. Allt gick bra (hoppas jag) tills jag skulle gå hem. Då dråsade jag i backen och fick hjälp att resa på mig. De andra deltagarna tyckte att jag behövde hjälp, så de vallade mig längs vägen hemåt.


Sedan är allt som bortblåst, förutom att jag vet att jag tappade byxorna någonstans på Kungsgatan. Jag vaknade med ett ryck på tillnyktringsenheten och fick berättat för mig att jag kom dit i ambulans.


Jag fick tillåtelse att gå hem vid femtiden på söndagsmorgonen,, efter att ruset klingat av och nu sitter jag hemma med mörbultad kropp och huvudvärk. Jag har nyss druckit upp kvällens första öl, jag måste slå till bromsarna.


Detta var andra gången på kort tid som jag blev omhändertagen, det får räcka. En fylla tar man bäst ensam i sin egen lägenhet, att ragla runt utomhus är inte bra. Jag hoppas att jag lärt mig en läxa, men tvivlar på det. Skål!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 8 juli 2016 17:23

UFO-Östergötland stänger kansliet i en vecka, våra medarbetare måste få vila upp sig en smula. Vi hoppas ni har överseende med det och att ni ser till att ta kontakt med oss tidigast den 18:e juli. Väl mött i världsrymden.


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 8 juli 2016 13:22

Äntligen är den här, den efterlängtade semestern. Jag är ledig i hela fyra veckor och tänker fylla dagarna med sömn och alkoholkonsumtion.


Jag har precis kommit hem och självklart har jag öppnat en öl. Jag kliver nu in i dimman, så kommer jag ut lagom till den åttonde augusti. Ha det bra, alla läsare. Trevlig semester!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 20:11

Heart of Midlothian beat FC Infonet away with 4-2. Goals were scored by Callum Paterson, Alim Ozturk and Igor Rossi.


We're wreaking havoc in Europe, we're going to qualify for Europa League. Well done, Hearts. I konw you have a talented squad, so to take Europe with storm will be an easy task, indeed.


You bet I celebrated at The Crocked Goose, where the match was shown. I boozed away almost 50 quid, but it was money well spent. I can't wait for the enemy to come to Tynecastle, then we'll embarasse them for all to see. Glorious Hearts!


Cheers from Calum Stewart

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 19:51

Jag medicinerar med 10 mg Escitalopram varje morgon. Jag har tidigare varit negativ till SSRI-mediciner, till vilket Escitalopram hör. Jag lider ju inte av depression, men nu vet jag mer än tidigare, det är inte för den antidepressiva effekten jag käkar E.


Jag plågas ofta av ångest och Escitalopram kan lindra den. Ångest är svårt att medicinera bort, men viss lindring kan medicin skänka.


Jag ger den en månad att bevisa sin förträfflighet, sedan skiter jag att ta den. Det är ju onödigt att ta piller man inte blir hjälpt av. Antidepressiva läkemedel har jag testat ett flertal, det ska bli spännande att se om E hjälper. Hoppas, hoppas.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 19:13

Jag besökte idag snabbmatkedjan McDonalds. Jag valde en meny och det blev Big Mac med pommes frites och läskeblask. Jag åt en hamburgare på Statt på åttiotalet, därför tänkte jag att det skulle vara intressant att testa det igen, så här flera år efteråt. Jag blev dock en smula besviken.


Hamburgaren jag fick var synnerligen sladdrig och innehållet ramlade ut från mellan bröden och ned på min bricka.. Jag fick använda fingrarna för att få i mig allt. Inte blev jag mätt heller, detta trots att jag fick en förpackning med den franska potatisen.


Gästernas medelålder var låg, ungdomarna går ned sig i hamburgerträsket i tidig ålder. Var får de pengarna det kostar att äta hamburgare ifrån? Jag vill påstå att jag har ett öppet och fördomsfritt sinne, men McDonalds bekräftade mina farhågor.


Skulor! Eländig bukfylla för den stressade medborgaren. Det blir tummen ned, det kommer att dröja innan jag sätter min fot på denna restaurang igen. Om jag går dit någon mer gång ska jag beställa något annat än en Big Mac.Vem vet, kanske serverar McDonalds även något ätbart.


MVH/Nils-Erik

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 18:35

Jag har idag inhandlat ett paket Brago-kex med chocklad. Jag har ätit upp halva paketet, men innan dagen är över lär hela vara uppätet.


Till det hade jag kaffe med punsch och faktiskt känner jag mig så smått berusad nu, en härlig känsla.


Jag funderar på att ge lilla frugan ett kex, men har inte bestämt mig. Hon fick en smörgås med prickig korv till frukost och hon får inte svälla upp till en spärrballong.


Jag ska leta fram en stenkaka med Kai Gullmar och lyssna på de härliga tonerna från förr och punschflaskan får följa med till grammofonen. Dagens UFO-arbete är avklarat, nu återstår att njuta av resten av dagen.


MVH/Vän av ordning

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards