Alla inlägg under juli 2016

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 18:18

Min spelmissbrukande vän Plankan ringde nyss. Han var arg, ty han hade druckit öl igår och slocknade i soffan och vaknade fem i elva på kvällen. Han missade därmed matchen Wales-Portugal.


Naturligtvis var det inte för att han ville prata med mig som han ringde, nej, han ville låna pängar. Han var sugen på att blåsa kosingen på Jack Vegas-maskinerna och ville ha en hundring av mig.


När jag sa nej slog det slint för honom. Han kallade mig k**sugare och arsel, men det fick mig inte att öppna plånboken. Jag avslutade samtalet med honom och kunde inte låta bli att dra lite på munnen.


Plankan lånar pengar till höger och vänster och har därmed saftiga skulder. Så fort han får pängar av sin förvaltare går allt till spel. Det var länge sedan jag gav upp hoppet om honom, han är en förtappad själ.

Av Fester Bestertester - 7 juli 2016 16:55

Tyskland möter Frankrike i en prestigefylld semifinal i fotbollls-EM. Jag tror på en jämn match där tyskarna drar det längsta strået. Uppladdningen inför matchen har börjat, jag är inne på min andra öl. Ein Tor, jawohl.

Av Fester Bestertester - 5 juli 2016 18:04

The Command Staff of Montrose har färdats genom Storbritannien den senaste tiden. I Sheffield förvarades den hemma hos English Bob, annars släppte inte vår Calum Stewart den ur sikte en endaste minut.


Den var i Carlisle, den var i Leeds, den var i Glasgow, den var runt hela riket. Calum säger att sammanlagt 200 personer besökte lokalerna där staven förevisades.


Han hoppas och tror på ett uppsving för UFO-frågan på de brittiska öarna, han känner verkligen vind i seglen. Vill även du se staven och häpna förselår jag att du kommer till Katrineholm i slutet av juli, då kommer en kontingent från England och Skottland till staden med staven i bagaget.


Detta blir sommarens stora evenemang och en tillställning du inte får missa. Jag kommer att vara där, kommer du?


MVH/UFO-Östergötland

Av Fester Bestertester - 5 juli 2016 17:33

Då var det tisdag igen och dags för lite öl och whisky. Var på systembolaget och köpte sexton burkar, mums.


Jag måste sluta dricka klockan ett om jag ska orka upp imorgon, men krisar det kan jag alltid sjukskriva mig. Nu ska jag dricka, spela musik och bara njuta. Take it away, Del Shannon!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 4 juli 2016 23:12

Japp, bara fem folköl blev uppdruckna ikväll. Jag var rejält sugen på mer och starkare saker, men jag lyckades hålla mig nykter. Nu väntar en arbetsdag, sedan är det min drickarkväll mitt i veckan. Vad gott det ska smaka.

Av Fester Bestertester - 4 juli 2016 19:21

Så har man då sett nya "Stjärnornas krig", nämligen "The force awakens". Hollywood hade slängt in en färgad kille som hjälte och det borde inte förvåna någon. De onda var alla vita och det stämmer ju med verkligheten.


Så värst mycket kan jag inte berätta om filmen, då jag såg den på fyllan. Jag får ta och se om den torrlagd, så kanske den fastnar i minnet. Trotjänaren Max von Sydow hade en liten roll i filmen och det var kul att se honom.


Att se på film utan att dricka är uteslutet för mig. Jag måste ha i alla fall tre öl i mig innan jag börjar kika. Fast inte tio, som i fallet med denna film. Jag lär mig aldrig, jag berusar mig på tok för mycket varje gång jag laddar DVD-spelaren.


Jag tror jag tyckte om filmen, jag tror att den är sevärd. Jag ska se om den snart och först då kan jag ge den en ärlig recension. "Use the beer, Luke".

Av Fester Bestertester - 4 juli 2016 19:01

Ja, idag är det en halvvit dag, jag dricker, men bara folköl, 3,5:or. Di smakar mest blask, men jag är inte bara fysiskt beroende, det är även ett psykiskt beroende. Jag måste ha en öl nära till hands till varje pris.


Jag tror att jag har fyra starköl i kylskåpet, plus två sexpack folköl som jag har börjat på. Sedan har jag en halv flaska whisky kvar, men den och starkölen låter jag bli ikväll. Det ska nog gå bra, det här. Storkonsument, inte alkoholist.

Av Fester Bestertester - 2 juli 2016 10:44

Tjena! Jag var en sväng till systembolaget när de öppnade och väl där köpte jag en hela Jägermesiter och tolv starköl. Jag brukar bjuda om nån vän är törstig, men inte denna helg. Drickat ska räcka i två dygn och det lämnar inget utrymme för att vara generös.


Vill nån hälsa på mig är du/ni välkommna, men dryck får ni fixa själva. Jag har så pass lite alkohol att jag kommer att tvingas köpa folköl på söndag. Jag kanske kan ringa min kran Goran för lite smuggelsprit, men jag törs inte chansa. Den alkohol jag har hemma måste räcka till mig. Looking after number one. That is me, Hasse.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards