Alla inlägg under augusti 2016

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2016 16:26

I måndags gick jag ned till systembolaget med en hundring på fickan. Jag var lite lullig, men mer var det inte. Väl inne i affären öppnade jag en öl och halsade den raskt. Det skulle jag inte ha gjort, för personalen kom springandes.


Jag sa att jag bara hade tänkt provsmaka den, men de lyssnade inte. De avvisade mig från lokalerna och här är jag nu, två dagar senare utan dryck.


Hur länge jag kommer att vara portad vet jag inte, tänk om det är på livstid...


Nu ska jag till mataffären och köpa sex 3,5:or, det är bättre än inget. Jag ligger lågt ett tag och så gör jag ett nytt försök att handla på lördag. Håll tummarna att det går bra för mig, tack.

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2016 22:00

Det har bara blivit två folköl att dricka idag. Jag har sju starköl och en hela whisky hemma, men de sparar jag till imorgon. Jag får uppbåda all min styrka för att låta bli starkvarorna, men det ska nog gå bra, det här. Imorgon är min speciella supardag i veckan, jag sparar mig tills då.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2016 21:50

I ghettot Navestad i Norrköping händer det grejer. UFO-Norrköping fick under dagen in två samtal som berörde samma sak, ett litet UFO som åkte i sicksack över natthimlen.


Med hjälp av vittnesuppgifter har vi kommit fram till att det rör sig om en farkost från solsystem F-329 80. Det ska ha hovrat kring hustaken innan det försvann i full fart rätt upp i skyn.


Tyvärr togs inga bilder, men eftersom UFO-gänget i stan gör regelbundna utflykter kommer vi säkert att råka på det igen. Spännande, på min ära.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2016 22:46

Sveriges hunkar möter Brasiliens dito i en fotbollstäfling inatt. Det blir guppande bröst och vickande stjärtar. Jag hoppas spelarna håller tillbaka kåtheten och fokuserar på spelet, fingerpulla kan de göra efter slutsignalen. Jag tror att Pär Sundhages elva vinner med ett mål mot noll. Sassa, brassa, mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2016 02:30

Jag har tittat på fotboll från OS och höjdpunkten var såklart sveriges match mot Colombia. Det blev en rafflande kamp som slutade ovagjort, två-två. Nu väntar jag på matchen mellan Japan och Nigeria. Jag håller en extra tumme för Japan och det är högst troligt med en vinst för dem. Ingen sport kan mäta sig med fotboll.

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2016 17:37

Två expeditioner går av stapeln ikväll. Den ena sker i utkanten av Motala och den andra i en skog i Norrköping. Min lilla fru kommer att bre smörgåsar till oss i Motala och Bosse Rulltårta gör mackor till UFO-Norrköping.


Vi blir sammanlagt ett tiotal personer som offrar vår natt för span. Viljan att lära oss hur kosmos fungerar slår lättjan med hästlängder. Vi kommer med ett kärleksbudskap, kära gäster. Take us to your leader.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2016 20:19

Jag hälsade äntligen på Pelle Hörsel, det var ett tag sedan. Jag tog med mig sex starköl och trodde att han skulle böna och be om en. Tji fick jag, han hade en hela Explorer hemma, så han blev lika lullig som jag.


Vi tittade på en film kallad A fork in the road samtidigt som vi drack, efter filmens slut var även mina öl slut. Jag tackade för mig och gick hem, där hade jag åtta frostiga burkar som väntade.


En toppenkväll, något att göra om snarast. Vi ses kanske till helgen, Pelle.

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2016 00:25

Nu är jag tyvärr inne på min sista semestervecka, sedan bär det av till verkstaden igen. Jag har festat nästan varje dag, men snart är det slut på sötebrödsdagarna.


Fyra veckor är alldeles för lite att ha, sex veckor vore bättre. Nåja, jag kan ju alltid sjukskriva mig. Jobba första veckan och vara hemma veckan efter det.


Jag har ställt väckarklockan på halv tio, då måste jag gå upp om jag ska hinna till systembolaget när de öppnar. Det är bara att peta i en växel till och festa i dagarna fem.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards