Alla inlägg under oktober 2016

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2016 15:59

Jag provade idag på Sibylla en så kallad hamburgare. Jag har gått förbi stället många gånger och denna gången gjorde jag slag i saken och gick in.


Jag beställde en normalstor matbit och fick serverad en pannbiff i svampigt bröd. Där fanns ketchup, där fanns senap, där fanns lök, där fanns sallad. Puh!


Rätten var inte helt utan sina fördelar, den kan jag tänka mig att köpa igen. Hamburgare är snabbmat från USA och man äter den med händerna som en djungelvilde. Jag blev rekommenderad en "Super star", en extra stor köttslamsa och den köper jag nästa gång. Snabbmat är ju gott.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2016 19:35

På fredag är vi ett gäng som ska kika på ishockey. Vita Hästen tar emot Almtuna, vilka parkerar just ovanför Hästen i tabellen. Seger då och man kravlar sig upp en placering.


Vi träffas några timmar innan nedsläpp på en pub i stan och häller i oss lite öl, sedan tar vi bussen till arenan. Efter matchen beger vi oss tillbaka till puben för eftersnack och mer öl.


Jag ska satsa en slant på matchen, jag tippar på hemmavinst. Detta kommer att bli en toppenkväll.

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2016 19:14

Jag grovhånglade med en ny kille på RFSL förut. Han hette Mats och var 35 år gammal. Vi tungkysstes och jag tog honom i skrevet. Mats är en försiktig general, han ville inte att jag skulle följa med honom hem. Dock bytte vi telefonnummer, så vi ska höras imorgon. Jag hoppas på mustig sex med honom, jag vill kyssa honom överallt. Nu är det jag som drar en handtralla och drömmer om Mats.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2016 18:52

På onsdag nästa vecka ska jag träffa min kontaktperson inom psykiatrin. Denne vill bara ses när jag mår sämre och jag mår som jag brukar. Verkligen mysko.


Vi ska ta en promenad och samtala och jag tänker endast kallprata. Jag kommer inte erkänna Palmemordet, eller prata om Interzone, denna mäktiga organisation. Vädret kan man ju diskutera.


Tre anhöriga fyller år i oktober, så vården vill jävlas med mig och lägga in mig så jag inte ska kunna fira dem.


Sist jag träffade min kp (kontaktperson) råkade jag nämna krypskyttar och det räckte för att bli inlagd. Det gäller att passa sig och inte prata om UFO:n eller konspirationer. Jag tänker inte bli inlagd igen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2016 19:11

Äntligen har jag beställt Olgas soloskiva "Olgacoustic" Han är den gladlynte frontfiguren för "The toy dolls" och har ett otal skivor och finfina låtar på sin meritlista. Han har hunnit bli 54 år, men rockar fortfarande loss som en hormonstinn tonåring. Kanske kommer min skiva denna vecka, det hoppas jag på.

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2016 18:18

Satans skit, MFF slog IFK Norrköping med 1-2 på Parken. Det var tredje raka förlusten för IFK och det finns inte matcher kvar att ta igen det tappet. Jag tycker att IFK spelade rätt bra, men de tog inte tillvara på sina chanser, tråkigt men sant.


Efter att man sålt sina anfallare Kujovic och Nyman var det väntat att det skulle gå tyngre. Det är bara att slicka såren och komma tillbaka nästa säsong. Då jäklar...

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2016 15:56

Ledargarnityret inom UFO-Sverige kommer att sammanstråla i en skitig liten lägenhet i Norrköping. Vi blir fem personer, vara tre är Fältmarskalkar.


Vi vill se en allmän uppryckning ocvh inget slöande när man är i UFO-Sveriges sold. Tillsammans kan vi uträtta stordåd, enskilda individer kan på sin höjd författa en refuserad insändare till valfri tidning.


Nu ser vi till att dra åt rätt håll, att dra framåt. Se dig inte över axeln och frukta inte fienden. UFO-Sverige kommer att stegla icketroende och slänga deras -ism på sophögen där den hör hemma. Vi stormar fram mot total seger.


MVH/Eder Ordförande

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2016 19:08

Tusan, systembolaget hade slut på Bellman, en god och prisvärd öl. Jag köpte Arboga på över sju procent istället. Dyrare, men mer alkohol.


Jag har fått i mig nägra stycken och ett härligt lugn sprider sig i kroppen. Jag minns inte vad de ölen kostade, men var i alla fall skapligt billig. Några spänn mer än en blaskig folköl. Jag har så att jag kan bli full. Skål!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards