Alla inlägg under oktober 2016

Av Fester Bestertester - 6 oktober 2016 19:18

De från Afghanistan som ej får asyl i Sverige ska nu skickas tillbaka. Text-tv uppger att 36 000 individer väntar på besked om de får stanna eller ej.


Dett är en stor förlust för Sverige, vi blir av med både raketforskare och kebabvirtuoser. Mogge, vår migrationssminister säger rasisttiskt nog att det är en framgång för Sverige.

Av Fester Bestertester - 6 oktober 2016 18:59

Jag kan bara be er att ta det lugnt imorogn, när ni ska se matchen, grabbar. Fotboll är skadligt både att utöva och titta på.


Som åskådare riskerar du att bli slö, slapp och likgiltig och hejar likt en apa fram det laget du fått för dig att du hejar på.


Som utövare ligger testiklarna i riskzonen, ett hårt skott på dem och du riskerar att bli steril. Sedan är det bevisat farligt att nicka bollen, alltså att med avsikt styra den i önskad riktning med hjässan.


Kvinnor är utsatta dem också. Deras bröst kan fara illa av ett stenhårt skott och de kan få smärtor i venusberget av en sträckt vrist.


Man bör högst se en match i veckan, allt över det är att betrakta som missbruk. Nej, jag sätter hellre på en stenkaka med Glenn Miller och tar ett glas punsch. Sport är farligt.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 6 oktober 2016 18:00

Jag har redan börjat ladda inför sveriges batalj mot lilla Luxemburg. Jag tror på seger med ett noll för Sverige.


Matchen ser du hos mig och tilltugg (bland annat ölkorv) är redan inhandlat. Vi ses väl imorgon?

Av Fester Bestertester - 5 oktober 2016 14:11

Idag förärades jag av Rådet en ny medalj. Den är tung och gedigen och pryder sin plats på bröstet. Jag måste ha gjort något rätt, då jag är den mest dekorerade kämpen i våra led. Tack, ni visa män, för denna den senaste utmärkelsen.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 5 oktober 2016 13:14

Jag tog bondpermis från kneget idag, jag skyllde på ryggen som vanligt. Nu har jag skaffat mig ett ypperligt tillfälle att dricka mig berusad. Promillehalten måste i topp likt en nordkoreansk flagga vid gränsen mot fördärvliga syd.


Det lutar åt att jag blir hemma resten av veckan också, jag behöver lite "egentid". Rock on!


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 3 oktober 2016 19:39

Jag gör som alla sköningar i USA gör, jag går utan kalsonger. Det känns så härligt att ha min penis i givakt bakom ett tunnt tygsjok. Jag blir stålhård och hormonerna svallar.


Vidare blir det lättare att klia sig på pungen när den hänger fritt, det är aldrig fel. Förut körde jag endast kalsonglöst när jag gick på mina blottarrundor, men nu kör jag med bart underliv varje dag.


Bränn kalsongerna, bejaka din erektion. Låt kvinnorna gå topless och vi män bottomless. Testiklarna mår bäst i rumstemperatur.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 3 oktober 2016 17:49

Hasse blev ilsken över resultatet i gårdagens allsvenska match mot AIK och dundrade handen i väggen. Han bröt två fingrar och är nu gipsad.


"De spelade som riktiga praktarslen", säger Hasse om IFK Norrköping.


Nu får han runka med vänster hand, men det ska nog gå bra det också. Vad förargligt, Hasse.

Av Fester Bestertester - 2 oktober 2016 11:14

IFK Norrköping möter pestråttorna från Solna ikväll. Det kommer nog att bli en spännande match där IFK slutligen står som vinnare. Jag följer inte med på bortamatchen, matchen följer jag via radio och text-tv hos Bosse Rulltårta. Det kröävs nog poäng för att haka på i guldstriden och de tar "vi" ikväll. Heja Snoka!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards