Alla inlägg under december 2016

Av Fester Bestertester - 19 december 2016 17:52

Jag törstade efter en grogg idag. Klockan segade sig fram, men till slut var det dags att gå hem från jobbet. Det blev en vända till systembolaget, jag hade tänkt köpa ett helrör Absolut vodka. Men det fanns inga, hyllan gapade tom. Skandal! Jag fick nöja mig med ett kvarter, fast egentligen räcker det, då jag måste upp tidigt för att ta mig till den eländiga verkstaden. Jag gör ett nytt försök imorgon.

Av Fester Bestertester - 18 december 2016 06:19

UFO-Norrköping presenterar stolt föreningens nya propagandachef och ansikte utåt.


hej

ja heter jennie mä i på slutet å ja vill va med i ufo klubben

ja kommer från norrköping å ja har betalat 150 kroner

ja vill va typ annonym. det är ja på bilden :D


puss


 

Av Fester Bestertester - 16 december 2016 15:31

På väg hem från jobbet köpte jag nio burkar starköl och en sjuttis whisky. Nu har jag två flaskor whisky, en Jägermeister och ca 30 öl hemma.


Det gäller att bunkra så man har nog för ett rus de röda dagar som kommer. Julen firar jag ensam, men lita på att jag kommer att njuta, jag har ju starka doningar att ta till.

Av Fester Bestertester - 12 december 2016 20:15

Jag kommer att ha fest hos mig på Nyårsafton och hela gänget kommer. Som nyårsmeny blir det falukorv och snabbmakaroner, inget avancerat, det är ju ruset som är det viktiga.


De som kommer är Bosse Rulltårta, herr X, Hasse och Sirppa. Jag bjuder inte på dryck, det får man ta med sig själv. Jag har laddat med en hela Jägermeister, har redan köpt den. Hoppas jag inte dricker upp den innan festen.


Inga fyrverkerier kommer att avfyras, kombinationen alkohol och explosiva pjäser slutar bara i tragedi. Däremot ska vi dricka, konversera och spela musik till fram på småtimmarna. Åh, vad kul vi ska ha.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 12 december 2016 17:58

Allas vår Gutte, en veteran på parkbänkarna, har stilla somnat in. Gutte fick tidigt smak för rusdrycker och många var de gånger han skolkade från skolan och istället umgicks med a-lagarna. Redan vid 20 års ålder var han en ständigt närvarande inventarie bland stadens törstiga.


Gutte började dagen med några klunkar parfym, sedan blev det raka spåret till systembolaget. Pengarna han fick från soc gick åt illa kvivkt, men som tur är kunde han äta hos Frälsningsarmén.


Sista året plågades Gutte av ömmande lever och resten av hans kropp började också säga ifrån. Därför kom det inte som någon överaskning när vi fick höra att han låg på sjukhuset. Jag var själv och hälsade på honom och bjöd på likörkonfekt, vilket han uppskattade.


Gutte mötte döden igår och begravningen äger rum runt julafton. Vila i frid, broder. Vi ses igen hos Herren...

Av Fester Bestertester - 11 december 2016 18:35

En annan har varit hemma hela veckan. Jag kände inte för att jobba, så det blev en liten sjukskrivning. Nu måste jag återgå till jobbet, för om jag är hemma en dag till krävs sjukintyg. Nåja, det är bara två veckor att jobba, sedan är det jul. Det ska jag klara.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 5 december 2016 15:09

Det blev sent igår, jag sov bara fyra timmar och var helt förstörd när klockan ringde. Det blev ett morgonbloss och ett samtal till chefen. Jag förklarade att jag hade väldigt ont i ryggen, så att jag inte kunde jobba.


Nu är dagens sysslor avklarade (handla på systembolaget) och jag slappar nu med en öl i handen. Jag är plikttrogen, jag har planer på att jobba igen på torsdag. Tills dess ska jag bara ta det lugnt och berusa mig i hemmets lugna vrå.

Av Fester Bestertester - 2 december 2016 15:26

Klockan fem drar jag iväg till en restaurang för ett styck julbord. Jag laddar just nu med öl och whisky. Jag räknar med att hinna få i mig tre öl till innan det är dags att gå. Jag kommer att vara skönt lullig när vi tar plats vid bordet. Väl där ska jag beställa en snaps och om priset är det rätta blir det två. Det är trevligt med julbord och än mer trevligt om man är salongsberusad. Hepp!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards