Alla inlägg under februari 2017

Av Fester Bestertester - 10 februari 2017 13:36

Helgen är här, min bästa tid är nu. Jag köpte arton burkar starköl förut och har nu öppnat den första. Tyvärr har jag ingen whisky, det måste jag komma ihåg att köpa imorgon.


Det blir att berusa sig i hemmet, jag har haft otur med snuten den sista tiden. Musik i stereon och öl i våfflan. Så får det bli.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2017 17:40

 

Hej jag är en trasig småländsk hora som kommit på vift. Kanske beror det på min förkärlek till rödvin, handla på krediter så att kronofogden jagar mig med dubbla blåslampor, ni vet den där ultimata adrenalinkicken som aldrig dör ut. Shit Happens som röva sa men min största bedrift är att låta gamla gubbar pumpa mig i fishålet så att läkemedelstillverkarna gnuggar sina händer röda, ty stolpiller är A&O när farbröderna pumpat sönder analen för mig.

Tja det är väl lite si o så man får leva i detta avlånga land och småland har jag ju redan avverkat som det beryktade luder jag faktiskt är. Tvi o usch säger jag bara, jag är en smutsig kvinna och jag kanske borde gå i kloster endå när jag tänker efter.

Tja vi ses o hörs alla stjärtkåta vänner, Nettan Kofofot var namnet! 

Av Fester Bestertester - 8 februari 2017 20:36

 


Jag är en kille som bor i Hageby, ett lortigt skithål i södra Norrköping. Jag har i många år försökt få min penis rak, dock utan resultat kan jag meddela. Jag sket i hyran för att dränka min penisfobi i alkohol, tabletter, ecstasy och annan skit. Men tyvärr när jag vaknade och tittade ner så... Den e fortfarande sneeeeeee. 


Men så en dag kom jag i slang med en illaluktande hora från småland, då tändes hoppet minsann. Det lilla ludret lirkade in min lilla banan och hoppsan sa. 9 månader gick och ut kom en blivande malawiciklid med putande mun och ett grymtande grisljud. 


Arma stackare men K-Gyll JR var namnet.


Mvh K Gyll! The king of bananas.




Av Fester Bestertester - 8 februari 2017 20:22

Jag heter Greger Pirat och pejlar in gratis porr. Jag onanerar frenetiskt på alla dårars bekostnad, de dårarna som pyntar till kabeltv bolagen.


Jag är 45 år och okysst, kanske därför man har sina behov liksom alltså. Nä nu ska här runkas, gay o partay folks.


Av Fester Bestertester - 6 februari 2017 18:00

Jag har lagt ned det dåraktiga experimentet med vita dagar, de tillhör det förflutna. Jag har idag köpt tio starköl och en hela whisky. Ölen har jag inte rört än, men några värmande glas uisge beatha har jag klippt. Jag kommer inte att bli stupfull, jag har ett eländigt jobb att sköta, men lite lullig vill jag bli. Jag kör på med starkvaror till midnatt, sedan måste jag komma isäng för att orka iväg till jobbet imorgon. Dyngrak om helgerna och salongsberusad i veckorna. Så får det bli.

Av Fester Bestertester - 5 februari 2017 22:31

Usch, imorgon måste jag åter gå till jobbet. Har varit hemma arbetsveckan som varit och läkarintyg krävs om jag ska vara hemma längre. Jag behöver lite extraledigt då och då, om jag stålsätter mig kanske jag kan klara av kommande arbetsvecka. Det är omänskligt att behöva gå upp redan klockan sju, jag är så satans trött när väckarklockan ringer. Äh, jag får väl släpa mig iväg till verkstaden, vid horisonten skymtar nästa helg. Fem dagars slit och två dagars frihet. Sicken ekvation.

Av Fester Bestertester - 4 februari 2017 23:22

I've put in a request for transfer to HM Prison Liverpool, formerly known as Walton gaol. Stemming from Yorkshire and having all my loved ones there it's less of a strain to have visitors from back home come see me when I'm in the general area.


The prison I'm currently staying at is teeming with pieces of human filth, rapists, drugpushers and other scum like that. Good riddance of bad rubbish, they shall not be missed.


I try to abide by the rules, to lash out won't do me any good. I'm harmless, but if need be I'll defend myself. As an inmate it's a constant battle, always looking over your shoulder. I'm growing tired of that, posssibly could my new "temporary home" have me flourish. I just want to do my time and be released so that I can once again fight the evil in disguise. Let's string the enemy up, to see them dangling from the end of a sturdy rope would really make my day.


No matter what the powers at be say or want I'll be a free man come this summer. Then I'll devote all of my time to smash their ivory towers, where they currently are snug and comfortable in. It will be a long drop and count on me being eager to piss on their corpses. A stint in gaol only makes me stronger. Are you ready to call my "bluff"?


With kind regards/English Bob

Av Fester Bestertester - 4 februari 2017 19:10

Jag kan stolt meddela er att den notoriske Bjarne Skitgris har fått lösenordet till bloggen. Han har ett burleskt språk och tvekar inte att utdela en känga åt grisen/polisen. Vi är alltid på jakt efter nya förmågor, så detta känns spännande. Bjarne är varmt välkommen hit.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards