Alla inlägg under augusti 2017

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2017 22:32

Tjena! Jag heter Hannu Rajala och är musiker. Jag spelar gitarr i bandet Shock tilt och vi är i startgroparna att spela in en skiva. Vi har via en annons fått kontakt med en snubbe vid namn Anders Carlsson och han har erbjudit sig att bli vår nya manager. Det känns spännande. Han och jag ska åka till Tyskland för att ta kontakt med ett skivbolag och branschfolk, kanske är detta början på något stort. Rock'n'roll!

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2017 21:46

Livet som nykter är tråkigt och innehållslöst. Jag har inte gjort ett skit idag (sjukskrev mig igår), bara slöat på sängen och tittat lite på TV. Vad fan ska man göra med all tid? Ska det vara såhär varje dag, ska jag aldrig få uppleva glädje igen? Jag saknar fyllan redan, efter ynka 48 timmar. Jag behöver en hobby.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2017 23:12

Jag har nog druckit mig fysiskt sjuk, känner av hjärtat och mina njurar ömmar. Idag blev det bara folköl och jag planerar att inte dricka vare sig whisky eller starköl förrän på lördag. Jag har kört hårt i årtionden och det är klart att det sätter sina spår. Jag har tidigare klarat mig veckor utan spånken, då jag varit på torken och denna gång ska jag klara det på egen hand. Får jag bara i mig några folköl ska det nog gå vägen, jag måste ha i alla fall lite alkohol för att bli av med darrningar och svettningar. Den första dagen har nu gått och än så länge funkar det bra. C2H5OH, jag kommer att sakna dig.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2017 20:26

Det blev att göra en beställning av en snygg fotbollströja nyss. Laget e såklart FC Carl Zeiss Jena och deras matchtröja kommer jag att bära med stolthet. Har ju mina rötter där. Fast den var fasligt dyr, drygt 60 Euro kostade den och att få sitt namn på ryggen kostade några Euro till. Jag har faktiskt bara ägt två matchtröjor under mitt liv, brukar mest ha på mig urtvättade t-shirts, men nu gjorde jag slag i saken. Jag kommer att dominera gatubilden när jag kommer klivandes iförd denna sobra kreation.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2017 18:40

I veckan drar den så kallade Augustifesten igång i Norrköping. Det blir diverse jippon som inkluderar uppträdanden, marknad och öltält. Själv ska jag ta en sväng på staden för att kolla läget och dessutom ska jag till en park för att lyssna på stadens duktiga symfoniorkester.


Festligheter har hållits årligen i staden sedan 1984 och trenden är tydlig: Ofredanden och rena angrepp har ökat för varje år. På åttiotalet antar jag att en del otillbörliga närmanden förekom i fyllan och villan, men numera är stadens kvinnliga befolkning jagat villebråd.


När jag var knodd var befolkningen relativt homogen. Gruppvåldtäkter hade jag inte hört talas om, idag är det vardagsmat. Att nypa kvinnor i stjärten, eller ofreda dem på de mest bestialiska sätt är numera kutym. Folkutbytet är i full gång och nu ser vi konsekvenserna av det. Klungor av människor drar runt på stan på jakt efter "svenska flicka".


En endaste centimeter blottad hud gör bosättarna vrålkåta. Att egga dem till vansinne är ren och skär rasism. Lyd mitt råd, Maria Svensson: Stanna hemma och sluta provocera vår nya befolkning.


Det är nya tider nu, kvinnans ställning i samhället måste omprövas. De har haft rösträtt i ca 100 år och sakta men säkert har skillnaderna mellan könen överbryggats. Kulmen är dock nådd, nu väntar bistra tider för det täcka könet. Vips så är vi tillbaka på den mörka medeltiden, kvinnans rättigheter, vad är det för trams?


Tiden då kvinnan endast fick utstå en förstulen blick, eller fick en liten truddelutt till vissling efter sig, är förbi. Idag får vår kvinnliga befolkning finna sig i regelrätta övergrepp och i värsta fall fullbordade våldtäkter.


Vår inhemska kultur är en kuriositet, idag ska det vara helt andra grejer. I mångkulturens kölvatten väller skiten in med orkanstyrka. Det trygga folkhemmet är snart ett minne blott och våra kvinnor är de första att ta smällen.


Augustifest, våltäktsfest. Fy fan!


MVH/Wolfram Tungsten

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2017 13:40

Snoka tar emot Djurgården om några timmar. Jag har annat för mig och kommer inte att gå på matchen, men kommer att titta till läget då och då. En vinst krävs för att man ska vara med däruppe. Jag är dock pessimist, tror som bäst på oavgjort. Laget har ingen starelva som skrämmer.

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2017 20:14

Had a run-in with the old bill yesterday. Two party poopers with the intent to pester an upstanding citizen for reasons unknow.


I'd had a few pints, but what's it to them? I was just walking home, minding my own business and was only a few blocks away from my domicile when the piggies stormed out of their car and started harassing me.


Constable A (daft as a brush) went: You're coming with us, laddie. Constable B (equally silly) blurted out: For your own safety bla, bla, bla... (I wasn't really paying attention, piglets have that effect on me).


Of course I challenged them, I can't quite remember what I said to make the dafties retreat to the comfort of their police car, but it resulted in me being swiftly manacled and thrown into the backseat of the aforementioned vehicle.


I spent no less than twelve hours in a cold cell before I was released. I wasn't charged with anything and they had to send me on my way no matter how they felt about it. I got away scot free.


When I think about it, completely sober the day after, my crazy capers might have got me in serious trouble. I remember at least one smashed window and other odd acts carried out by me whilst in a drunken stupor. Well, what are you gonna do?


I'm not deterred though, I'll keep knocking those lagers and shots back in a steady flow as per usual. Tonight seems like a fine day to yet again roam the streets in search of those pubs I'm not yet barred from. Rotting away in my flat, being cooped up all day, is not an option. I'll take my chances, I'm set on binge drinking and no pig with a raised truncheon can stop me. Over and out from Calum.

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2017 18:53

Nu är jag hos Ronny, vi dricker tillsammans. Ronny dricker inte bara öl, han har köpt fjolldricka, en flaska sliskig Baileys. Den får han behålla för sig själv.


Än är jag inte full, har bara fått i mig en fem, sex öl, men om några timmar ska jag vara i toppform. Ytterligare en kamrat kommer att ansluta, nämligen Lennart K Lindström, honom har jag inte sett på länge.


Det blir nog inte krogen för oss, fan, sextio spänn för ett glas, jävla stråtröveri! Hemma hos Ronny får man bli hur full man vill och man kan spela bra musik på hög volym.


Nu lämnar jag datorn, jag återgår till festen. Ha det bra, alla läsare.


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards