Alla inlägg under september 2017

Av Fester Bestertester - 11 september 2017 21:10

Jag körde några hårdrockskivor i datorn och stampade takten. Lyssnade på två, tre skivor, sedan blev det dags för ett bloss nere på gården. Då kommer min granne utspringandes och säger åt mig att sänka musiken. Va fan, inte hade jag speciellt hög volym på. Jag nickade och sa att jag skulle sänka, jag var inte upplagd för gräl, jag var ju helt nykter. Detta rövhål har varit på mig förr. Bor man i ett flerfamiljshus får man tåla att grannarna ger ifrån sig ljud, det är ingen jävla krypta kärringen bor i. Nästa gång jag blir full ska jag nog visa henne, då blir det black metal på volym tio, vänta bara.

Av Fester Bestertester - 11 september 2017 18:39

Systembolaget har redan fått in oktoberfestölen, prima! Jag tittade lite slarvigt, min blick fastnade på Löwenbräu-flaskorna och jag köpte på mig ett gäng. Löwenbräu är en av mina favoritöl, tyvärr säljer inte systembolaget jag brukar gå till den vanliga varianten, men nu på hösten finns i alla fall "oktobervarianten" att köpa. En annan favorit är Kaltenberg (inte heller den säljs i normala fall) och den finns också som oktoberfestöl. Flaskorna jag köpte var väldigt dyra, cirka 23 kronor styck, men det kan jag leva med. Jag ligger lågt med mina trogna Bellman ett tag, nu är det tysk öl som gäller.

Av Fester Bestertester - 9 september 2017 21:57

  Bloggens stöttepelare i all sin prakt.

Av Fester Bestertester - 9 september 2017 12:44

Det blir att gå på fest om några timmar, vi blir några stycken som inte bara ska dricka, vi ska även äta mat. Det är lyxigt. Jag tar med mig öl och sprit, jag ska bjuda på snaps till maten. Naturligtvis förfestar jag, har fått i mig ett par öl och fler ska det bli. Mina nyktra dagar är det adjöss med, jag är på festhumör.

Av Fester Bestertester - 9 september 2017 01:02

Jag gjorde mig fin, rakade mig och bytte kalsonger, jag planerade att charma ett visst kjoltyg, men mina planer föll platt till marken. Målet för min åtrå, vi kan kalla henne Hervor, stod inte att finna. Jag befann mig på träffpunkten kallad Asken i min finaste stass och fann mig ståendes med rumpan bar. Till höger, till vänster, framför mig och bakom mig fanns uteslutande tandlösa och fetarslade psykfall, de gamla vanliga människospillrorna jag stångats med på psyket alltför många gånger och vilka förfular de mest smakfulla lokaler som står att uppbringa, Asken inkluderad.


Min Hervor dök aldrig upp, kanske var hon upptagen med sin senaste buttplug, kanske stoppade hon slidan full med minimajs och stålhårda morötter. Jag som ville deflorera henne med min förkrympta tjillevipp.


Jag fick lomma hemåt i min ensamhet och försöka ruska liv i snoppen på egen hand. Surt sa räven. Jag kammar noll på krogen, därför söker jag sexpartners på de mest underliga av platser, men inte ens det ger utdelning. Vad är nästa steg, bårhuset måhända? Ett lik är ett lik och borde inte bjuda på vidare motstånd när mina ivriga fingrar utforskar kussimurran. Jag är villig att prova.


Fan att jag aldrig köpte den där "runkhanden" L Hagen import sålde för en billig penning. Självbefläckelse dög åt mig när hormonerna löpte amok i tonåren, idag har jag fått smak för kjoltyg och annat jox, avancerade sexleksaker inkluderade. Hervor spelar förmodligen i en annan division än mig, men jag hade i alla fall velat ge det ett försök, ge henne sängkammarblicken och finstämt be om fullt tillträde till hennes nedre region.


Hervor, åh, Hervor. Min förkrympta penis förblir undanstoppad i brallan och tas endast fram när jag ska kasta vatten. Jag är en stolle och extra stollig var jag när jag fick för mig att du var kvinnan för mig. Nästan ett halvsekel av onani borde ha lärt mig det. Tack för inget.

Av Fester Bestertester - 9 september 2017 00:00

Jag hade tänkt ha en vit fredag, men samtalade med en törstig vän på telefonen och vi sågs på ett uteställe tidig kväll. Vi fattade posto vid bardisken och hällde i oss öl i vanlig ordning. Tog ett par öl med melonsmak (vilken kombination) på tio procent och de satt fint. Jag tömde plånboken på pängar och barre njöt. Nu är jag hemma och har tullat på förrådet, jag fortsätter på inslagen väg, jag ska förbli full, full, full! Jag måste till systembolaget innan trepå lördag, det innebär att jag kan unna mig åtta timmars sömn utan problem. Jag är i mitt esse, glömda är de fasansfulla kvällar tidigare i veckan jag var utan dryck. Prisa Gud!

Av Fester Bestertester - 6 september 2017 22:51

Samtalade med en kvinna några år yngre än mig när jag var på en träffpunkt för psykiskt sjuka i staden. Hon är kanske inte någon klassisk skönhet, men hon är å andra sidan inte ful, långt därifrån. Något överviktig, men det kan jag ta, jag är ju själv en tjockis. Jag ställde några frågor till henne, bland annat om hennes ålder (får man göra det för kvinnor?) och lite annat. Henne vill jag ha! En annan har ju haft det svårt med kvinnor sedan jag insjuknade i schizofreni, har ju papper på att jag är paranoid bland annat. I en annan tid, i ett annat liv, kurtiserade jag utan hejd, som det är idag blir jag nervös, fumlig och osäker bara av att prata med kvinnor. Fast att sitta vid samma bord som hon jag träffade idag och småprata funkade över förväntan. Jag ska till träffpunkten på fredag igen, hoppas hon också är där, då ska jag ta mod till mig och fråga om hon vill med till nån pub och ta ett par öl/cider. Kanske. Får se. Möjligtvis. Eller inte.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 6 september 2017 22:32

Jaha, då är man 49 år gammal, uj, uj... Blev grattad av just ingen som vanligt, men jag är van. Bosse Rulltårta och gänget hade väl bättre saker för sig än att ringa mig, så måste det vara. Jag får väl svälja en handfull piller och lägga mig på slafen i min ensamhet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards