Alla inlägg under oktober 2017

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2017 22:58

Min kompis Finske Mannen var inte direkt på topp idag. Vi hamnade på samma parkbänk med varsin påse godsaker en stund efter att systembolaget öppnade och han klev in i buskarna flera gånger, då hans mage gjorde sig påmind. Tydligen hade han blodiga diarréer, ett tecken på att han kört lite väl hårt ett tag. Jag har själv varit där och visst blir man lite skakis, så är det ju. Jag återhämtade mig då jag låstes in på tvångsvård några månader, man får väl hoppas på en liknande lösning för min vän. Kanske skulle polarna och jag samla till ett paket vuxenblöjor åt honom, för Finske Mannen slutar inte dricka i första taget.

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2017 22:37

Jag vet inte om jag tror på en sfärisk hemvist för oss människor, eller en platt jordbit. Förespråkare för båda sidor har starka argument att komma med, det måste jag erkänna. På engelska kallar man anhängarna av åsikten att jorden är rund för "globularists", ett passande smeknamn. Jag har kikat lite på material från de som tror på en platt jord och de har ett och annat att komma med. Tänk om de har rätt, vilken sensation! Då slår forskare och lärosäten i oss lögner, alternativt irrläror. Förr i tiden "visste" ju alla att jorden var platt som en pannkaka, är majoriteten på vår "planet" numera förd bakom ljuset? Fan tro't.

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2017 21:46

Det blev att titta på fotboll, Europa-League. Östersund tog emot Baloba och vilken match det blev. Slutresultatet blev oavgjort, främlingslegionen från Jämtland höll jämna steg med spanjackerna, det hade jag inte trott på förhand. Man leder fortsatt sin grupp, en poäng före Zörja Luhansk och det är inget annat än sensationellt. Bäst när det gäller.

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2017 18:04

En mig närstående person har skrivit lite luddigt om våldtäkter och sexuella övergrepp på Faecesbook idag. Hon skrev att man skulle skriva "me too" på sin status, eller vad det nu var, för att belysa sexuellt våld mot kvinnor.


Denna människa är medlem i Kommunistiska partiet, en stalinistisk sekt och vägrar att inse sanningen. Hon avskyr det vita och går igång på smutsbrun sörja. Samtidigt är hon feminist, men i ett kommunistiskt samhälle finns inga han eller hon, endast hen.


Den genomsnittlige våldtäktsmannen är inte Jan Banan, förövaren har ett mer exotiskt namn. Vem hade hört talas om gruppvåldtäkter så sent som på åttiotalet?


Hon applåderar massinvandringen och undanträngandet av svensken i sitt eget land, samtidigt förfasas hon när främlingarna visar sitt rätta jag och skändar våra kvinnor. Hur går det ihop?


Bort med tassarna, gökungar! Och ge fan i kameler, alpackor och annat eggande i Kolmårdens djurpark. Fy fan för importerade predatorer! Varelser med skev kvinnosyn, det är melodin enligt regimen. Men kom då för fan inte och gnäll när lilla Johanna skändats och kulturberikats i varje kroppsöppning.


Författat av SFKO

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2017 16:30

Tja på er! Jag var på puben God vän igår och träffade en assnygg brud, hon hette Erika. Hon var i femtioårsåldern och hade rätt fina bröst. Jag bjöd henne på vin och cider och hon blev rätt full och medgörlig. Vi gick hem till henne och jag hoppades på lite sex. Hon hade andra planer, jag fick byta en glödlampa åt henne och tömma hennes kattlåda. Sedan när vi satt i hennes soffa tog jag henne på rattarna, men hon tog bort min hand. Jag gjorde ett nytt försök, men då fick jag en örfil. Jävla kärring! Jag fick nog av henne, denna fresterska och tog på mig skorna och gick hemmåt. Fan, jag la ju ut flera hundra spänn på hennes fylla utan att få något tillbaka. Kanske var hon lesbisk.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2017 16:05

Blev hemma från jobbet, hade andra planer som jag snart satte i verket. Jag var till systembolaget vid öppningsdags och köpte sex burkar Bellman. Jag och två andra, Leifa Å och Kent (tror jag han heter), gick till Hörsalsparken. Där har man haft många sköna fyllor. Snuten höll sig borta, så vi kunde dricka ifred. Leifa lyxade till det med en liten flaska Jägermeister, fast den vill jag ha kall, så jag tiggde inget av honom.


Vi satt väl ett par timmar och drack och gaggade med varandra, sedan blev jag sugen på mer dricka. Köpte mig två burkar Heineken och gick tillbaka till parken. När de var slut gick jag en tredje gång till systembolaget, men då blev jag nekad att handla. Jag fick Leifa att handla åt mig och han fick en tia för besväret.


Nu är jag hemma och har en laddning öl i kylskåpet. Tänker dra i mig en fem, sex öl till, sedan får det vara bra. En annan är ingen alkoholist, jag kan sluta dricka även fast jag har mer godsaker hemma.


Har tänkt stanna hemma från jobbet imorgon också, så får vi se om jag går torsdag, fredag. Jag ser fram emot en trevlig stund på en parkbänk även på onsdag.

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2017 20:42

Skit också, Malmö FF leder mot Snoka med uddamålet efter att ha vänt på steken. Snoka har en plats i Europa att spela om, men nu är det adjöss med den saken, vidare säkrar MFF ligatiteln vid vinst ikväll. Jag orkar inte kolla tabellen, förluster gör mig fysiskt sjuk. Attans!

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2017 18:36

Jag hamnade åter på Mötesplats Asken, stället för oss psykiskt sjuka i Norrköping. Jag tog mig tre öl i en närliggande park, sedan äntrade jag lokalerna. Var inte det minsta svajig och ingen märkte något. Tre öl klarar ju en karl galant. Det blev fyra koppar kaffe, sedan blev det att gå på toaletten. Jag klämde ur mig några bumlingar och använde rätt mycket toalettpapper, då jag råkade smeta ut bajset på skinkorna. När jag sedan spolade blev det stopp i toaletten och vattnet steg farligt högt. Jag skyndade mig på att dra upp byxorna och gå därifrån som om inget hade hänt. Såg sedan en ur personalen ta med sig hink och svabb in på toaletten. Vad roligt. Rätt kul att driva med övriga besökare, då de flesta inte bara är psykiskt sjuka, de är även förståndshandikappade. I brist på roliga TV-program kan man alltid svänga förbi Asken för ett asgarv.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards