Alla inlägg under november 2017

Av Fester Bestertester - 25 november 2017 13:15

Jodå, jag är tillbaka. Jag var ute en sväng med min kamera igår och stötte på en neger, han hette Sunday Mkwene och hade en härlig kropp. Jag fotade honom från topp till tå, sedan gick vi till Olaiparken och jisses vad fjärilar jag hade i kistan. Han knäppte upp sina byxor och jag tog några närbilder. Sedan blottade han sitt kön och det var sannerligen mäktigt, även i slakt tillstånd.


Det slutade med oralsex och massage av pung, jag var i sjunde himlen. Jag har gedigen erfarenhet av negrer och de har alltid levererat, jag har alltid eggats till ett härligt klimax i deras sällskap.


Nu ska jag ladda upp bilderna av Sunday på datorn, så har jag något att onanera till såhär i höstmörkret. Vilken fining jag fick på kroken/kameran. En tiopoängare!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 25 november 2017 13:01

Om cirka en timma tar jag spårvagnen hem till Ronny, vi ska festa lite och sedan gå till puben God vän. Jag har redan börjat dricka, det har blivit öl, så när vi lämnar Ronnys lägenhet kommer jag att vara i toppform. Jag har pratat med Bosse Rulltårta och han kommer också. Ronny ska berusa sig på Marinella, sicken fjolla! Hej på er, för nu.

Av Fester Bestertester - 24 november 2017 23:10

Jaha, då blev det fyllecell idag igen. Jag satt på en bänk vid Stortorget tillsammans med mina vänner. Hade fått i mig högst tio öl och hade tre på mig när snuten kom. De kaxade upp sig och slet burken ur min hand och jag brusade upp. Jag kallade dem några väl valda ord och det räckte, de sög tag i mig och tvingade in mig i grisbilen. Det blev en kväll i en kall cell, en riktigt rutten fredag. Nu är jag hemma och tyvärr spik nykter, jag får klara mig tills klockan tio imorgon. Fy för snuten, fy för deras smutsiga metoder.

Av Fester Bestertester - 24 november 2017 16:27

En av Hitlers främsta generaler var Erich von Manstein, en orädd krigare som förblev sitt land trogen, detta under två världskrig. Föga förvånande erhöll han Riddarkorset, detta efter att ha kämpat näsa mot näsa med asiatiska neanderthalare. Han hade endast en lampskärm i sin ägo, gjord av prima judisk hud, men det var inte nog för att avrätta honom, han dog som en fri man.


"Phönix aus der Asche", kanske får europas nationer åter en duglig försvarsmakt ledd av en sofistikerad elit, en militär styrka som kämpar för vår kontinent och inte går globalisternas ärenden med nedhasade byxor.


Jag rätar på ryggen och gör den där mytomspunna hälsningen i min inrökta tvåa iförd min finaste nätbrynja. Sverige har 47:an Löken, Tyskland, europas bålverk, har producerat kämpe efter kämpe, även om det fick ett abrupt slut 1945.


Festa i Valhall, Erich (om jag får kalla dig det) och dra krigsminnen med andra fallna kämpar. Kort var din tid på jorden, men din gärning ska för alltid minnas.


Författat av SFKO

Av Fester Bestertester - 23 november 2017 21:36

Idag är det 130 år sedan karaktärsskådespelaren Boris von Karloff föddes. Han är mest känd för sin roll i filmen "Frankensteins monstrum", men har haft flera andra stora roller. Han är saknad, den vita duken är fattigare utan honom. Än en gång grattis.

Av Fester Bestertester - 22 november 2017 18:17

Det är 54 år sedan Johnny Kennedy slogs ihjäl, detta medan han smekte sin snopp i en rostig Volvo Amazon. Gärningsmannen var en viss Lee Oswald, vilken ska ha sugit på Stalins organ regelbundet i flera års tid. Även Johnny hade en hjärna, om detta vittnar kraftiga fläckar på sätena i Volvon. USA är ett dödfött projekt mestadels bestående av negrer och flottiga sydlänningar, detta oavsett president. Kanske bänder Johnny upp Hin håles anus med ivriga fingrar, kanske hemsöker han Anala rummet i Vita huset. Vem vet, vem bryr sig?

Av Fester Bestertester - 22 november 2017 16:03

Blev hemma från verkstaden idag, då jag drog i mig en del under tisdagen. Naturligtvis blev det en vända till systembolaget för några öl. Jag och gänget drack i centrum, sedan blev vi kalla och gick inomhus, till vad som kallas Filmstaden. Vi störde ingen, det enda som hände var att Roffa kissade på golvet. Efter ett tag kom det dock två väktare och körde ut oss, men sånt får man räkna med. Vi gick ut i snöslasket och fortsatte läska oss, livet som a-lagare är inte så lätt alltid. Efter ett tag gick vi åter inomhus för fortsatt drickande. Jag fick i mig min laddning, sedan tackade jag för mig. Torsdag och fredag ska jag jobba, sedan tar jag plats på en parkbänk i närheten av systembolaget. Bara två dagar bort och som jag längtar.

Av Fester Bestertester - 22 november 2017 15:35

Idag minns vi flygaresset Werner Mölders som somnade in för 76 år sedan. Ritterkreuzträger såklart. Såvitt jag vet gasade han inga judar, men det kan ju historieförfalskarna ändra på. Jag ställer mig i en stram givakt och skänker Dig en tanke. Vila i frid.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards