Alla inlägg under november 2017

Av Fester Bestertester - 11 november 2017 14:18

Jag började spela igen häromveckan efter i alla fall sex års uppehåll och vad svårt det var. Jag kör Resident evil 5 på lättaste nivån och vad jag fått kämpa. Tog en boss nyss och all min ammunition gick åt. Därefter stötte jag på kvistiga uppgifter och jag är redo att kasta in handduken. Förr om åren betade jag av spel efter spel, jag gav mig aldrig, men idag sitter inte motoriken och jag klarar inte av motgångar. Är jag för gammal för spel? Ska jag strunta i att köpa en Nintendo Switch, vilket jag haft tankar på att göra? TV-spel var ju min största hobby förr, ska den gå mig förlorad?

Av Fester Bestertester - 10 november 2017 17:14

Hej, undersåtar. Jag har vårdats mot min vilja, LPT heter det ju som ni väl vet. Blev en tid på PIVA, jag är ack så bekant med lokalerna efter tidigare vistelser där. Skötte mig, tycker jag, fast visst sjöng jag på "SS marschiert in Feindesland" och det besvärade mentalskötarna, men det var ju det jag ville.


Pyknikern från Anderna, högsta hönset på psyket, ville sätta in mig på injektioner, men jag sa, utan att brusa upp, att det inte kommer på fråga. Jag bombarderades då med frågor, argument och hot, men jag viftade bort det som en besvärande liten mygga.


Vården står handfallen och maktlös, mig tyglar de icke. Icke sa Nicke. I början på nästa vecka är det rond och då är det morsning och goodbye. Antingen skriver kvacksalvarna ut mig, eller så gör jag det själv. Min tvångsvård upphävdes idag och jag stannar frivilligt över helgen, sedan får det vara bra.


Jag har viktiga saker att ta itu med, UFO-frågan och partiarbetet med SOS, tid finnes icke för Fia med knuff eller hasande i korridorerna på psyket. Jag är en särdeles mäktig person och vill inte ha att göra med vården.

Inlagd två ggr på mindre än ett år, regimen gör vad den kan för att kuva mig. Det tar jag som ett kvitto på att mitt partiarbete varit framgångsrikt. Revolution! Eutanasi! Här drar SOS fram, ur vägen eller krossas, valet är ditt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 november 2017 18:24

Jag var inne på ett varuhus i stan och köpte mig ett paket cigaretter och när jag klev ur kiosken stod där min vän Leifa. Han hänger mest utanför systembolaget, men idag var han inomhus. Han hade en mäktig våt fläck i skrevet och längs ena låret, sådant händer honom ibland.


Jag pratade lite med honom, men han var rätt full, så det blev inte mycket vettigt sagt. Jag stack till honom en tjuga så han skulle ha till en öl, fast i det skick han befann sig i blefvo han garanterat nekad att handla. Nåja, då kan han köpa sig en burk imorgon istället.


Leifa klassar jag som stadens mest nedgågna alkoholist, men under hans slitna yttre bankar ett varmt hjärta. Innan han blev slav under spånken idrottade han en del och han var rätt lovande i fotboll, det kan man inte tro när man ser honom idag. Han har aldrig varit vare sig våldsam eller otrevlig mot mig, bara full och go.


Jag gillar den gamla stammen, parbänkssittarna med glimten i ögat. De unga missbrukarna kör ju med knark och benso och är inte att lita på. Leifa, hoppas du orkar hänga med minst ett årtionde till.

Av Fester Bestertester - 8 november 2017 16:49

Hej alla, så här på kvällen. Har varit inlagd på en missbruksavdelning ett par veckor. Det var min bas som larmade vården och jag fann mig snart inlåst utan en chans att ta mig en välbehövlig hutting. Har varit utan alkohol sedan sen oktober och hör o häpna, det funkar jättebra.


Jag kommer att vara färdigbehandlad vilken dag som helst, snart kan jag umgås med mina kompisar Pelle Sjöman, Leifa, Finske mannen och alla andra. Jag har lovat läkaren att hålla mig borta från alkohol, men vem är perfekt? Vilken känsla att hälla i sig lite whisky efter ett så långt uppehåll som jag haft.


Om bara några dagar kör vi, så boka en parkbänk redan idag.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 6 november 2017 21:11

Nu då ska väl bloggen vara tillbaka med full kraft igen. Den har legat nere på grund av alkoholism och psykisk sjukdom. Hasse är för tillfället på behandlingshem efter att ha kört på lite väl hårt, men han tror på en snar utskrivning. Herr X hamnade på psyket efter att ha kommunicerat med utomjordingar på allmän plats och i hans fall är det oklart när utskrivning kan ske. Jag hoppas att ni fortsätter att besöka oss, man vet aldrig när nästa eldfängda text publiceras. Kanske redan imorgon.


MVH/Bosse Rulltårta

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards