Alla inlägg under december 2017

Av Fester Bestertester - 26 december 2017 18:36

Jag betalade en kille 500 kronor och för det priset fick jag en avsugning och ett samlag. Han tände mig inte direkt, men det var ju bättre än ett tröttsamt runk. Jag har haft sex med honom tidigare, jag gillar ju att prova på nya killar, men man kan inte alltid få som man vill. Imorgon öppnar RFSL igen och då ska jag vara där och spana. Vill gärna få en smärt yngling på kroken/kuken.


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 26 december 2017 16:28

Skulle ha hämtat medicin på apoteket igår, men det var ju stängt. Hämtar medicinpåsar varannan vecka. Har därför varit utan mitt Clozapine några dar och jag tror bestämt att det redan satt sina spår. Har svårt med sömnen, är orolig i största allmänhet och upplever viss paranoia. Det blir att röka en hel del, det lindrar faktiskt. Imorgon bara måste jag ta mig till apoteket, utan piller blir jag knas(igare).

Av Fester Bestertester - 25 december 2017 21:42

Jag saknar en profil som brukar ta sig ett järn nere på stan. Det är ingen mindre än Pelle Sjöman, en något till åren kommen a-lagare. Den senaste tiden har han gått med rollator, han har börjat tackla av så här på ålderns höst. Han är känd för att dricka allt han kommer över, inkluderadt jox endast avsett för utvärtes bruk, men på det örat lyssnar inte Pelle Sjöman. Det gamla gardet håller tyvärr på att ersättas av slynglar med dåligt ölsinne, jag vill ta mig en öl och ha skönt snack till den, den nya generationen är icke att lita på. Kanske är Pelle intagen på beroendeenheten, jag hoppas verkligen inte att han dött. Jag får väl fråga runt imorrn, jag ska ju ned på stan med ett sexpack folköl. They don't make em like they used to.

Av Fester Bestertester - 24 december 2017 22:01

Oh, King Rat, you hero, you stalwart fighter. No surrender! Hang the pope and the IRA. String em up and bleed em tae death, that's the way to deal wi papist scum. "Yer forehead, yer bollocks, yer watch and yer wallet". You miserable shits, born fi yer mithers asshole. A turd is a turd is a turd. No perverted dream can change that fact, eat shite and die, fenian scum. No pope of Rome and all that shit...

Av Fester Bestertester - 24 december 2017 21:04

Tae freakin hill, pick up the Union flag and fly it wi pride. Red, white and blue, that's the spirit. British, white an prood. The Hampden roor, screw papist tripe an smash em tae the groond. Well done Hearts, let's excell, join the maroon army up at Gorgie. Anither sell oot at Tynecastle as usuall. I have such a craving fi jam tarts, l cannae help it. Gobble, gobble...

Av Fester Bestertester - 24 december 2017 09:55

Då är det stora dagen och jag antar att ni ska fira. Själv börjar jag julafton med en liten fylla. Är bortbjuden på eftermiddagen, kommer väl att vara lite vinglig så dags. Jag dukar fram spriten när jag åter kommit hem, då ska jag bli härligt full. Hoppas du slipper gå törstig.

Av Fester Bestertester - 23 december 2017 09:54

Jag fick elektriska räkningen igår och den var sannerligen saftig. Kan av säkerhetsskäl inte avslöja vad den låg på, men summan var verkligen kännbar. Jag måste vidta åtgärder, jag kommer att stänga av elementen i källaren. Där bor ju lilla frugan, men jag kommer att ge henne en bekväm trasmatta att ligga under, hon kommer att klara sig bara fint. Kampen mot socialdemokratin har gått hårt åt min ekonomi, jag måste vända på slantarna. Har även funderingar på att spara in lite flis på frugans mat, skulle tro att kattmat duga gott åt en liten asiatiska. Regimen vill ha in mig på fattigstuga.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 23 december 2017 09:43

Rontan ringde nyss, han ska till systembolaget. Stackarn har inget förråd att ta av, det var klantigt. Jag gissar på att han går torr innan de röda dagarna är över, men som man bäddar får man ligga. Nåväl, jag är hembjuden till honom och vilken form jag kommer att vara i, jag är redan småfull efter ett knippe "dynamit-öl". Jag kommer att lyxa till det med en taxifärd, det är bara jul en gång om året. Uppesittarkväll hos Ronny, det är alla tiders.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards