Alla inlägg under januari 2018

Av Fester Bestertester - 11 januari 2018 03:28

Återigen har stora delar av staden täckts med information från partiet SOS, de sanna revolutionärerna. A4-ark efter A4-ark tejpades upp på strategiska platser, när yrvakna knegare om några timmar hasar runt på gatorna möts de av ett stålhårt budskap. Inte bara Olof Palme fick sig en släng av sleven, hela skiten till regim i Stockholm kapades längs fotknölarna, som de knölar de är. Vi ska piska upp stämningen, vi ska frammana ett inbördeskrig där miljontals förhoppningsvis dör illa kvickt, det är dags att rensa upp och endast låta de värdiga överleva. Ur spillrorna bygger vi ett nytt samhälle, där lantbrukaren och hans hårda slit blir ett föredömme. Sjuka städer blir ett sjukt minne blott. Glöm inte att i år är ett valår. Vi tar kampen på alla plan, vi spelar med i det demokratiska spelet. Fast SOS:s verkliga styrka står att finna på slagfältet, tar vi inte makten genom politiska ansträngningar gör vi det med dragna svärd. Regimens dagar är räknade.

Av Fester Bestertester - 10 januari 2018 22:42

Livet knallar på, har sin gilla gång, men jag upplever ingen glädje längre. Jag har sovit väldigt mycket, bara för att få tiden att gå. Sedan har jag börjat äta mycket chips, jordnötter och glass, sann tröstätning. Jag har inte blivit absolutist, jag har druckit en del folköl denna vecka, utan dem hade jag nog inte klarat av att hålla mig nykter. I och med att jag sovit på dagtid sitter jag uppe om nätterna med lite eller inget att göra, men det kan jag ta, jag ska hålla mig nykter, jag tänker inte trilla dit.


Jag träffade en kompis idag och han blev förvånad att se mig på stan utan att jag vinglade och dreglade. Jag berättade att jag numera var nykter, att jag slutat dricka. Tror inte han trodde på mig, men till slut gick väl sanningen upp för honom. Han erbjöd sig att köpa de öl jag har hemma och kanske nappar jag på det, ger honom ett kompispris.


Nu väntar en lång och seg natt, fast jag kan glo på TV och vara ute på Internet, jag har sjukskrivit mig. Kampen går vidare.

Av Fester Bestertester - 10 januari 2018 02:40

Röster hör jag ju till och från, men nu har jag börjat höra musik. Har hänt förut, men det är inte ofta. Jag låg på sängen, hade nyss vaknat och trodde att jag glömt radion på. Jag somnar ibland med den påslagen, men så var inte fallet denna gång. Det är irriterande, men inget som skrämmer mig.


Man är inte automatiskt sjuk bara för att man hör saker, så har jag förstått det. Fast ibland gör jag som rösterna säger och en gång fick det mig tvångsvårdad. Lite dösnack i huvudet fixar jag, det har jag vant mig vid. Fast ibland stör det sömnen, joxet kommer mest om nätterna och musik har jag ingen lust att påtvingat lyssna på. Om jag ändå kunde hallucinera fram lite rivig musik som Venom eller Motörhead...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 januari 2018 01:02

Här var det fortsatt nyktert. Jag har svårt att sysselsätta mig, då nästan allt jag tidigare gjort krävt ett rus. Har tittat på TV, legat på sängen och promenerat, vad annat ska jag göra? En av mina promenader tog mig till Hörsalsparken och naturligtvis satt kompisarna där. Åh, vad gott det såg ut när de drack sina Pripps blå och vad det nu var. Finske Mannen såg att jag kom utan systembolagspåse och erbjöd mig sista slatten ur sin burk. Jag uppbådade all min viljestyrka och tackade nej.


Nu dricker jag växelvis läsk och folköl och väntar på att bli trött. Har haft det svårt med nattsömnen, så man kanske skulle ringa herr X, han har visst tabletter man blir sänkt av. Nåja, tisdagen var min andra nyktra dag och visst har det varit jobbigt, men jag kommer att kämpa på. Tycker redan att hjärtat lugnat ned sig och värken i levertrakten är inte längre konstant. Någonstans där framme ser jag en helg och om även den blir vit, ja då kan inget stoppa mig.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2018 19:14

Det går ju bra det här, har klarat av en stor del av dagen utan att dricka starkt. Har fått i mig ett par folköl och det funkar ju bra. Var iväg och köpte mig en chipspåse och lite annat och när jag kom hem var jag väldigt svettig, vet inte om det har något med saken att göra. Har för mig att man kan drabbas av svettningar när man druckit friskt, alternativt slutat dricka. Jag leker med tanken att avstå alkohol imorgon också, det vore ju förträffligt om det lyckades. Sist jag hade ett längre uppehåll var när jag vårdades på beroendeenheten och det var ju evigheter sen. Att hålla sig ifrån starkölen i sin egen lägenhet är fan en bragd.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2018 13:54

Jag råkade se ett reklamklipp nyss, det är ju svårt att undvika skiten och jag blev både arg och en smula road, inget förvånar mig tyvärrr längre. Det var en tågåkande man det handlade om och jag slogs direkt av hans suspekta drag. Det var något med benstrukturen som kändes främmande. Snart skulle det visa sig att denna fula man var en fullfjädrad "hen", han började sminka sig. Sminka sig! Han piffade till sig, komplett med peruk och sedan var reklamfilmen slut. Så gör man bäst reklam för Statens järnvägar. Är det inte vackra svenska flicka och eldig afrikan som pilskt sneglar på varandra är en rejäl transa alltid gångbart. Nästa gång jag ska ut och resa tar jag dressinen, SJ bör bojkottas i möjligaste mån.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 8 januari 2018 13:28

Det har blivit dags får årets första nyktra dag. Jag har några starköl i kylskåpet, men de får vackert stå kvar. Ja, ambitionen är att helt hålla sig ifrån ölen i alla fall. Sen kanske man blir sådär vrålsugen om ett par timmar och bara måste ha sig en, men jag hoppas att så inte blir fallet. Som tur är har jag åtta folköl, det billigaste blasket och de ska jag dricka, men det räknas väl inte? Det var ett bra tag sedan jag var utan starkvaror, kan det ha varit i oktober/november? En annan har ju karaktär, det här ska jag fixa.

Av Fester Bestertester - 8 januari 2018 13:14

Jag har mest dragit timmerstockar idag, hade då rakt ingen lust att gå till jobbet. Jag drog en ny vals när jag pratade med chefen och den måste ha funkat, för han gnällde inte alls. Inte för att jag bryr mig nämnvärt om lite gnäll, men ändå. Nu ska jag gå och handla mig en pizza, är hungrig efter helgens äventyr med mycket dryck och lite mat. Vi hörs!


MVH/Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards