Alla inlägg under januari 2018

Av Fester Bestertester - 6 januari 2018 18:00

Tja! Jag har umgåtts med Lennart K Lindström idag och han var jobbig. Han tjatar och tjatar, han vill att jag ska stoppa in min snopp i hans stjärt, men det vill inte jag göra, man kan ju få aids. Jag fick två öl och en tablett av honom och drog ned mina byxor efter ett tag. Han stimulerade min pung, det var faktiskt skönt, men längre än så gick jag inte. Då drog han ned sina byxor och förde upp en flaska i rumpan på sig själv, samtidigt som han runkade. Det skvätte sperma på mig, det var äckligt. Jag föredrar ju tjejer, när ska Lennart fatta det? Jag har hört att han har stjärtsex flera gånger i veckan, räcker inte det, måste han tafsa på mig? Jag känner mig smutsig.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 6 januari 2018 17:02

Jaha, då har det hänt igen: en blackout som så många gånger förr. Jag vaknade vid lunchtid på hallgolvet, fullt påklädd. Blöt i skrevet var jag också, jag tog mig tydligen aldrig till toaletten. Var jag ute och irrade inatt? Kanske var jag och festade på kebab eller hamburgare nånstans, jag vet inte. Min whiskyflaska var uppdrucken och på köksbordet fanns ett gäng tomma ölburkar som inte stod där förut. Vad göra? Jag gjorde det enda rätta och svepte en öl, en nödvändig återställare. Nu är jag i form igen, kanske vaknar jag upp i sängen imorgon, det får man hoppas på.

Av Fester Bestertester - 5 januari 2018 16:43

Träffade på en gammal suparkompis idag, vi kan kalla honom Åke. Har ju inte sett till honom på ett tag, han har hållit sig borta från Hörsalsparken och andra favoritställen. Han berättade att han numera är nykter och har varit det sedan den 20:e oktober. Jösses! Han sa att han mådde bättre än på länge och att hans ekonomi numera var i balans. Okej, jag ska väl vara glad för hans skull, men visst saknar jag hans spritosande andedräkt och hans jovialiska och otvungna sätt.


Åke gav mig en klapp på axeln, sen försvann han på stadig fot i vimlet. Där rök en kompis, men det finns gott om andra som fortsätter att läska sig som om fyllecellen inte existerade och skrumplever är en skröna. Lev väl Åke, du får väl hitta en annan hobby. Knyppling?

Av Fester Bestertester - 5 januari 2018 16:26

Det är lite sisådär. Har en jätteblåsa under vänster fot och en sko som tvingar in höger lilltå mot intilliggande tå så det smärtar. Jag går som en påse nötter! Vad värre är, jag har återigen blod i avföringen. Jag vill inte avslöja hur jag upptäckte det, det är lite privat, men märkte det imorse. Har även kraftig diaréer, det var ett tag sedan man hade fasta korvar och det gör varje utomhusvistelse till ett vågspel. Har pruttat i buskage och parker mer än en gång.


Jag vet ju att det är drickandet som bryter ned mig, men vad fan, jag är numera medelålders, jag ser ingen anledning att slå till bromsarna, jag vill njuta av livet och det gör jag bäst med en dryck i handen. Jag räknar med att supa ihjäl mig inom några år, men då har jag kramat ur det mesta av livet, fått riktig kvalitetstid. Vem sjutton vill vanvårdas på ett ålderdomshem?


Jag trotsar kroppens varningssignaler, jag har en hel helg framför mig ensam på kammaren. Den tar jag mig helst an berusad. Så det så.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 4 januari 2018 20:37

Jag trotsade duggregnet, jag tog min välfyllda påse och drog till Olaiparken och sammanstrålade med mina vänner. Jag hade inte bara öl, jag köpte mig en flaska Marinella, den satt fint. Jag hade ju öl hemma, så jag behövde inte gå till systembolaget en andra gång, då som berusad och chansa på att få handla, jag kunde släppa loss som jag ville. Det var de vanliga vännerna och snacket detsamma. Jag fick för mig att erkänna Palmemordet för dem, fast det var ingen som brydde sig, den valsen har de hört förut. Nu är man hemma och eftersläckning pågår, så kör vi hårt imorgon igen. Då ere ju fredag och man kan köra på så sent man vill. Adjöss med er.

Av Fester Bestertester - 2 januari 2018 21:26

Ack, vilken smärta! Kan för fan inte ens sitta ned utan att plågas, nåt e vajsing med min stackars kropp. Joxet härleder jag till kaggens undre delar på höger sida. Där sitter ju levern, men om det är den som är "on the blink" är det inte hela världen, den har man ju två av. Min ambition har ju alltid varit att leva hårt och lämna jordelivet härligt full och skrattandes, kanske tar en annan ned skylten innan de grå tinningarna sprider sig som en aggressiv kräfta och förvandlar mitt hår till en snårig och vit ruderatmark. Jag tar en sup och hoppas på att bli medvetslös snarast, min bleka existens är ett hån och ett knotigt finger i rumpan på Skaparen. "Det är taskigt med min lever, men nåt fanstyg ska man ha" kräktes herr Åkersork fram redan på 80-talet. En vis man, sanna mina ord. Jag har fler organ att attackera, bukspottkörteln, njuren och blindtarmen, bara för att nämna några få. Kanske slutar jag dricka redan i morgon dag, kanske visar sig Jesus för alla bible thumpers redan i morgon dag. Sätt en slant och hoppas på jackpot, inget scenario är mig främmande. Ont skall med ont fördrivas.

Av Fester Bestertester - 2 januari 2018 19:00

En annan hade spenderbyxorna på när man klev in på systembolaget. Det blev tre flaskor sprit och åtta öl, det gick på över 900 kronor. Äsch då, jag kan överleva på snabbmakaroner och rostad lök (mums), vem behöver äta sig mätt varje dag? Nu har jag doningar så jag klarar mig några dagar. Jag bara skrattade när jag gick förbi Finske Manen, Leifa, Skäggiga Mannen, Viggar'n och Patricio på parkbänken. De får hålla till godo med kanske fem starköl hela långa dagen, jag har så jag kan vattna blommorna med joxet och ändå bli full. Så skare va!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 1 januari 2018 19:24

Nu har jag fått i mig en liten dos. Jag köpte två ölburkar av en a-lagare, fick ge 30 kronor styck, men det var det värt. Nu är värsta skaket i händerna borta och jag börjar bli människa igen. Har 200 spänn på fickan, så det blir ett besök på en krog, jag har råd med tre öl där. Längtar så tills systembolaget öppnar imorgon, då blir det bland annat en whisky. En riktigt rutten dag idag utan trevlig fylla.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards