Alla inlägg under februari 2018

Av Fester Bestertester - 15 februari 2018 21:26

Jag har ätit som en första klassens afrikan ikväll, jag köpte mig en hink kycklingdetaljer, friterade förstås. Gick på hela 149 spänn, men ibland lyxar man till det. Nu proppmätt och det finns fortfarande en klubba eller två kvar. Blir att mikra återstoden imorn, även fast jag skulle kunna få i mig allt ikväll. Vill ju inte äta mig illamående. Vem behöver pizza?

Av Fester Bestertester - 13 februari 2018 22:08

Hå hå, ja ja. Det nyktra livet fortsätter och jag börjar vänja mig så smått. Sitter och sörplar folköl i vanlig ordning, nåt måste jag ha. Jag kan inte påstå att jag sparat särskilt mycket pengar dock, det billigaste joxet från systembolaget ligger på samma pris som folkölen jag köper. Nåja, jag gör det för hälsan, tror faktiskt att jag supit ihjäl mig kanske redan i år om jag inte slagit till bromsarna. Det låter dramatiskt, men så är det. Jag har fyra folköl kvar i kylen, sedan går jag och lägger mig. Jag lever inte fullt ut, jag endast härdar ut.

Av Fester Bestertester - 12 februari 2018 22:21

Jag har haft en eländig dag, det började med att frugan kokat alldeles för svagt kaffe, när ska hon lära sig? Som om det inte vore nog hade konditorn slut på biskvier, det blev bara potatisbakelser. Jag var rejält upprörd när jag kom hem, men jag vet vad en härjad själ tarvar: Ett rågat glas punsch och lite glad musik.


Det blev en skiva med en synnerligen skicklig estradartist, ingen mindre än Teddy Leif och hans örhänge "En glad gutt från Skandinavien". Snart rann ilskan av mig och jag stampade takten så att det ekade i hela huset.


Jag spelade mig igenom 78:varvare efter 78:varvare med hans medryckande melodier, har man väl börjat är det svårt att sluta. Helt plötsligt var punschen slut och en hel timme hade passerat. Jag var vederkvickt, jag var på mitt bästa humör.


Jag tog mig ett glas sötad dryck (är väldigt försiktig med denna förrädiska vara) och en potatisbakelse, jag var på toppenhumör. Ingen plats för mjältsjuka, här var det klackarna i taket. Vem kan vara arg med munnen full med godsaker och ljuva toner från grammofonskivor i öronen? Inte jag.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 10 februari 2018 21:49

Nu har jag kommit hem från God vän, ett jäkligt bra ställe. Mina pengar tog slut och Fikret (ägaren) sa att jag var tvungen att beställa eller gå. Det får man ju ha förståelse för. Det var en riktigt bra trubadur, han spelade min önskan, De sista ljuva åren. Jag var där med Bosse Rulltårta och han snackade med en brud, den där Virpi, så han var kvar när jag gick. Nu blir det en ostmacka och en sista öl, så kryper jag isäng sen. Mycket lyckad lördag.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 9 februari 2018 19:34

Jag har börjat umgås med Sirppa igen och allt är som förr. Som förr och lite till, hon har nämligen piercat sig och det i naveln. Skitsnyggt! Jag var hemma en snabbis hos henne, hon drack vitt vin tillsammans med sin kompis. Vi lovade varandra att snart ses, jag föreslog "God vän", stans bästa krog. Sirppa, det är min pingla, det.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 9 februari 2018 17:23

Det är sällan jag kollar in de bloggar som finns, har gjort det då och då och det mesta är smörja. Dock fick jag ett infall att klicka mig in på en blogg förut och jag häpnade. Så dåligt, så förvirrat. Hela skiten liknade ett stort skämt, men jag tror personen bakom den menade allvar.


Lustifika meningsuppbyggnader, särskrivningar och påvert språk, bloggen hade allt. Jag kunde inte hjälpa det, jag kluckade av skratt.


SD är nazister och alla sverigevänner har våta fantasier om han Breivik. Jodå, så är det, i alla fall om man ska tro bloggare helknas.


Jag ger bloggen fem rostiga burkar Zyklon B av fyra möjliga. Jag roas av personer med förståndshandikapp. Mera sånt.

Av Fester Bestertester - 9 februari 2018 16:45

Idag klev jag in på systembolaget och två ur personalen hälsade glatt på mig. Jag handlade en hela gin och några öl, men drycken var inte till mig. Det var en kompis som ringde mig och undrade om jag kunde handla åt honom, han var ju lite berusad. Klart man ställer upp. Visst kliade det i fingrarna, ville ju så gärna ha några Bellman, men jag lyckades behärska mig. Jag har sex Risingsbo folkisar att dricka, det är allt. Känns som att halva stan tar sig en fylla idag, det är bara jag som blir utan ruset. Ja, ja...

Av Fester Bestertester - 9 februari 2018 00:23

Att alla partier i riksdagen arbetar för ett folkutbyte i vårt land är känt för alla. Bort med det vita, in med det svarta. Nu har krämarna i det avskyvärda partiet Moderaterna börjat yra om att massinvandringen "inte är lönsam". Jaha, allt handlar om stålar i Moderaternas värld?


Jag är kanske lite bakom flötet, men hur har Sverige någonsin tjänat på att översvämmas av gökungar som slöar i gathörnen? In med 100 000 somaliska intellektuella giganter varje år och vips så har man en hundring extra i plånboken?


Nog för att den genomsnittlige Moderaten är en imbecill, men till och med "hen" inser att svensken så smått börjat knorra över det pågående folkmordet i vårt land. Nu vill man tuffa till sig och låtsas som att man bryr sig om vårt land och vårt folk, när allt i själva verket handlar om kronor och ören i deras värld.


En riksdagsledamot kostar hundratusentals pängar om året, ett prima rep nån hundring. Häng dem högt och tjäna en slant. Moderatlogik?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards