Alla inlägg under mars 2018

Av Fester Bestertester - 24 mars 2018 18:25

Tja! Snart drar jag iväg, jag ska festa med några chilenare i en lokal de har. Bland annat kommer Wladimir att vara där, han är asschysst. Inga stela svenskar, bara trevliga sydamerikaner. Man kan köpa öl där, det ska jag göra. Stället heter nåt med Victor, kommer inte ihåg resten. Senare på kvällen blir det kanske puben God vän, jag får se. Chilenare gillar jag, har fått nog av svenskar.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 23 mars 2018 16:42

Jag går in en del på Youtube och lyssnar på musik. Det blir ofta samma gamla låtar, jag har lite dålig fantasi. Fast en favorit man aldrig tröttnar på är Thore Skogmans "Knäpp i skallen". Asbra titel, men den handlar inte riktigt om det jag tänker på. Sproiiing sa det i min hjärna för tolv år sedan, knäpp i skallen är jag. Drop the beat, Thore.

Av Fester Bestertester - 23 mars 2018 15:52

Jag har en ny porrfilm hemma, från den jättebra serien "Killar som gillar". Den ska jag se ikväll och vet ni vad? Jag blir inte ensam, jag väntar besök av en riktig kåtbock, vi kan kalla honom Anders.


Anders och jag har legat med varandra förr, men nu var det ett tag sedan. Vi kommer att mysa i soffan till filmen och kåta upp oss ordentligt. Smek på pungen och slick i örat, kanske.


Sedan hoppas och tror jag att sovrummet väntar, där ska vi gå loss på varandras kroppar. Jag kör gärna "barbacka", alltså utan kondom, för er okunniga. Jag gillar ju spermakaskader i ansikte och på rumpa, inte samma sak med gummi på snoppen.


Fast jag är ingen kinkblåsa, vad som helst förutom ett tråkigt runk duger gott. Nu är det bara några timmar kvar innan min Anders kommer och redan gör sig svällkropparna påminda. Härligt!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 22 mars 2018 21:14

Jag var hos handlar'n för lite skaffning, riskakor och knäckebröd till frugan och bland annat dansk fläskfilé till mig. Naturligtvis köpte jag lite extra, nämligen kex från Göteborg, så kallade Brago-kex. Det blev en sort med choklad, passar perfekt till kaffet och jag har fått i mig kanske halva paketet.


Excesser är min grej, jag gillar att smörja kråset och unna mig lite extra titt som tätt. Ett paket prima kex för cirka 20 kronor är väl inte mycket att bråka om.


Det blir en påtår strax och sedan ett glas punsch. Mig går det då rakt inte någon nöd på. Då frugan är satt på sträng diet har jag mer pengar att röra mig med än vanligt, så det lutar åt goda tilltugg varje dag resten av veckan.


Jag fantiserar om biskvier och Princesstårtor. Det blir nog en sväng till konditoriet imorgon, en slät kopp kaffe duger i nödfall, men jag känner för att skämma bort mig. Så det så.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 21 mars 2018 18:52

En kompis är lite dålig, bland annat har han svår diarré, så han vill inte gärna lämna lägenheten. Dock var han törstig, så jag ställde upp och gick till systembolaget åt honom. Väl där hälsade jag glatt på två ur personalen och damen i kassan, jag är ett välkänt ansikte där. De undrar nog varför jag så sällan besöker dem. Jag upplevde inget sug efter något gott till mig själv, dessutom har abstinensen klingat av. Jag nappade åt mig de flaskor kompisen ville ha och gick hem till honom med högburet huvud. Jag umgås med drinkare, men frestas inte av deras dipsomani. Jag är fri från missbruket.

Av Fester Bestertester - 20 mars 2018 17:06

En olycksboder, en kompis med samma diagnos som jag, fyller år på söndag. Jag ska fira honom redan på fredag, det blir jag och en till som uppvaktar honom. Han har inte så stor vänkrets och sitter mest i lägenheten, så jag känner att jag vill fira honom, visa honom att nån bryr sig.


Jag ska köpa en så kallad Dooley's, en sliskig likör och två burkar cider att ge bort. Han är väldigt försiktig med alkoholen, så det räcker till en rejäl fylla åt honom.


Tänk på nyårsafton när han svepte en flaska glögg och rusade in på toaletten och spydde... Favorit i repris? Grattis, mannen!

Av Fester Bestertester - 20 mars 2018 16:54

Jag var hos handlar'n och köpte en förpackning dammsugare, eller punschrullar om ni så vill. Tillverkaren var Delicato och de brukar inte göra mig besviken, men det blev jag denna gång. De var fasligt små, ändå var de förhållandevis dyra. Jag handlade sekunda varor, jag blev blåst.


Visst smakade de gott, men två tuggor så var de slut. Jag är en smula irriterad, kanske skriver jag en insändare. Här pungar man ut med femton kronor och så får man mikroskopiska godbitar. Jag anar en konspiration.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 20 mars 2018 16:47

Nu har man varit på sjukhuset och pratat med först min så kallade kontaktperson, sedan en läkare. De tuffa frågorna uteblev, de inser väl att jag är ett hopplöst fall. Gäspade mig igenom besöket, det var ju en baggis. De sket i att jag hör röster och att jag får uppmaningar av dem, vad ska vården göra åt det? Jag vill sköta mig själv utan inblandning från dem, de har inget att komma med. Vi ses nästa år.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards