Alla inlägg under mars 2018

Av Fester Bestertester - 19 mars 2018 23:46

Är kallad till psykossektionen imorgon, ska vara där redan halv nio. Ingen sovmorgon, attans! Kommer att hålla tand för tunga, inget snack om de meddelanden jag får via TV:n, eller annat som kan tolkas som symptom på min sjukdom. Allt är barre bra kommer att bli mitt svar på alla frågor jag får. Jag har varit med förr och vet att läkarna är sugna på att lägga in en, men det kan de glömma, frivillig vård blir det inte tal om. Gillar inte kvackare, de har några år på universitet, än sen då? Vrinnevisjukhuset, där har man försmäktat för sista gången.

Av Fester Bestertester - 18 mars 2018 17:33

På grund av lathet, alkohol och annat har UFO-arbetet legat på is och det allt för länge. Ikväll blir det en expedition dock, den första på ett tag. Som vanligt styr vi kosan mot Vrinneviskogen och med oss har vi inte mindre än två kameror. Vi kommer att vara ute på fältet i flera timmar och räknar med napp. Den senaste närkontakten skedde så sent som förra veckan, men då på annan ort och med andra ufologer än de i Norrköping. Nu är det dags att Norrköping åter tar täten och fotar finlemmade utomjordiska grå. Vi ger oss inte, vi ska få åtminstone bildbevis för att vår planet är besökt av andra varelser än människan. En spännande kväll/natt väntar.


MVH/UFO-Norrköping

Av Fester Bestertester - 18 mars 2018 03:48

Har varit på "God vän", stans bästa pub. Jag köpte fem eller sex öl och Bosse Rulltårta lika många. Vi snackade med Fikret, ägaren, han var på bra humör. De spelade asbra musik, arabisk var det. Den var jävligt bra, mycket bättre än svensk skit som Evert Taube.


Hälsade på Ismedin, en kille från Bosnien. Han spelade Jack Vegas och plockade ut tusen spänn. Han bjöd mig på en liten öl, det var hyggligt.


Efter att puben hade stängt gick Bosse och jag till en pizzeria. Jag tog en gyrosrulle, det ska tydligen vara en delikatess i Asien. Gott var det, vem fan vill äta köttfärslimpa eller falukorv på fyllan?


Nu ska jag lägga mig, behöver lite sömn efter en helkväll. Jag lovade Fikret att komma tillbaka snart, en annan är ju stammis. Hej då.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 16 mars 2018 18:54

Sitter här nykter och olycklig. Jag har inte lust med något, vill bara gå och lägga mig och sova bort inte bara fredagen utan hela helgen. Pratade med en kompis nyss och han berusar sig i detta nu och jag vet att Ronny och Bosse Rulltårta ska ha kul på krogen. Vad sjutton ska jag göra? Jag får väl slå på TV:n och sjunka ned i fåtöljen. Så mycket fritid, så lite att göra. Jag saknar dig, rus.

Av Fester Bestertester - 14 mars 2018 19:13

Av någon anledning var jag fasligt sugen på ett rus idag. Lekte med tanken att gå till systembolaget, men det stannade vid just en tanke. Däremot köpte jag två sexpack folköl och de har jag börjat dricka av.


Jag tog omvägen förbi Hörsalsparken och där satt några kompisar. De var i form (jättefulla) och bara njöt. Vi pratade lite, sedan gick jag hem och öppnade en tråkig folköl. Klent substitut.


Tänker hälla i mig blasket tills magen är proppfull, jag vill ju ha något i handen när jag ser på TV eller sitter vid datorn. Smaken är väl okej, men yr i huvudet blir man inte. Över två månader sedan jag sist smakade starkt och suget vill inte ge med sig.

Av Fester Bestertester - 12 mars 2018 21:12

Jag var en smula slö förra veckan och sjukskrev mig, idag var jag så tillbaka. Det blev lite gnäll från chefen, men det gick in genom ena örat och ut genom det andra, jag är ack så van.


Oftast brukar jag ha med mig lite dryck, kanske ett kvarter whisky eller lite sprit i en plunta, men sånt har jag ju slutat med. Det var ett välkommet avbrott att slinka in i omklädningsrummet och ta sig några klunkar, nu är rasterna det enda jag ser fram emot.


Jag jobbar en månad, sedan drar jag en vals igen och tar sovmorgon i dagarna sju. Vem tusan vill slava 40 timmar i veckan, inte jag.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 11 mars 2018 02:10

Jag har spelat TV-spel i flera timmar idag, det jag kör är "Super Mario Odyssey". Har lyckats kämpa mig till inte mindre än 598 av 800 så kallade månar, vilka man jagar runt efter på olika banor. Vissa är lätta att komma över, andra är riktigt svåra. Det är lätt att trivas i Marios sällskap, detta det senaste liret är inget undantag från traditionen med underhållande uppdrag och skojig bandesign. Jag tar nu några timmars sömn, så slår jag igång spelet tidig söndag. Beroendeframkallande.

Av Fester Bestertester - 8 mars 2018 22:28

Imorgon har jag tänkt att lilla frugan ska få testa en ny maträtt i köket, nämligen lappskojs. Jag kommer att äta som en första klassens skridfinne, jag förväntar mig en välsmakande måltid.


Jag vill ha lite valuta för mina pengar, hon kostade flera tusen att ta hit till Sverige. I köket tillbringar hon en hel del tid, snart är hon mogen för stordåd.


Hon vredgade mig häromdagen, så jag har levt på soppa på burk, men imorgon släpper jag alltså upp henne på markplan.


Nils-Eriks fru kan minsann laga mat, typiskt att min visade sig vara usel i köket. Medans han njuter av medisterkorv får jag hålla till godo med vidbrända fiskpinnar. Ska det bli ändring på det redan imorgon dag? Jag håller tummarna för det.


MVH/Arg motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards