Alla inlägg under mars 2018

Av Fester Bestertester - 8 mars 2018 16:16

Det blev några Sobril och tre starköl på morgonen, sedan gick jag till Mötesplats Asken. Stadens dönickar flockas där, spännande för dem att ha mig närvarande. Jag var på toppenhumör och hälsade glatt på bland annat Plankan och såsiga Stefan.


Ett gäng satt i ett rum och sjöng visor, så jäkla löjligt. Vad ska det vara bra för, falsk allsång? Jag krävde att få sjunga en klassiker med bandet Venom, men fick bara konstiga blickar av personalen.


Tog mig en kopp kaffe i kaféet och då kom två ur personalen fram till mig. De sa att jag inte var välkommen "i det skicket". Jag gav dem varsin slängkyss, sedan gick jag. Jag klarar mig bra utan krystat umgänge med förståndshandikappade.


Det blir ett besök imorgon också, alltid kul att göra narr av sinnesslöa. Trampa ned dem i dyn.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2018 22:44

Jag känner inte för att jobba, jag sjukskriver mig torsdag och fredag. Imorrn kommer jag att vara vid systembolaget när de öppnar, jag ska umgås med mina vänner heltidsdrickarna. Själv kommer jag att ha ett sexpack folköl i ryggsäcken, är ju nykter numera.


Det blir tråkigt att sitta ensam hemma utan att berusa sig, därför kommer jag att aktivera mig på bästa sätt imorgon. Med andra ord hänga med gänget.


Parker finns det gott om, både Hörsalsparken och Olaiparken ligger nära systembolaget. Tyvärr är bänkarna på Stortorget borta, inte så bekvämt att sitta på backen.


Det kommer inte riktigt att bli som förr, när man på kemisk väg höjde sitt stämningsläge, men lite skönt snack kommer det ju att bli. Det är glada grabbar som trängs på parkbänkarna och jag föredrar deras sällskap framför vilken medelsvensson som helst. Det ska bli kul både på torsdag och fredag.

Av Fester Bestertester - 7 mars 2018 00:08

Snuten Reinhard Heydrich föddes den sjunde mars år 1904, inte mindre än 114 år sedan. Han fick ett kort liv, då han mördades av en bunt slaver när han tog en tur i sin kärra. Han var Hitlers gunstling och tvekade inte att dra batongen och bulta och slå som det anstår en äkta snut. Här hade Kling och Klang en överman. Vila i frid.

Av Fester Bestertester - 6 mars 2018 20:32

Jag gick förbi en ung slusk när jag passerade systembolaget. Han hade mage att tigga pengar, men jag rörde inte en min, bara fortsatte gå. Det unga gardet har jag inget till övers för, de är ofta blandmissbrukare och är labila och en smula farliga.


Hade det varit en av de gamla vanliga a-lagarna hade jag fiskat upp en tjuga ur fickan, så ere. Gubbarna på parkbänken är ju mina vänner och självklart ställer man upp när plånkan deras är tom.


Jag har hjälpt till att finansiera en burk flera gånger, jag vet hur jobbigt det är att vara törstig och inga flis ha. Leifa eller kanske Pelle Sjöman är jag snar att hjälpa, inte narkomaner med skruvmejsel i innerfickan.

Av Fester Bestertester - 5 mars 2018 22:42

Tänk när man var på lokal i sin ungdoms dagar. Tänk när man umgicks med kjoltyg genom koordinerade kroppsrörelser, kanske en livlig polka. Jodå, jag har beträtt dansgolv inte bara i Motala, utan även i exempelvis Boxholm och storstaden Linköping. Syftet var ofta att få bedriva otukt, onaturlig otukt i mångas ögon.


På den tiden var jag smärt och hade ofta ett välansat kejsarskägg. Jag var snarfager, om jag får säga det själv. Föga förvånande var jag mycket framgångsrik på köttmarknaden.


Idag går jag ned i källaren till min lilla fru när lusten faller på, jag har inget behov av lösa förbindelser. Som yngling hade jag inget val, jag drog fördel av mitt utseende och min karisma för att få utlopp för mina lustar, då självbefläckelse alltid varit mig främmande.


Med ett eller två glas punsch i magen var jag en östgötsk version av Gene Kelly och jag tog damerna med storm. Hilma, Gunilla och Berit: Många är dem jag "snärjt". Ack, de ljuva ungdomsåren, för evigt lever de kvar i mitt inre. Inte ens en massiv attack från socialdemokraterna kan ta ifrån mig dem. "Je recois la permission"?


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 5 mars 2018 20:29

Stop munching butterscotch drops and pouring Irn-Bru down your gullet ASAP, Friday is the day Hearts take on The Vermin in grubby Leith. To hell and back, back with three points of course. Don't bother calling the exterminator, the boys in maroon will take care of things. Not even "the famous five" (and they weren't all that good) ressurected would make a difference. All hail the Jam tarts! Munch, munch, gobble, gobble...


Fond regards/Calum Stewart

Av Fester Bestertester - 5 mars 2018 17:56

Hej, hej. Jag och en polare gick till en pizzeria, jag beställde en kebabtallrik. Skiten smakade inte bra, inte för fem öre. Är det sån här skit de äter i Långtbortistan kan jag första varför de krigar och bombar mest hela tiden: De är väl på ständigt dåligt humör då de lever på en diet bestående av skulor.


Pizza är inte det mycket bättre. Det är en italiensk skapelse som kapats av Abdullah och hela tjocka släkten. Ägg, ananas och annat krafs vräks på. Fy fan!


Nästa gång jag är hungrig blir det snabbmakaroner och ketchup. Mycket godare, mycket billigare. Abdullah Muhammed får finansiera sin BMW utan min hjälp.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 5 mars 2018 17:18

Ska ju på årskontroll eller vad det heter på psykossektionen, detta om femton dar. Två veckor innan ska jag ta blodprov på fastande mage, det är väl främst medicinkoncentrationen i blodet som "vården" är intresserad av.


Jag är en första klassens slarver när det gäller medicin. Har väl lite drygt 400 mg Clozapine om dagen, men det blir det sällan jag tar. En blir så förbaskat trött av joxet. Tog t ex igår endast 200 mg, det fick räcka.


Eftersom jag slarvat med medicinen har jag i två perioder stått på injektioner. Första gången hade jag Risperdal Consta, andra gången stenåldersmedicinen Haldol. De hjälpte inte så värst mycket, blev inlagd flera gånger under de perioderna.


Nåja, jag struntar i vad jag har för koncentration av medicinen i blodet, "vården" kan ta sig någonstans. Jag kommer att läxa upp humbugsmakaren, det kan ni lita på. Eventuellt kommer jag att sjunga en gammal marschvisa på originalspråket, det går alltid hem. Så roligt att se hur förfärade läkare/mentalskötare blir.


Det är ingen medelsvensson med öppen mun di har att göra med, det är jag, herr X. Hårdnackad regimkritiker, politisk frontsoldat med ruskigt hög IQ. "Herr X marschiert in Feindesland..."


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards