Alla inlägg under april 2018

Av Fester Bestertester - 9 april 2018 17:25

Var så trött imorse, jag tog mig aldrig till verkstaden. Jag ringde chefen och klagade på ryggen och han gnällde som vanligt över min "dåliga närvaro". Gubbtjyv! Jag handlade mig ett sexpack folköl och drog ned på stan. Där träffade jag törstiga gänget och vi slog oss ned i en park. Frisk luft och god dryck, så mycket bättre än åtta timmars slit i en smutsig verkstad.

Av Fester Bestertester - 9 april 2018 00:57

Vi minns kämpen, frontsoldaten och partiledaren Konrad "Konta" Hallgren. Han ledde partiet Sveriges fascistiska kamporganisation när förra seklet var relativt ungt. Han gillade ridbyxor och knähöga stövlar, men sånt var modet på den tiden.


Han beundrade den pompösa spaggen Mussolini och blev en tidig proselyt, men gled över till nationalsocialismen, då mannen med den lustifika mustaschen förde en för honom mer tilltalande politik. Konta justerade den politiska kompassen en smula.


Idag skulle Konta fyllt inte mindre än 127 år. Kanske är hans grav tom, kanske lever han fortfarande, detta under Antarktis tjocka istäcke tillsammans med europas övriga revolutionärer. Hur som helst tar jag tillfället i akt och grattar honom. Revolution!

Av Fester Bestertester - 8 april 2018 23:09

Vid senaste valet tog sig virrpannorna i Feministiskt initiativ in i kommunfullmäktige i Norrköping. De började genast sammarbeta med kommunistsvinen i Vänsterpartiet och kommunistsvinen i Miljöpartiet. Föga förvånande.


Vänsterpartiet har en synnerligen smutsig historia, det är alla överens om. Miljöpartiet å sin sida för en marxistisk politik, de är röda löss, om det råder inget tvivel. Hela den "gröna" rörelsen i Europa stöddes av Sovjetunionen, som ett sätt att destabilisera europas länder. Nu är Sovjetunionen ett minne blott, men dess idéer och politik lever vidare i hela Europa.


Det finns inga raser, det finns inga religioner, det finns inga nationer, det finns inga kön. Alla är kutryggiga hen utan egna åsikter.


Kommunismen kommer i många skepnader. Inte bara det så kallade vänsterblocket går igång på marxism, alla partier är infekterade. Vattenskallen och cirkusartisten Reinfeldt må på pappret företrätt den iskalla kapitalismen, men han var ta mig fan en Walter Ulbricht i kritstrecksrandig kostym. Ingen större skillnad på hans politik och Jonas Sjöstedts.


Kommunism förintar nationer. Kommunism orsakar inbördeskrig. Fårskallarna i Feministiskt initiativ ställer kön mot kön, vad kommer efter det? Klass mot klass.


Tyvärr har jag mer eller mindre förlorat hoppet om sveriges befolkning. Man går runt med halvöppna munnar och skiter i allt. Kommunismen frodas där sunt förnuft saknas, så Feministiskt initiativ kommer att fira nya triumfer. Full gas mot avgrunden.


MVH/Wolfram Tungsten

Av Fester Bestertester - 8 april 2018 20:21

Det finns massor av fotbollslag för invandrare, i Allsvenskan finns i år Dalkurd. Flera syrianska och assyriska lag finns också. Främlingarna söker sig till sina egna, inte bara i valet av bostadsområde. Judarna vill inte vara sämre dem, de har infiltrerat klubbar som Tottenham Hotspur och Ajax och gjort dem till sina egna. Inte för att de är en folkgrupp, men till och med kommunister har sin egen klubb ,lilla Proletären FF och i Spanien finns Athletic Bilbao som bara har spelare med anknytning till Baskien. Listan kan göras betydligt längre.


Vad skulle hända om man drog igång en klubb bara för svenskar? En klubb endast för de med blodsband till Norden? Den skulle så klart inte bli långlivad. Potatisnäsan skulle fördömma den med rödsprängda ögon och darrande underläpp och förbudet komma som ett brev på posten. När svenskar umgås med svenskar är det rasism, när araber umgås med araber är det utanförskap.


Fotbollen har mist sin charm, jag får väl börja glo på tennis istället. Den vita sporten, ni vet.

Av Fester Bestertester - 8 april 2018 19:52

Tjena. Har nyss kommit hem efter att ha varit på puben God vän. Jag hade dåligt med pengar på mig, får socialbidraget på tisdag, men jag fick dricka ett par stycken på kredit av Fikret. Hade jättekul o snackade med Wladimir och hans kompis. De är chilenare och sitter ofta på God vän. Tyvärr var det inga snygga brudar där, men man kan inte få allt. På tisdag betalar jag Fikret och så tar jag kanske några öl. På God vän är man alltid välkommen.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 8 april 2018 00:51

Calum mejlade mig tre roliga skämt. Cough, cough, I'm Ian Phlegming. I saw Irag, then I ran. I hate cornflakes, I'm a cereal killer. Det var det, skratta er nu till sömns.

Av Fester Bestertester - 7 april 2018 22:52

Tidens melodi är att stuva in folk i städer, detta av oklar anledning. Jag bor själv i en stad och visst har det sina fördelar att ha nära till bland annat sillstryparen, men det negativa överväger.


Endast en bråkdel av min hemstads befolkning har ett existensberättigande, de flesta är hållningslösa fån, så att som idag gå ut för att njuta av vårsolen för med sig oönskad närkontakt med befolkningen mest hela tiden.


Vidare ses befolkningsökning som något positivt, städerna ska växa och det till varje pris. Jag blir inte lyckligare av att trängas med 150 000 trälar än med 140 000. Dårskap!


Själv trivs jag såklart bäst på landet, fjärran från ghetton, snabbmatsrestauranger och annat modernt. Jag har mångårig erfarenhet av lantlivet och bär med mig fina minnen än idag som medelålders.


Mormor och morfar var bönder, det var främst grisar de skötte om. Det var ett hårt men sunt slit varje dag. Jag var ofta på deras gård och hjälpte till, med det lilla jag kunde stå till tjänst med. Långa "arbetsdagar", men ack så givande. Arbeta sig svett för sig själv och sina närmaste, inte för att göda giriga fabrikörer.


Man behöver inte vara någon Walther Darré för att inse förträffligheten med jordbruk, gärna småskaligt sådant. Det här med att ansamla befolkningen i städer är ett modernt påhitt som gör människan rotlös och initiativlös. Man ska kryssa mellan betonghusen utan mål och mening, man ska endast vara en kugge i storfinansens enorma maskineri. Arbeta sina åtta timmar och sedan lägga lönen på snask, snabbmat och alkohol.


Folksjälen frodas där ladugårdar, potatisland och hagar står att finna, inte i miljonprogrammen eller de likriktade stadskärnorna.


En sund själ i en sund kropp, detta kan endast uppnås på landsbygden. Endast en dåre vill leva i nutidens Sodom.

Av Fester Bestertester - 7 april 2018 20:08

Att avliva brottslingar är ju smidigt, det kostar stora pengar att hålla dem inlåsta. Men är det rätt, är det något som bör finnas med i straffskalan?


Det heter Kriminalvården, men ges det någon vård i fängelserna? Möjligtvis får pedofiler nån slags vård, de får väl samtala med nån tok slentrianmässigt, vad nu det ska ge för resultat. Annars är det väl bara inlåsning som gäller.


Det finns ett brott jag tycker ska ge obligatoriskt dödsstraff och det är landsförräderi. Minns inte när dödsstraffet för det togs bort, men det var i alla fall på 1900-talet. Ströberg, Wennerström och Bergling känner de flesta till, finns några fler, men inte överdrivet många. De fick sina straff, men var snart ute igen, redo att greppa hammaren och skäran.


Idag kryllar det av landsförrädare och de kallar sig miljöpartister, socialdemokrater och så vidare. De tillåts inte bara verka fritt och helt öppet, de hejas på av tidningar och TV. De har förstört Sverige och det utan reguljär krigföring. Haubitsar och pansarskott var inte nödvändigt för att få landet på fall, man fick sitt drömsamhälle genom ohejdad invandring och att föra snarlik (förrrädisk) politik, så att det kvittar vilket parti man röstar på. Det blir alltid en knekt i främmande makters strypkoppel som statsminister.


Jag kallar dem svin och dem vill jag inte slösa vård på, de ska straffas och straffas hårt. De har aktivt arbetat för att förgöra nordbon och ersätta denne med en XXX, för folkmord finns bara ett straff.


Jag anser mig vara en relativt lugn och fredlig människa, men när jag ser eller hör en etablissemangspolitiker ser jag rött på mer än ett sätt. Skjut dem och bränn liken, de har inget människovärde. Djävulen får ståfräs, hans stjärtgosse Palme får snart sällskap, förrädare finns det gott om.


MVH/Werner von Oben

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards