Alla inlägg under april 2018

Av Fester Bestertester - 2 april 2018 22:57

Ordföranden för Sverigedemokraterna, parvenyn Jimmie Håkansson, har uttalat sig i media. Läste nyss skiten han vräkte ur sig och jag tar mig för pannan. Han prisar Socialdemoktaternas invandringspolitik, eller migrationspolitik som det heter på nysvenska. Han ger Potatisnäsan en verbal tungkyss.


Skitpartiet SD var en gång nationalistiska, till och med jag var medlem några år på 90-talet, men nu svamlar de om att de är konservativa, eller vad det nu var. De bytte partisymbol till en blomma, för att bli precis som alla andra partier. De kompromissar och ställer in sig hos övriga landsförrädare i riksdagen, de vill växa till varje pris. Sverige skiter de fullständigt i.


Förgörandet av nordbon måste stoppas och stoppas omedelbart. Ingen minskad invandring, ett totalt stopp för den är enda räddningen. Bantufolk en masse, det är grejer det, tycker Jimmie. I alla fall så längde de käkar sill och tar sig en nubbe då och då. Öppen svenskhet, tror du på det själv, din jädra femtekolonnare?


Det är valår, så jag räknar med mer strunt än vanligt från alla partier. SD:s pladder stör mig dock mer än övriga partiers, då de en gång var sverigevänner på riktigt. Jag känner mig förrådd, jag känner mig illamående. Lägg inte din röst på det menlösa mittenpartiet SD, då kan du hellre göra som Kronblom och välja sofflocket.

Av Fester Bestertester - 2 april 2018 22:06

Jag sitter och bläddrar i mina gamla herrtidningar och minns när jag blev publicerad i en av dem, den intressanta tidskriften Se. Jag var en tidig förespråkare för sänkt pensionsålder, något som det etniskt homogena och välmående Sverige hade råd med. Jag skrev även personliga brev till bland annat Gunnar Sträng om saken, men varken han eller de andra vågade svara.


Min revansch skulle komma, tror det var i juninummret av Se där jag fick in en lång insändare. Jag argumenterade för min sak och angrep den socialdemokratiska arbetslinjen pardonlöst. Fick även in några tjyvsmällar på Palme, jag blev inte censurerad som jag befarade. Vilken seger!


Tack vare mig sänktes pensionsåldern till 65, detta strax efter min insändare. Jag minns att jag firade med en flaska likör och några goda bakelser när beskedet kom, min enastående viktoria. Jag blev ordentligt gratulerad av mina vänner, jag tog kampen och vann den.


Idag knäar landet, vi har blivit asiens och afrikas soptipp. För att ha råd med det pågående folkutbytet måste 60-plussarna fortsätta svettas i fabrikerna. Jag tror det talas om att höja pensionsåldern till hiskeliga 69 år. Vansinne!


Jag kommer inte att leva så många år till och lika bra är väl det. Jag vill inte leva i ett kosmopolitiskt/marxistiskt samhälle. Jag vill inte att mina bröder och systrar ska tvingas jobba sig fördärvade långt upp i åren för att finansiera vår egen undergång.


Det krut jag har kvar kommer jag att fortsätta lägga på insändare. Jag skriver redan flera i månaden, främst till Motala Vadstena tidning, kanske kommer jag att trappa upp skrivandet ytterligare.


Kampen kan inte vinnas med pennan allena, men den är ett bra komplement till svärdet. Jag låter ungdomen ta striden på gatan, så gör jag vad jag kan strax bakom frontlinjen. Den mångkulturella (vad nu det är) hydran måste dräpas. Skott kommer!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 2 april 2018 19:13

Allas vårt IFK Norrköping dundrade in två mål mot Brommapojkarna och lyckades vinna med uddamålet. Jag satt på östra läktaren och barre njöt. Bra start, nu hoppas vi att målen fortsätter trilla in.


Kollar in de matcher som fortfarande pågår på text-tv. MFF leder borta mot Ellos efter bland annat ett mål av kämpen Arnor Traustason, vilken spelade för IFK för några år sedan. Inte bra, alltid kul när MFF tappar poäng.


På lördag tar jag åter plats på Parken, då väntar tråkiga Örebro. Tre nya poäng?


Av Fester Bestertester - 1 april 2018 22:34

Norrköping dras med skitområdet Navestad, en ansamling betongkaserner utgör huvuddelen av den fula bebyggelsen. Stället har alltid haft ett dåligt rykte, själv växte jag upp i angränsande Hageby (också en riktigt "trevlig" stadsdel), men Navestad var allt snäppet värre. Dock var det mest sniffning, en och annan cykelstöld och i ovanliga fall en väskryckning som stod på programmet. Besvärande, men rätt oskyldigt, om man nu får uttrycka sig så. Idag är situationen helt utom kontroll, stadsdelen är förlorad.


När kaka söker maka, då kallas det segregation. Utanförskap är ett annat populärt ord. Deponi tycker jag beskriver området på ett passande sätt. Gösta och Gunnel har ersatts av personer med mer exotiskt klingande namn. Ormarna i kommunhuset kissar på sig av förtjusning.


Tafatta försök att bättra på området har gjorts och görs i viss mån fortfarande. Hette inte den där myndigheten Integrationsverket? Ledd av en centerpartistisk homofil och placerad i just Navestad. Ett gruppboende för sinnesslöa finns också, likaså ett äldreboende. Blindpiporna i kommunfullmäktige är verkligen handlingskraftiga.


Vad gäller äldreboendet går det inte helt bra. En tjomme jag känner fick ekrarna på sin cykel avklippta under ett kort besök där. Det är bus på högsta nivå, det. En annan vän har sedan ett par veckors tid sin gamla mamma på just det boendet, tur för henne att hon är för svag för att gå ut och få en närkontakt med det nya Sverige. Stället tvingades stänga alla ingångar utom en och låsa den. Inte för att förhindra att dementa vandrar iväg, utan för att hålla lokalbefolkningen borta, vilket en handskriven lapp vittnar om. Det förbannade avskummet (notera att det skulle kunna vara vita förövare, jag pekar inte ut nån) gick in i lokalerna och ofredade både personal och de stackars åldringar som har oturen att bo där. Fy fan!


Det finns doningar för att komma till rätta med problemen. Trotyl är en förstklassig uppfinning, jag bara spånar här. Kanske bör man titta närmare på den och dess användningsområde. Att lassa in en och annan svennebanan är dödfött. Heute Navestad, morgen die ganze Stadt?


Författat av SFKO

Av Fester Bestertester - 1 april 2018 20:26

Äntligen dags för Allsvenskan, det har täflats på fyra arenor idag. Mål gjordes, snedsparkar likaså. Jag blir ibland glad, oftare upprörd, över resultaten. Streber-laget DIF vann tyvärr ikväll, aldrig får man vara riktigt nöjd.


Höjdpunkten i första omgången är imorgon, då Snoka tar emot Brommapojkarna. Fast det får man ju inte skriva längre i feminiserade Sverige, det är numera rätt och slätt BP. Ska vi tippa på en förlust för IFK? Man får ta mig fan alltid möta nykomlingar i premiären och det brukar bli smörj.


Visst var sporten trevligare förr, men jag följer den ändå. Att se grabbarna halka runt på konstgrästet är en tradition. Sassa, brassa, mandelmassa!

Av Fester Bestertester - 1 april 2018 10:39

Jag väntar besök om ca tre timmar, det är polaren Ronny som kommer förbi. Vi ska festa lite och sen gå till puben God vän. Jag har ätit mig trött på ägg, nu vill jag ha en plankstek. Fikret, som äger stället, säljer den billigt. Arabisk mat slår tråkig svensk mat alla dar i veckan.


Jag kommer att dra i mig en tetra vitt vin i Ronnys sällskap, sen är jag redo att göra stan. Påsk är en löjlig kristen helg, på God vän glömmer man alla sorger och tillåts supa fast staten tycker man ska sitta hemma o rulla tummarna.


På festhumör en söndag. Inte illa.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 1 april 2018 01:13

Jag är nyss hemkommen efter en tillställning i RFSL:s regi. Vi var inte mindre än fem kåtbockar som tog för oss av varandras kroppar i en hyrd gemensamhetslokal. Alla la varsin hundring, jag har inga problem med att betala för sex.


Extra roligt var att ha Albert där, en doyen som borrade upp ringmuskler redan på Tage Erlanders tid. Han hade en pubisring på hela tiden och även om hans penis inte riktigt stod så gav och tog han njutning ändå. Gammal man gör så gott han kan.


En av de andra killarna, Björn, imponerade på oss andra. Han tryckte upp en slanggurka där bak. Han kved och hade sig, men in kom den. Trodde han skulle göra en Lennart Swahn (den odödliga historian om liljeholmenljuset), men ut kom gurkan och alla bet av varsin bit.


Det var garanterat kondomfritt, så ni kan ju tänka er vad som prydde mitt skägg när jag kom hem. Alla låg med alla, precis som det ska vara, precis som det alltid är när kåta gänget träffas.


Jag har fått användning för min sittring, det tar jag som bevis för en lyckad dag. Inte har jag behövt onanera något heller, jag är slutkörd. Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis återuppleva ormgropen i drömmen. Killar som gillar... Längtar redan till nästa träff.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards