Direktlänk till inlägg 13 juli 2018

God vän regerar

Av Fester Bestertester - Fredag 13 juli 00:44

Det blev en heldag på puben God vän. Det var jag och Bosse Rulltårta och vi hade så trevligt. Fikret bakom disken spelade schysst musik från sitt hemland, till och med bättre än Lasse Stefanz. Vad det svängde!


Jag bjöd hon Annelie på en drink, men det blev inget av det. Såg senare hur hon vänslades med en kille (tror han heter Muhammed) och då hade jag lust att hälla min öl över henne.


Jag lånade ut en hundring till Wladimir, han hade spelat bort allt på Jack Vegas-maskinerna. Han ska tydligen få sin A-kassa nästa vecka, får hoppas på det.


Som avslutning blev det svarttaxi (tack, Josef) till Leons (bästa gatuköket) för en mosbricka, naturligtvis med extra räksallad.


Fredagen är redan här, blir så klart ett återbesök imorgon. Idag. Party!


MVH/Ronny

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Måndag 10 dec 00:28

Jag "googlar" på det mesta när jag sitter vaken om nätterna. Hamnade på Miljöpartiets hemsida och den var precis lika stollig som jag hade förväntat mig. Det är ju bara blaj det de har på hemsidan, det blir till humor. Halka på bananskal-humor.   ...

Av Fester Bestertester - Lördag 8 dec 12:26

Det blir att gå en sväng till min gamla kompis Pelle Hörsel. Jag ringde honom i veckan och bjöd in mig och stollen hade mage att klaga på att jag aldrig ringer. Jag ringde ju för tusan i september, räcker inte det? Och vad ska jag säga? "Hej, idag ha...

Av Fester Bestertester - Torsdag 6 dec 21:58

Jag var idag på Mötesplats The Box. Jag hänger mest i caféet, men idag var jag faktiskt med på en aktivitet. Jag, två andra "brukare" och en ur personalen slog oss ned med ett musikfrågespel, det såg jag fram emot.   Vi turades om att läsa frågor...

Av Fester Bestertester - Måndag 3 dec 23:47

Det blev ett besök på pizzerian. Pizzerian säger jag, jag menar då mitt stamställe. Alltså, inte en pizzeria, bara pizzerian. Jag kör oftast på samma pizza, Caprcciosa, eller hur det nu stavas. Svårt med dessa turkiska namn.   Man kan få ägg, ban...

Av Fester Bestertester - Söndag 2 dec 05:54

Här försöker man läsa lite nyheter för att se vad som händer i den riktiga världen, den utanför min lilla tvåa och så möts man av svammel, svammel, svammel. Och inte så lite propaganda.   Jag möttes av så mycket skräp, så mycket smuts, skrivet av...

Presentation

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se