Direktlänk till inlägg 13 juli 2018

God vän regerar

Av Fester Bestertester - Fredag 13 juli 00:44

Det blev en heldag på puben God vän. Det var jag och Bosse Rulltårta och vi hade så trevligt. Fikret bakom disken spelade schysst musik från sitt hemland, till och med bättre än Lasse Stefanz. Vad det svängde!


Jag bjöd hon Annelie på en drink, men det blev inget av det. Såg senare hur hon vänslades med en kille (tror han heter Muhammed) och då hade jag lust att hälla min öl över henne.


Jag lånade ut en hundring till Wladimir, han hade spelat bort allt på Jack Vegas-maskinerna. Han ska tydligen få sin A-kassa nästa vecka, får hoppas på det.


Som avslutning blev det svarttaxi (tack, Josef) till Leons (bästa gatuköket) för en mosbricka, naturligtvis med extra räksallad.


Fredagen är redan här, blir så klart ett återbesök imorgon. Idag. Party!


MVH/Ronny

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Måndag 24 sept 19:56

Jag har tyvärr (för mig, ni skiter väl i vilket) blivit svårt sjuk. Det blir operation och det blir en ganska komplicerad sådan. Folk har dött för mindre och jag är skraj på riktigt. Jag är inte redo att dö, men redo blir man kanske aldrig. Lika bra ...

Av Fester Bestertester - Måndag 24 sept 19:05

En titt i almanackan visar att ingen mindre än Hasso von Manteuffel rycktes ifrån oss för 40 år sedan. Värt att notera, då han inte var en simpel knekt, utan en härförare av rang. General, bärare av Riddarkorset. Han avlivade sovjetisk ohyra utan sam...

Av Fester Bestertester - Torsdag 20 sept 22:23

Inte har jag gått till sysselsättningen denna vecka. Jag har varit hemma, hade ingen ork att gå. Jag har sovit en hel del, spelat lite spel och varit ute på Internet. Så vill jag ha det hela tiden. Chefen gnäller en del på mig, det ser han som sin pl...

Av Fester Bestertester - Söndag 16 sept 20:22

Äntligen bidde det förlust för AIK, det var kanske roligare än att IFK vann i eftermiddags. Nej, såklart inte, men visst njöt jag av stockholmslagets besvikna miner och brutna svit. Inte var jag på matchen, men jag var nere o blossade och träffade på...

Av Fester Bestertester - Fredag 14 sept 21:55

Jag och Bosse Rulltårta har fått i oss lite öl, nu är man i form och redo för den bästa puben. Det blir God vän, dit brukar jag och polaren gå. Det finns egentligen bara ett ställe som duger om man vill ha kul, de la ju ned både Chamiram och Olaipube...

Presentation

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se