Direktlänk till inlägg 13 juli 2018

God vän regerar

Av Fester Bestertester - Fredag 13 juli 00:44

Det blev en heldag på puben God vän. Det var jag och Bosse Rulltårta och vi hade så trevligt. Fikret bakom disken spelade schysst musik från sitt hemland, till och med bättre än Lasse Stefanz. Vad det svängde!


Jag bjöd hon Annelie på en drink, men det blev inget av det. Såg senare hur hon vänslades med en kille (tror han heter Muhammed) och då hade jag lust att hälla min öl över henne.


Jag lånade ut en hundring till Wladimir, han hade spelat bort allt på Jack Vegas-maskinerna. Han ska tydligen få sin A-kassa nästa vecka, får hoppas på det.


Som avslutning blev det svarttaxi (tack, Josef) till Leons (bästa gatuköket) för en mosbricka, naturligtvis med extra räksallad.


Fredagen är redan här, blir så klart ett återbesök imorgon. Idag. Party!


MVH/Ronny

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Torsdag 19 juli 23:39

Jag var på en pub ett tag och fick vad jag tålde. En stöddig syrian, en vän som hade svårt att hålla i pängarna och mindre galanta damer med sladdriga överarmar. Jag tog mig en lättöl och alldeles för många cigg, mig gick de inte mycket plus på. Stäl...

Av Fester Bestertester - Torsdag 19 juli 16:45

Jag hängde med Hasse till en park, där satt glada gänget. Tyvärr anslöt en påtänd man, en skräpmänniska jag sett på stan förut. Han yrade om ditten och datten, uppenbart påverkad av kanske amfetamin. Glada drinkare har jag inget emot, men narkotikapå...

Av Fester Bestertester - Onsdag 18 juli 02:30

Nu har jag just ingen sexdrift längre (bortmedicinerad?), men när jag var ung blev det en och annan porrfilm. Såg en hel del och visst ryckte det i snoppen, men så värst mycket mer var det inte. Jag hade slösat bort min tid på vanlig porr, ofta med s...

Av Fester Bestertester - Tisdag 17 juli 22:02

Jag studsade till när jag läste Malmö FF:s laguppställning inför kvällens match i Europa-spelet. Där fanns ett klassiskt afrikanskt namn, jag liksom jublade inombord. Bonke Innocent var namnet och jag bara älskar det. Det är ju nästan i klass med Can...

Av Fester Bestertester - Tisdag 17 juli 21:38

Orkar inte bli upprörd över Malmös härliga förvandling till sann multikulti-håla, dra faktiskt lite på munnen. Muhammed pangar ner Ali, som hämnas på Ahmed, varpå Abdullah halalslaktar Usama. Nåja, håll det etniskt rent, blanda inte in svenskar. Vad ...

Presentation

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se