Alla inlägg under juli 2018

Av Fester Bestertester - 19 juli 2018 16:45

Jag hängde med Hasse till en park, där satt glada gänget. Tyvärr anslöt en påtänd man, en skräpmänniska jag sett på stan förut. Han yrade om ditten och datten, uppenbart påverkad av kanske amfetamin. Glada drinkare har jag inget emot, men narkotikapåverkade människor har jag inget till övers för. Hade god lust att bjuda honom på en karta Stesolid och se honom dö framför mina ögon, men jag hade inga med mig. Om patrask tycker jag inte.

Av Fester Bestertester - 18 juli 2018 02:30

Nu har jag just ingen sexdrift längre (bortmedicinerad?), men när jag var ung blev det en och annan porrfilm. Såg en hel del och visst ryckte det i snoppen, men så värst mycket mer var det inte. Jag hade slösat bort min tid på vanlig porr, ofta med silikonbröst och rakade kön. Det tog ett tag innan jag förstod att jag var pervers och krävde helt andra grejer.


Jag erkänner, jag gillar kroppsvätskor. Sperma, bajs (räknas det som en vätska?) och kiss, med andra ord. Jag har bland annat en stor samling så kallade klistier-filmer (du får väl googla om du inte är pervers själv) och de går jag igång på. De hårda titlarna trängs i bokhyllan.


Det värsta jag vet är amerikansk skit (!), oavsett om filmerna innehåller spermasprut eller inte. Lite klet i ansiktet på sin höjd, jag vill ta det till nästa nivå. Ofta är det Tyskland som levererar, varför blir jag inte klok på. Är det sedan hår under armarna på damerna ser jag det endast som ett plus.


Jag minns när jag stolt spelade upp en gammal favorit för en kompis, där de bland annat använde stavmixer för att lösa upp några bajskorvar och sedan dricka det. Han blev högröd i ansiktet och skyndade ut på balkongen för frisk luft. Jag blev inte upphetsad just då, men visst skrattade jag gott.


I verkliga livet skulle jag inte vilja prova på så värst mycket av det jag njuter av att se på film, man har ju sina gränser. Men av nån anledning lockar det att titta på, jag har inte kommit på varför det är så.


Nu har jag inte sett en hård film på länge, men om andan skulle falla på har jag en stor samling att njuta av. Ett fång röda rosor och en puss på kinden är blaha, blaha.

Av Fester Bestertester - 17 juli 2018 22:02

Jag studsade till när jag läste Malmö FF:s laguppställning inför kvällens match i Europa-spelet. Där fanns ett klassiskt afrikanskt namn, jag liksom jublade inombord. Bonke Innocent var namnet och jag bara älskar det. Det är ju nästan i klass med Canaan Banana (potentaten som älskade djur lite för mycket). Sunday, Friday och allt vad det är. Slår de somaliska namnen i alla fall, i det landet finns det ju bara två: Abdullah och Muhammed. I Sverige heter man Åke och Lennart, inte lockar det till skratt.

Av Fester Bestertester - 17 juli 2018 21:38

Orkar inte bli upprörd över Malmös härliga förvandling till sann multikulti-håla, dra faktiskt lite på munnen. Muhammed pangar ner Ali, som hämnas på Ahmed, varpå Abdullah halalslaktar Usama. Nåja, håll det etniskt rent, blanda inte in svenskar. Vad gör då snutsvinen? Förmodligen bjuder de buset på glass och varm korv. Fast i media gör de en Baron von Münchhausen, de har minsann "kontroll på läget". Jösses, är det nån som köper det skitsnacket? Snuten trivs bäst när de får trakassera stackars a-lagare, nåt annat duger de inte till. De står handfallna med byxorna vid knäna och vuxenblöjorna blottade. Måste man inte gå nån eftergymnasial utbildning för att bli snut? Verkar inte så.

Av Fester Bestertester - 13 juli 2018 19:14

Jag träffade på en mysko kille när jag var nere på stan med Hasse. Han tjatade om att han ville ha nåt att flöddra på, "flöddra" är ett modeord jag faktiskt lärt mig vad det betyder. Tyckte det var lustigt att han frågade mig, jag har ju både det ena och det andra hemma. Inte bara hemma, faktiskt. Jag har fått rådet av psykiatrin att alltid ha med mig lite benso ifall jag skulle bli akut dålig, så jag kunde erbjuda honom grejer. Jag sålde de tabletter jag hade på mig, tio stycken Stesolid för tio kronor tabletten. Killen blev själaglad och jag fick en slant rätt ner i plånboken. Det blev en korv och en läsk på Pressbyrån, det hade jag råd med. Mig går det ingen nöd på, jag har rätt mycket tabletter hemma, främst Oxascand. Jag tar dem endast vid dåligt mående och inte i förebyggande syfte, så inte hinner jag käka alla jag får utskrivna. Kanske säljer jag en laddning till imorgon.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 juli 2018 00:44

Det blev en heldag på puben God vän. Det var jag och Bosse Rulltårta och vi hade så trevligt. Fikret bakom disken spelade schysst musik från sitt hemland, till och med bättre än Lasse Stefanz. Vad det svängde!


Jag bjöd hon Annelie på en drink, men det blev inget av det. Såg senare hur hon vänslades med en kille (tror han heter Muhammed) och då hade jag lust att hälla min öl över henne.


Jag lånade ut en hundring till Wladimir, han hade spelat bort allt på Jack Vegas-maskinerna. Han ska tydligen få sin A-kassa nästa vecka, får hoppas på det.


Som avslutning blev det svarttaxi (tack, Josef) till Leons (bästa gatuköket) för en mosbricka, naturligtvis med extra räksallad.


Fredagen är redan här, blir så klart ett återbesök imorgon. Idag. Party!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 5 juli 2018 20:51

Blir sista dagen i skitiga verksta'n imorrn, så skönt. Ska vara tillbaka på jobbet i augusti, det är ju långt fram i tiden. Tror vi slutar vid lunchtid, jag går direkt till en affär och köper mig ett sexpack. Finske Mannen har fått en mobiltelefon av en släkting, så det blir att ringa honom och höra vilken park han och kompisarna sitter i. Jag börjar ledigheten med sköna utomhusaktiviteter och sen kör jag på med mer av samma vara fyra veckor till. Här ska nötas byxbak.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 4 juli 2018 22:27

Jag vaknade väl på fel sida imorse, kände mig trött, vresig och urless på allt. Två snabba bloss och en folköl hjälpte inte, jag tarvade starka doningar.


Jag beslutade mig för att gå till Spiran, som stället heter, nån slags psykiatrisk mottagning. Förträffligt att den finns nere på stan och inte på sjukhuset, långt, långt bort som förut.


Väl på plats erkände jag Palmemordet och tog på mig ansvaret för Harry Scheins död (jag strålade honom till döds). Det funkade, jag fick två Stesolid som jag tog i medicinrummet och inte nog med det, jag fick fjorton Oxascand med mig hem.


Jag fick bara ta två piller om dan, men tror jag tagit fem redan. Tar de slut får jag väl gå tillbaka till Spiran och beklaga mig. Jag brukar få det jag vill ha, tydligen är jag utomordentligt sinnessjuk.


Tack, "Moltas", lite bensodiazepiner går alltid ned. Och en skrälldus Clozapine.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards