Direktlänk till inlägg 10 augusti 2018

I shot the sheriff

Av Fester Bestertester - Fredag 10 aug 19:31

Engelskan brer ut sig mer och mer and I don't like it. I ett för er ointressant sammanhang stötte jag (åter) på ordet shot."Han drack 35 shottar, bla, bla, bla". Vad är nu detta? När jag var ung hette det snaps, jag blir så trött på förfulningen av svenska språket. Jag är upprörd, tror jag tar mig två shottar vodka för att lugna nerverna. Cheers!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Torsdag 16 aug 16:27

Fick höra att en äldre man som varit fullblodsalkoholist i årtionden dött. Det ska ha varit ett tag sen, jag hänger inte riktigt med. Honom har jag faktiskt berusat mig med ett par gånger, han var hur trevlig som helst. Fast han kunde bajsa på sig ut...

Av Fester Bestertester - Onsdag 15 aug 23:51

Läste att Kamel Atatürk gripits i sitt hemland Turkiet, han hade eldat lite bilar i Sverige. Var det nödvändigt att skriva ut i vilket land han greps? Alla hitlerister i Sverige (och de är många, ca sex miljoner) kan ju få för sig att det är främling...

Av Fester Bestertester - Tisdag 14 aug 23:59

Elden är lös i centrala Norrköping. Det verkar som det är Onitas frisörsalong som fattat eld. Hur kan det börja brinna där, flera timmar efter att de stängt? Det luktar (luktar!) mordbrand lång väg.   För kanske 20 år sedan brann en annan frisörs...

Av Fester Bestertester - Tisdag 14 aug 05:20

Jag gillade filmen "The Boogeyman". Den var ju med i Studio S och jag var bara tvungen att se den efter det. Rena reklamen. Tydligen fick videobandspelaren en rejäl skjuts framåt av det programmet, var nog inte riktigt vad regimen hade hoppats på. De...

Av Fester Bestertester - Måndag 13 aug 22:36

Just det, jorden är platt. Jag sfär. Man har forskat grundligt i saken och bevisen finns där, men globularisterna (jag använder ett engelskt ord, finns inget bra ord på svenska) har på sedvanligt KGB:maner trollat bort dem. Obekväma sanningar förtigs...

Presentation

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se