Direktlänk till inlägg 10 augusti 2018

Musikafton

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2018 19:58

Jag spelar inte musik speciellt ofta, men just nu gör jag det. Hoppas det dunkar och vibrerar hos megäran i våningen under, hon brukar gapa och skrika åt mig när jag vågar mig på att spela en skiva.


Jag har dålig fantasi och absolut ingen ordning bland skivorna, de ligger i högar här och där, jag hittar aldrig det jag vill ha. I soffan ligger ett hundratal och jag drog en vinstlott: The Beatles med albumet utan namn, ibland känt som "Det vita albumet".


Riktigt bra låtar varvas med mindre lyckade, till och med ett par värdelösa låtar finns på skivan/skivorna. Jag skyller allt på Yoko Ono! Helhetsintrycket är dock mer än väl godkänt.


Den här skivan har jag vuxit upp med, men jag tröttnar aldrig på den. Vad annat än ett mästerverk var att vänta, med fyra habila musikanter höga på heroin?


Jag sätter stereon på repeat, kvällen är lång.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Torsdag 20 juni 17:07

En stor sak har inträffat, jag har pratat med en kvinna. Det är faktiskt sant, även om det låter som dagens största lögn. Hon vill bland annat umgås på uteställe och jag är beredd att bryta min över ett år långa nykterhetsperiod bara jag får chansen ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 18:55

Jag kommer snart, kanske, möjligen köpa en digitalkamera. Då tänkte jag som så att jag skulle kunna fota mig själv, vad nu det skulle vara bra för. En och annan dam har hört av sig genom åren, jag är kanske eftertraktad. Men jag har sådana förskräckl...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 16:29

Jag har mitt favoritlag utomlands, nämligen i det sköna Thüringen, Tyskland. Pappa är född på orten laget kommer ifrån, det är den enkla förklaringen. Jag har några snygga tröjor, dem går jag runt och glänser i. FC Carl Zeiss Jena heter laget, laget ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 16:08

Min tvångsvård skulle ha upphört på fredag, men redan idag blev det som jag ville, jag blev utskriven. Härliga tider, strålande tider! Jag firar med att dricka litervis med läsk och sätta i mig en påse chips. Nu ska jag åter göra stadens gator osäkra...

Av Fester Bestertester - Söndag 16 juni 09:16

Jag kommer på vitsar på löpande band.   Gluten- och laktosfri kost? Huvudsaken är väl att den är chosefri? ...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se