Direktlänk till inlägg 10 augusti 2018

Musikafton

Av Fester Bestertester - Fredag 10 aug 19:58

Jag spelar inte musik speciellt ofta, men just nu gör jag det. Hoppas det dunkar och vibrerar hos megäran i våningen under, hon brukar gapa och skrika åt mig när jag vågar mig på att spela en skiva.


Jag har dålig fantasi och absolut ingen ordning bland skivorna, de ligger i högar här och där, jag hittar aldrig det jag vill ha. I soffan ligger ett hundratal och jag drog en vinstlott: The Beatles med albumet utan namn, ibland känt som "Det vita albumet".


Riktigt bra låtar varvas med mindre lyckade, till och med ett par värdelösa låtar finns på skivan/skivorna. Jag skyller allt på Yoko Ono! Helhetsintrycket är dock mer än väl godkänt.


Den här skivan har jag vuxit upp med, men jag tröttnar aldrig på den. Vad annat än ett mästerverk var att vänta, med fyra habila musikanter höga på heroin?


Jag sätter stereon på repeat, kvällen är lång.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Lördag 13 okt 21:17

Afghaner som hoppar, afghaner som kastar sig, afghaner som fläker sig. Vilken underbar stad jag lever i. Jag strosade runt i stadskärnan tidig kväll och jag blev belåten, folkutbytet är nästan fullbordat.   Jag såg en och annan svensk, men vilken...

Av Fester Bestertester - Onsdag 10 okt 21:15

Jag tröttnade på min sysselsättning, vet inte varför, egentligen. Jag har tröttnat på det mesta sedan jag insjuknade. Jag sa inget till chefen, jag bara gick hem förra veckan. Däremot kontaktade jag min kontaktperson, min kp, för ett tag sen och dryf...

Av Fester Bestertester - Måndag 8 okt 18:36

Jag funderar på att dra västerut, har ju mina vänner English Bob och Calum där. Inte för att ölen smakar bättre där, men behöver komma bort lite. Man kan ta ett SMS-lån i falskt namn och sedan pantsätta Longines-klockan jag aldrig använder. Nej, Robe...

Av Fester Bestertester - Söndag 7 okt 21:48

Jobbigt, jobbigt. Än är det inte över, men kanske överlever jag. Min kroppsliga "åkomma" spädde på min ångest, det blev som så många ggr förr nattliga promenader. Och att jag alltid ska plågas av J och D. En oskyldig medborgare ska heller inte kunna ...

Av Fester Bestertester - Måndag 1 okt 20:33

Jag har lyft luren och slagit rätt nummer, men ingen svarar. Inte Ronny, inte X, inte Bosse Rulltårta. Jag har ringt som en vilde, men nu har jag tröttnat. Jag skulle kunna ringa Nils-Erik, men honom pratade jag med i helgen, han tror väl att jag bli...

Presentation

Fråga mig

27 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se