Alla inlägg under augusti 2018

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2018 19:31

Engelskan brer ut sig mer och mer and I don't like it. I ett för er ointressant sammanhang stötte jag (åter) på ordet shot."Han drack 35 shottar, bla, bla, bla". Vad är nu detta? När jag var ung hette det snaps, jag blir så trött på förfulningen av svenska språket. Jag är upprörd, tror jag tar mig två shottar vodka för att lugna nerverna. Cheers!

Av Fester Bestertester - 9 augusti 2018 20:35

Var på väg till en park och gick längs Drottninggatan. Döm om min förvåning när ingen mindre än Pelle Sjöman satt ned, mitt på gatan. Honom har jag inte sett på ca ett år, jag trodde han var död.


Pelle Sjöman drack/dricker det mesta, inte bara systembolagsvaror. Vi snackar parfym, rakvatten och handtvål. Förmodligen hade han hällt i sig mer än tillrådligt när jag såg honom, han var helt borta. Flera personer var framme och skulle hjälpa honom, men jag vet inte hur det slutade, jag skulle ju träffa gänget.


Han må se ut som 100 år, men jag tror inte han är så gammal. Ett liv i sus och dus sedan tonåren sätter sina spår. Kul att se dig, Pelle, kanske tar du plats bredvid mig på parkbänken redan till helgen, vi är ju kompisar i vått och torrt. Mest vått.


MVH/Hasse

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2018 22:22

Snart kommer de, de senaste bilderna på herr X. Han (jag) har fått en del PM främst från kvinnor som är nyfikna på honom och visst tillmötesgår han dem. X måste bara låta sig fotas av nån med tillgång till en så kallad digital kamera, man måste ju få in bilderna på datorn. Det där har jag aldrig begripit mig på. Kanske postas bilderna redan till helgen, kanske nästa vecka. Mig veterligt har han (jag) bara ställt upp på bild en gång, med ugnsfolie virad runt huvudet och viss maskering i ansiktet. Nu tar vi det till nästa nivå. This one's for the ladies.

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2018 00:20

Den där förbannade marxismen som förgiftat alla politiker vill bara förstöra, förgöra och utrota. Inga nationer, inga raser, inga klasser, inga kön. En likriktad grå massa, en planet av zombier.


Vi måste ta itu med de riktigt viktiga frågorna. Varför finns det kvinnliga namn, varför finns det manliga namn? Bosse får ont i magen av att tilltalas Bosse, han är ju en hen.


Det här är något för regimen att ta tag i, vansinnet kan inte fortsätta. Det finns inget manligt eller kvinnligt, vi är precis likadana. Att vissa hen döps till Anna och andra till Nils borde inte få tillåtas i ett marxistiskt samhälle.


"Vi gillar olika" brölar marxister. Vad menar de med det? Olika? Alla föds exakt likadana, det finns inget arv, det finns bara miljö. En synnerligen marxistisk miljö.


Tänk att jag haft mage att kalla mig CENSUR i nästan 50 år, man kanske skulle byta namn till MDL7952. Är det könsneutralt nog?

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2018 23:13

Ett spån jag har som vän på Faecesbook har varit på nåt kallat Kanaldansen, eller vad det var. Visst la han upp en filmsnutt och jag kollade. Folk dansade till vad jag tror var dansbandsmusik och jag antar att det var bugg, dansen för de extra dumma.


Vad är vitsen med dans? Jag har aldrig förstått varför man ska hålla på som en första klassens massaj och krumbukta sig och sprattla.


Sån där tryckare kan jag förstå, när man vill klämma lite på kvinnor, men utöver det har väl dans ingen funktion att fylla.


Först ska man äta en plankstek (festmat för dumsnutar) och ta ett par öl, sedan är man redo för dansgolvet. Infödingsfasoner!


Vepan utanför diskoteket: I som här inträden, låten förståndet fara. Fy fan för dans!

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2018 22:52

Det här blir kort men viktigt. Alla med potatisnäsa kan dra åt helvete!

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2018 23:53

Jag är storrökare och för att blossa måste jag ha cigarettändare. Jag köpte mig en hos hökaren idag, måste alltid ha minst en i reserv, sånt är viktigt för mig. Men, vad fan, när jag tittade närmare på den var den regnbågsfärgad. Pride, ni vet. Inte går det att pilla bort skalet heller, jag får gå med den i fickan tills den lägger av. Tänk om nån ser mig använda den, jag blir ju stämplad för livet.


Det räknas inte längre som psykisk sjukdom att vara bög, bögar får gifta sig i kyrkan och bögar får adoptera. När räcker det? Kan de inte ha sin analsex i sovrummet och så är det bra med det? Måste de påtvinga oss andra sin sexuella läggning, måste de skvätta sperma på allt och alla?


Jag har blivit en ofrivillig reklampelare, jag har lurats att marknadsföra sånt jag trotsigt tar avstånd från. Jag känner mig smutsig, trots min veckodusch härom månaden.

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2018 23:45

Det blev några timmar på bästa puben God vän. Det var Bosse Rulltråta och jag, vi satt på uteserveringen ett tag, men gick sen in i de mysiga lokalerna. Väl inne slog sig Anders ned vid vårt bord, men han var jättefull och Fikret bad honom att gå. Bäst att göra som Fikret säger, han har kontakter.


Det var ingen trubadur, de uppträder bara på lördagar, men som vanligt spelade Fikret bra musik i stereon, nåt från hans hemland. Wladimir var där som vanligt, fast han spelade mest på Jack Vegas-maskinerna.


Jag gick hem, Bosse fick skjuts hem av Ismedin för en femtiolapp. Nu blir det att sova, sen kanske jag svänger förbi puben för ett par öl imorgon. God natt.


MVH/Ronny

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards