Alla inlägg under september 2018

Av Fester Bestertester - 10 september 2018 23:58

Mellanmjölk hit och dit, jag läste förut att Sverige skulle vara ett så kallat mellanmjölksland. Var det inte Jonas Gardell som "hittade på" det? Har för mig det, trots att jag försöker undvika allt som har med den mannen att göra. Aldrig att jag skulle använda mig av det uttrycket, med andra ord Jag tar det säkra före det osäkra, även om jag har fel.

Av Fester Bestertester - 8 september 2018 23:22

Självklart ska jag rösta imorgon, självklart ska jag rösta på SOS. En käftsmäll åt etablissemanget! Mina föräldrar är gamla och orkar inte ta sig till vallokalen, därför ska jag rösta åt dem också, men det blir inte den där valsedeln från Kristusdemokraterna som hamnar i kuvertet, det kommer att stå "Samlingen för oberoende seloter" med min prydligaste handstil på den/dem. De är för gamla för att ta egna beslut, jag gör det åt dem.


Jag kommer att storma in i vallokalen, jag kommer att göra klart för alla fån där att här kommer en revolutionär. Jag röstar en gång vart fjärde år, resterande tid är det väpnad kamp som gäller.


Hur är du funtad, du som röstar på ett etablerat parti? Se dig omkring, gillar du det du ser? Drogmissbruk, massinvandring (förintandet av det svenska folket), gängvåldtäkter, brinnande bilar och pangande med jugoslaviska pistoler. Helvetet på jorden.


Jag har kämpat för Sverige och det svenska folket sedan mitten av åttiotalet och jag kommer att fortsätta kämpa så länge jag kan och orkar. Jag drivs av både kärlek och hat. Just nu är det mest hat jag känner, men det är en utomordentlig känsla, den driver på mig.


Globalister och folkmördare: Jag kommer att straffa er i detta liv och Gud kommer att straffa er i existensen bortom döden. Må ni straffas hårt. En röst på mitt parti Samlingen för oberoende seloter är det första trippande steget mot total seger. Sverige måste och ska räddas... und morgen die ganze Welt.


MVH/Er Ordförande

Av Fester Bestertester - 7 september 2018 22:59

Jag var hos en kompis en stund under kvällen. Som vanligt var han väldigt kramig (heter det väl). Vi började med att hålla handen, det vill han göra varje gång vid träffas, sedan blev det mer avancerat. Vi snackar fotmassage, massage av bröst, inklusive vårtorna och lite annat. Sedan rörde han vällustigt vid sitt skrev och jag såg att han hade stånd (tajta byxor). Han "låtsasrunkade" och jag visste inte hur jag skulle reagera.


Som tur var fanns en kille till i rummet och han är såvitt jag vet heterosexuell. Hade det inte varit för honom hade jag nog hamnat i kompisens säng med byxorna vid knäna.Fast kompisen är nog inte bög innerst inne, han är nog bara utsvulten, han tarvar kroppskontakt till varje pris.


Men visst ville han ha med mig på bögklubb i Stockholm. Den heter tydligen Uranus, det var ju fyndigt. Jag "googlade" lite försiktigt på namnet när jag kom hem, men hittade inte rätt. Jag fick skriva "Uranus" följt av "klubb", då kom det fram, fast jag klickade inte på nån länk, man kan ju få virus. AIDS-virus.


Fan, tänk om jag måste lämna in datorn, jag blir ju utskrattad när de ser vad jag sökt på. Inte bra. Fast jag borde oroa mig mer över kompisens homofila tendenser. Har försvaret släppt sin ökända bögbomb över hans hus, eller är det bara han som suttit ensam hemma för mycket och går igång på allt på två ben?

Av Fester Bestertester - 6 september 2018 20:38

Nu har man mikrat sig en tallrik pyttipanna, mycket roligare än så blir det inte idag. Jag fyller år, jag blir jättegammal. Tyvärr har inte telefonen ringt, men mamma kanske slår mig en signal, det hoppas man ju på. Jag får väl fira med fotboll på TV:n, usla Sverige tävlar ikväll. Nåja, vad är väl en 50-årsdag?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 5 september 2018 19:34

Nu har jag slagit Ganon, fulingen i Zelda-spelen. Jag köpte en Nintendo Switch tidigare i år, efter att inet ha spelat på jag vet inte hur länge. Kompisen tjatade om hur bra det var och jag hade lite pengar över, så jag blev med spel igen.


Jag hittade alla "shrines" (helgedomar?), men ett lyckades jag inte lösa/bemästra/klura ut. Keo Ruug, med undertiteln Fateful stars. För fan ologiskt och dumt, jag tröttnade. Vidare har jag hittat 517 så kallade korok-frön, det ska finnas 900. Jag har alltså missat 383 stycken, hur är det möjligt? De "ohittade" Korokerna måste gömma sig på annat sätt än de jag hittat, jag måste leta efter andra knasigheter än utplacerade stenar, ballonger och vad det nu är.


Jag blev akut kissnödig under spelets slutscener och rusade ut på toaletten. Missade därför en del, men så blir det när man dricker tre liter Dr Pepper medans man spelar. Inte mycket att se, dock, fast det kanske finns ett bättre slut om man fixar alla 120 "shrines". Jag vet inte.


Över 4000 spänn för att spela ett spel. Det var det faktiskt värt. Jo, jag har ju senaste Mario-spelet också, men det kommer jag inte att spela om, tyckte det var sådär. Förr gav jag aldrig upp, jag klarade så gott som alla spel jag köpte, nu blir jag less när saker går mig emot. Fast jag klarade Zelda ändå, hurra för mig.


Jag ger spelet fem Rohypnol av fem möjliga. Det är stort, utmanande och synnerligen underhållande. Jag tror bestämt jag spelar det igen, jag har några månader att avvara. Blipp, blopp.

Av Fester Bestertester - 5 september 2018 01:32

Jag cyklade över till Nils-Erik på eftermiddagen, han hade något fantastiskt att visa mig. För övrigt är min cykel en Vega från 1939, den förtjänar en egen artikel. Hans väluppfostrade fru hade köpt en produkt i plast som man använder för att pressa saften ur frukt med. Resultatet blir en välsmakande dryck, så kallad jos.


Hans fru hade köpt apelsiner, hela fyra stycken. Jag hade gett henne tydliga order att inte komma hem med blodapelsin, för dem vet man aldrig med.


Apelsinen skärs itu, sedan trycker man snittytan mot den taggiga toppen av plastmaskinen (jag kallar den maskin, trots att den saknar rörliga delar) och simsalabim har det blivit dryck av den runda lilla frukten.


Det blev ett glas till Nils-Erik och ett till mig. Vi skålade som om det vore starksprit i glasen och lät oss väl smaka. Jag blev förtjust, jag blev nästan beroende på en gång. Drömmen vore att skaffa en egen jospress, men då vill det till att jag får fason på lilla frugan, så att hon inte spräcker den vid första diskningen.


Jag kommer aldrig att köpa jos på tetra längre, jag vill ha koll på vad jag förtär, man vill ju inte bli förtärd. Sunda vanor kan man aldrig få för många av, nu har jag fått en till.


MVH/Sune Andersson

Av Fester Bestertester - 4 september 2018 21:19

Ni kanske minns bloggens medarbetare Chesty i USA, kanske inte. Hur som helst så har vi kapat alla band med honom och tar totalt avstånd från denna man. Han är kanske inte galen, men han är lat och oföretagsam. Skickade man mail till honom kunde det ta månader innan man fick svar, om man nu fick svar alls. Han verkar mest ligga på divanen, äta Kentucky fried chicken-skräp och glo på TV. Han som sa sig ha infiltrerat Area 51, han som hade bevis för att Stanley Kubrick filmade "månlandningen". Allt var bara prat, lögn och fyllesnack, det vet vi nu.


Men deppa inte ihop, vi har ett nytt namn på gång. En erfaren, före detta kaptenlöjtnant i USA:s flygvapen, en slug rackare med full insyn i Pentagons alla vrår. Naturligtvis önskar han att vara anonym, men han kallar sig Max Byce. Vi vet inte så värst mycket mer om honom, men vilket uppköp att gå från late Chesty till denna fantom. Blir det han som får Donald Trump på fall? Fortsättning följer.

Av Fester Bestertester - 3 september 2018 23:11

Partiet Samlingen för oberoende seloter kan stolt meddela att man knutit till sig ingen mindre än Herman W Stolle, mannen som personifierar kampen i vårt broderland Tyskland. Han må vara en gammal man, men det innebär att han har massor av rutin och vet hur man vänder uppochned på vilken globalist som helst, oavsett om denne sitter i EU-parlamentet, eller delar ut socialdemokratiska flygblad i närområdet om natten.


Jag har precis avslutat ett telefonsamtal med honom och det var synnerligen givande. Vi samtalade på transpiranto, då Herman inte behärskar svenska och envist vägrar att använda engelska, förutom då han ringer upp sin gode vän Lyndon LaRouche för ideologiska diskussioner.


Vi pratade strategier, hur man tillverkar brevbomber och annat nödvändigt. Sverige går till val på söndag och SOS (Samlingen för oberoende seloter) stormar fram mot riksdagen. Det innebär dock inte att vi vilar på lagrarna, vi nöjer oss inte med fyra procent, vi ska ha femtioen.


Vi har redan goda kontakter med Moder Ryssland, nu har vi fått ett fotfäste i centraleuropa. Ogräset måste ryckas upp med rötterna, det räcker inte att städa bort Löfven här i Sverige, hela östra hemisfären måste saneras.

Vår Herman W Stolle är mannen som kommer att påskynda den kommande revolutionen, vi attackerar makten från alla håll. Jag kommer att sova gott inatt, en stålhård kämpe har sällat sig till våra led. Mer av allt!


MVH/Er Ordförande

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards