Alla inlägg under januari 2019

Av Fester Bestertester - 22 januari 2019 19:11

Jag såg ett inlägg när jag loggade in på Facebook förut, var visst från EU. Det var nåt om att de minsann är vaksamma mot extremism och ovanför svamlet fanns en bild; En konstapel med en vit kvinna i fast grepp.


Helt rätt! Alla vet att det är vita kvinnor som vrålar "Jesus är störst" och spränger och knivmördar sig fram genom Europa. Den vita människan är ond, som tur är tas Europa snart över helt av altruistiska och fredsälskande araber och afrikaner.


Jag skulle kunna visa systemet hur en äkta, vit extremist ser ut och vad denne gör redan imorgon; Gå ned på stan och in på första bästa kafé och beställa en negerboll.


"Rasistattack, stöveltramp, hitlerism"! Gammal man gör så gott han kan. Gammal, vit och rasistisk/islamofobisk man.

Av Fester Bestertester - 21 januari 2019 17:28

Hoppsan, vad hände med helgen? Jag gick och la mig i fredags och förutom att jag varit uppe och rökt, gått på toaletten och druckit fil direkt ur tetran några gånger (fildrickning bara en gång?) har jag sovit och sovit riktigt bra.


Jag hade lite planer, bland annat skulle jag och en bekant titta på TV tillsammans, men de gick i stöpet. Jag har mina sömnperioder, det kan jag inte göra någt åt. Jo, jag skulle kunna sluta med medicinerna, men då blir jag ju inlåst.


Att vakna och inte veta vad det är för dag är jag rätt van vid. Då slår jag på datorn och så att säga uppdaterar mig. Fast vad ska jag uppe att göra? Jag kan lika gärna sova bort skiten.


Nu blir det väl några vaknätter och så sömn i ett par dygn efter det. Äsch då, jag orkar inte bry mig. Orka var ordet. Hej, hej.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 januari 2019 19:38

Det blev hämtmat idag och jag ratade pizzerian på hörnet, jag var sugen på något nytt. Det blev asiatisk mat från ett ställe kallat "Spicy hot".


Vilken trevlig atmosfär det var där inne och inte berodde det på gästerna, det fanns endast två och så jag då. Jag pratar naturligtvis om personalen. Killen som tog emot min beställning verkade genuint hyvens och lång var han också. Jag som trodde alla av hans sort var korta. Där fick jag.


Kökspersonalen var asiater allihop, men de var långt ifrån XXX-stadiet, såna som jag är mest van vid att träffa på på andra hak. Välartade allihop, skulle jag tro.


Jag har stor respekt för folk från Fjärran Östern , framför allt de som kommer från en bit norrut, om vi säger så. Artiga, kultiverade och skötsamma. Det är inte bara fördomar från min sida, det stämmer ju.


Jag vill dock inte att Sverige importerar hundratusen av denna sort varje år, då skulle jag bli ledsen, men i lagom doser är det fina fisken. Fina fugu, som de kanske säger i Japan.


Sverige går under i en flodvåg av främmande kulturer. Om nu vår västerländska, europeiska, svenska kultur ska tas över, varför kan den inte tas över av koreansk eller japansk kultur?


Arigato sake. Banzai! Och om du undrar: maten jag köpte var jättegod.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 15 januari 2019 00:00

Det blev bingo, jag råkade på tre Motörhead-skivor idag. Har lyssnat på "Ace of spades" ett par gånger under kvällen, gillar den verkligen. Den är deras bästa skiva, trots att bandet gjort så mycket bra musik. "March or die" och "1916" är två andra starka album, men "Ace of spades" är bäst.


Jag pratade elektroniskt med en kompis och han höll inte med, minst sagt. Han "dissade" skivan i hårda ordalag och han ska vara Motörhead-fan!?! Och fy tusan för ordet "dissa", är det nån slags turkisk nysvenska? Jag som nu använt det, jag känner mig smutsig.


Kompisen är rolig, han ska alltid vara herr Annnorlunda. Nog pratat om den kufen, nu var det Motörhead det handlade om. Jag var inlagd på psyket när Lemmy dog, jag visste inget förrän jag kom ut i friheten. Det blev en rejäl fylla (jag dricker inte längre) och några skivor i stereon när jag fick reda på hans bortgång.


Nu kör jag skivan för kanske fjärde gången på kort tid, men det håller den för. You bit the bullet ("Bite the bullet", stark låt), Lemmy. Hoppas du får Nobels fredspris postumt. Såklart du får.

Av Fester Bestertester - 13 januari 2019 21:57

Eftersom jag var frihetsberövad blev det ingen prinsesstårta och starkt kaffe igår. Jag hade velat fira Alfred Rosenberg på bästa sätt, men det blir/blev bara dessa rader.


En man som mycket väl kände till den vedervärdiga kommunismen och allt ont den stod för och alltid kommer att stå för.


Naturligtvis blev han avrättad av europas skövlare och för vad? För att han skrivit en bok, kanske.


Affe, du tar dig väl en mjöd däruppe? Det är du värd.

Av Fester Bestertester - 13 januari 2019 17:42

Äntligen hemma, så skönt. Nu ska jag bara mysa, ta en folköl eller två. Jag har liksom varit på bortaplan några dar. Backaplan? Det är väl i Göteborg? Gotteburgh, som man säger på engelska.


Apropå Göteborg så kommer jag att tänka på en låt, "Bängen trålar" heter den. Det är nåt med min kroppshållning som väcker myndigheternas intresse, det står helt klart. Sen alla signaler man skickar ut, men kan även dumsnutar "fånga" dem?


Jag har allt som behövs för en längre sittning i hemmet. Jag passade på att handla förut och det blev cigaretter, kexchoklad, färdigrätter, folköl och läsk. Tyvärr ingen Dr Pepper, det var lite synd.


Jag har lite medicinhämtning imorgon, men jag kan kanske skicka ut en klon. Och ett blodprov måste jag ta innan månaden är slut. Fasen, vad allt ska krångla. Nu ska jag in på Youtube och lyssna på musik. Ha det bra!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 9 januari 2019 00:53

Måstena hopar sig, jag har två saker att göra imorgon. Först är det tvätten, jag har tid från kl sju på morgonen och det är inte så många timmar dit. Sedan hjälpa mamma lite på eftermiddagen. Att ta mina mediciner nu och orka med allt jag måste göra imorgon (oj då, redan efter midnatt) går bara inte.


Jag tror det är tre gånger om dan jag ska ta medicin, kanske fyra. Jag vet faktiskt inte, jag har ingen riktig koll. Oftast blir det en gång om dagen jag tar dem och då innan jag går och lägger mig. Och lägger mig gör jag på de mest skiftande tider. Tar jag till exempel 700 milligram Clozapine klockan åtta på kvällen (det vet jag i alla fall att jag ska) så slocknar jag nån timma senare. Det är inget vidare roligt, lite vill man ha ut av livet.


Jag får helt enkelt hoppa över medicinen idag, jag har inget val. Jag tog i och för sig lite ångestdämpande, men det var flera timmar sen, så det räknas liksom inte. Oj, vad jag slarvar. Fast slarv är inte ordet jag söker, jag är oftast fullt medveten om att jag "hoppar över" vissa doser.


De har sprutat mig med både Haldol och Risperdal Consta, men de hjälpte inte. Vården såg på så vis till att jag fick i mig antipsykotikan och hoppades på det bästa, men jag svarade tydligen dåligt eller inte alls på dem. Nu har de gett upp om mig. Resurser finns inte att komma hem till mig varje kväll och tvångsmata mig, som de gjorde ett tag.


Gett upp och gett upp... Jag hämtar medicin på mottagningen varje vecka och då blir man synad i sömmarna. Då kan de ringa polisen om de känner för det. Det kan räcka med att skratta till eller att svara J eller D när de pratar med mig. J och D som bara jag hör, tydligen.


Jag har inget emot att sköta mig, men jag har ett slags liv att leva. Då går det inte att proppa sig full med starka mediciner, det går inte. Jag vill inte sova bort tillvaron, jag vill dricka läsk, lyssna på musik och spela lite datorspel. Och ta hand om den förbaskade tvätten en gång i månaden. Imorgon (idag) är den gången.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 januari 2019 17:37

Mycket trevlig multikulti inatt. En sprängning inte långt ifrån mig och några hundra meter därifrån ett lägenhetsbråk, där jag tror en person blev nedkastad på gården eller om det var gatan. Individer med obefintlig impulskontroll, folk som försöker lösa konflikter med våld, vilket genererar mer våld. Och mer våld. Och mer våld.


Men det är mig grisen är på. Sist gick jag med en öppnad starköl och kom några hundra meter innan jag blev stoppad; 500 spänn i böter. Ja, det var mitt fel och ja, det var dumt av mig. Men ändå... Då kände sig grisen duktig och handlingskraftig.


Det är jag som blir uppkörd till psykiatrin, det är jag som fått Säpo efter mig ("värvningsförsök"). Listan kan göras längre. Brottslingar tar grisen inte itu med, man kan undra varför. Det är kanske rasistiskt.


Jag får väl gå ut i köket och vässa brödkniven. Nästa gång mångkulturen slår till är det kanske jag som är det tilltänkta offret.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards