Direktlänk till inlägg 12 februari 2019

Morgonrock

Av Fester Bestertester - Tisdag 12 feb 08:27

Jag kunde inte sova som så ofta förr. Det blev uppstigning och på med datorn. Jag la i en skiva, det blev en trippel-CD med Led Zeppelin: How the west was won.


Jag spelar inte så högt, mina grannar är rätt känsliga, men det räcker så bra så här på morgonen. En annan mer eller mindre växte upp med Led Zeppelin, så det är klassisk musik för mig. Jag lyssnade inte på bandet på jag vet inte hur många år, men sen början av 2000-talet gör jag det åter.


Lite flummigt, lite "bluesigt", men ack så bra.

 
ANNONS
 
Marre

Marre

Tisdag 12 feb 08:40

Här är en till som inte kan sova. Jag lyssnar med hörlurar på då här är väldigt lyhört och man vill ju inte störa grannarna. Älskar Led Zeppelin. Ha en fin dag!

http://hundtokig1.bloggplatsen.se

Fester Bestertester

Tisdag 12 feb 22:21

Det var bra. Och tack ska du ha.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Torsdag 20 juni 17:07

En stor sak har inträffat, jag har pratat med en kvinna. Det är faktiskt sant, även om det låter som dagens största lögn. Hon vill bland annat umgås på uteställe och jag är beredd att bryta min över ett år långa nykterhetsperiod bara jag får chansen ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 18:55

Jag kommer snart, kanske, möjligen köpa en digitalkamera. Då tänkte jag som så att jag skulle kunna fota mig själv, vad nu det skulle vara bra för. En och annan dam har hört av sig genom åren, jag är kanske eftertraktad. Men jag har sådana förskräckl...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 16:29

Jag har mitt favoritlag utomlands, nämligen i det sköna Thüringen, Tyskland. Pappa är född på orten laget kommer ifrån, det är den enkla förklaringen. Jag har några snygga tröjor, dem går jag runt och glänser i. FC Carl Zeiss Jena heter laget, laget ...

Av Fester Bestertester - Tisdag 18 juni 16:08

Min tvångsvård skulle ha upphört på fredag, men redan idag blev det som jag ville, jag blev utskriven. Härliga tider, strålande tider! Jag firar med att dricka litervis med läsk och sätta i mig en påse chips. Nu ska jag åter göra stadens gator osäkra...

Av Fester Bestertester - Söndag 16 juni 09:16

Jag kommer på vitsar på löpande band.   Gluten- och laktosfri kost? Huvudsaken är väl att den är chosefri? ...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se