Direktlänk till inlägg 12 februari 2019

Morgonrock

Av Fester Bestertester - Tisdag 12 feb 08:27

Jag kunde inte sova som så ofta förr. Det blev uppstigning och på med datorn. Jag la i en skiva, det blev en trippel-CD med Led Zeppelin: How the west was won.


Jag spelar inte så högt, mina grannar är rätt känsliga, men det räcker så bra så här på morgonen. En annan mer eller mindre växte upp med Led Zeppelin, så det är klassisk musik för mig. Jag lyssnade inte på bandet på jag vet inte hur många år, men sen början av 2000-talet gör jag det åter.


Lite flummigt, lite "bluesigt", men ack så bra.

 
ANNONS
 
Marre

Marre

Tisdag 12 feb 08:40

Här är en till som inte kan sova. Jag lyssnar med hörlurar på då här är väldigt lyhört och man vill ju inte störa grannarna. Älskar Led Zeppelin. Ha en fin dag!

http://hundtokig1.bloggplatsen.se

Fester Bestertester

Tisdag 12 feb 22:21

Det var bra. Och tack ska du ha.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 18:46

Jag har precis satt igång min kaffemaskin, en så kallad bryggare. Den kommer att ge mig ett starkt och välsmakande kaffe när processen att blanda och värma kaffepulver och vatten är färdig. Kaffet var fasligt dyrt, fick inte mycket tillbaka av den hu...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 05:55

Jag kommer under morgonen att ta ställning till om jag ska knalla iväg till Akutenheten på Vrinnevisjukhuset. Jag hade ett kvalitativt samtal med en psyksyrra och hon sa att jag var välkommen upp till dem. Hmmm, ska jag nappa på det? Sist lockade d...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 03:37

Allas vår Hans Scheike har avlidit endast 95 år gammal. Han gillade att smiska fruntimmer på stjärten och vem gör inte det? Tänk att få ha varit med i hans sexsekt och sett nakna skinkor och blottade ringmuskler. Mmm... Han drämde dock näven i lite...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 02:53

Nu är nog psykiatrin upprörda på mig, jag ringer dem en gång om dagen. Jag vill ha lite extra tabletter, men de säger åt mig att avsluta samtalet och gå och lägga mig. Jag har för tusan ingen ro att ligga på sängen. Hade jag haft det hade jag sussat ...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 01:21

UFO-Norrköpings stöttrupp kraftsamlar för en befarat strapatsrik expedition. Det betyder att vi behöver såväl fulladdade mobiltelefoner som näringsrik skaffning. Vi behöver snarast få in pängar, vilka kommer att läggas på färdigskivat bröd, färdigs...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se