Alla inlägg under februari 2019

Av Fester Bestertester - 20 februari 2019 17:19

Nu är jag hemma efter en längre resa, jag har sett mig omkring. Jag var i bland annat Ukraina och Litauen och lärde känna befolkningen, främst den manliga.


De har verkligen häftiga klubbar där borta i Ruskiland. Släta killar, håriga killar. Smala killar, tjocka killar. Det var bara att välja och vraka. Det var mer än en gång jag önskade mig ett juver istället för det jag fått av Gud, grabbarna sög musten ur mig.


Jag har varken lust eller ork att titta på erotik på datorn, en annan har fått sitt så det räcker för stunden. Det kommer säkert att dröja flera timmar innan jag onanerar igen.


Jag trycker in analpluggen och lägger mig på sängen. Väl där kommer jag att drömma om Ivan, Alexander, Oleg och allt vad de hette. Mmmm...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 19 februari 2019 15:28

Jag lyssnar på ett trevligt band kallat The Boys. Minimalistiskt bandnamn och minimalistisk musik. Kanske. Bra och enkla låtar som man gärna lyssnar på mer än en gång om dagen. Deras tidiga produktioner känner jag inte till, men de klassades då som ett punkband. Punk för mig är inte kommunism, det är att mer eller mindre vem som helst kan dra ihop ett band och svänga ihop några låtar. Fast jag gillar punkens samhällskritik, så är det ju. "Punk rock menopause".

Av Fester Bestertester - 19 februari 2019 14:48

Det blev en sovdag, kom inte ur sängen förrän vid två på eftermiddagen. Jag hade en del att göra (sinnessjukdomsrelaterat) men jag bara sov. Hade inte kompisen ringt hade jag fortfarande legat på sängen. Jag är herre över min egen tid, det är precis så det ska vara. Det enda som stör är att jag har tvättstugan på onsdag morgon, men förutom det får jag göra vad jag vill. Så skönt.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 februari 2019 19:31

IFK Norrköping vann årets första match. Den första matchen som gällde något, om man säger så. Det blev 3-1 hemma på Parken mot Värnamo. Värnamo, ett pluttlag. Jag vet inte ens i vilken division de spelar, det kan kvitta.


Seger för härliga IFK, det var förträffligt. Klart de vinner sin grupp (Svenska cupen), det kan och bör man begära, sen får vi se hur det går efter det. Vilken fin start på säsongen.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 17 februari 2019 02:43

Det blev ett gott skratt så här på natten. Jag har fått kontakt med en kille jag kände förr om åren (inget sex involverat) och han berättade för mig att han fått en diagnos, nämligen ADHD. Visst har jag hört lite om den diagnosen, men nu tänkte jag läsa på på Internet.


Jag klickade mig in på första länken, eller vad det heter, som kom fram och möttes av bögflaggan. Ovanför den stod det "lika vård till alla". Vad var nu detta?


Jag ignorerade risken att få AIDS-virus på datorn, jag klickade på flaggan och en textmassa dök upp. Det måste ha varit Region Östergötlands främste PK:it som skrivit texten, för den var så fylld av floskler och rena dumheter att man baxnade. Jag baxnade.


Jag återger en mening: "HBTQ-personer har ofta dåliga erfarenheter av heteronormativt bemötande från vårdpersonal". Vad fasen ska det betyda? Resten av texten var ungefär lika dum, faktiskt rätt skojig att läsa.

Skrattet fastnade dock i halsen när jag tänkte på vad den "HBTQ-certifiering" vårdgivaren betalat för gick loss på. Och den gäller bara en begränsad tid, sedan måste denne slanta upp en gång till för att åter lära sig allt om homosexualitet. Fiffigt!


Dina och mina pengar går här till rena stolligheter. Det är inte bögar jag stör mig på, det är det förbaskade etablissemanget som öser resurser över fnoskiga projekt och fenomen.


Jag är vänsterhänt och jag känner mig illa behandlad. Bör jag kontakta regimen och kräva skattemiljoner för att informera allmänheten om min och andra vänsterhäntas belägenhet och ständiga kamp mot högerhäntnormativt bemötande? Det tror jag, banne mig.


MVH/Hermann Stolle

Av Fester Bestertester - 16 februari 2019 22:18

Det blev ett besök hos Pelle Hörsel, stans största slöfock. Jag tillbringade ca fyra timmar på hans soffa och balkong (röda Prince) och det var hur trevligt som helst. Jag ska väl inte säga att jag diskuterade med honom, men prat blev det. Han hör ju knappt nåt, man får rätt roliga svar el kommentarer på det man säger. Hela tiden var TV:n på, det gillar han. Barre det är nåt som rör sig på skärmen är han nöjd. Nu har jag fått mitt kvantum, jag behöver ingen mer mänsklig kontakt på några dar. Behöver jag sådan är jag alltid välkommen hos lata mannen på andra sidan stan. Vi kanske ses i vår igen, Pelle.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2019 22:46

Den dumma, dumma Annie har öppnat truten igen. Möjligheten till familjeåterförening ska erbjudas fler lycksökare och det tar hon naturligtvis åt sig äran för. Hon vill inte att barn ska vara utan sina föräldrar och det är i och för sig förståeligt, men kan de inte vara med sina föräldrar hemma i Bagdad?


Det är bara att skicka Muhammed, 27 år, i sina flottaste Pampers-blöjor över halva jordklotet, sen är återföreningen snart kirrad. Mamma, pappa, moster... Alla måste till Sverige.


Jag förstår att araber och afrikaner vill ta del av sveriges välfärd och jag kan till viss del förstå till och med dumma Annie. Hen vill tjäna pengar, mer än så är det inte. Jo, hen vill såklart ha en staty av sig själv hemma i Knohult. Men att som svensk tjäna pengar på att byta ut det egna folket mot araber och afrikaner, det finns det ett ord för: sinnessjukdom.


Källa: Faecesbook


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 15 februari 2019 16:44

Jag har en fin musikstund, lyssnar på Iron Maiden. Just nu är det "Killers" och den är riktigt bra. Jag har haft ett par skivor liggandes ospelade, för det var krångel när jag satte i dem i datorn och då blir jag irriterad och struntar i det. I sisådär tolv, tretton år.


Det känns lite dumt att skriva det, men bandet var bäst i början. Det stämmer i det här fallet, även om den första skivan jag köpte var "The number of the beast" och då blev mer än nöjd.


Jag har inte "aktivt" lyssnat på bandet sedan kanske sent 80-tal (ett och annat Youtube-klipp har det blivit), även fast jag köpt om några av deras skivor på det nya formatet CD. Jag köpte långt ifrån alla skivor när det begav sig, den sista var "Somewhere in time" och den har jag inte på CD. Fan, Iron Maiden blev pretentiösa redan på "Powerslave" och efter det gick det snabbt utför. Bättre med den rivigare stilen de hade i början.


Man bör nog inte kalla mig hårdrockare, men visst har jag följt en del hårdrockband genom åren. En del bra, en del mindre bra. Och Iron Maiden är schyssta. Än idag. Rock on!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards