Alla inlägg under mars 2019

Av Fester Bestertester - 9 mars 2019 15:00

Min kompis är rolig. Honom har jag lärt känna genom psykiatrin, det säger väl det mesta. Men han är trevlig och social, det räcker för mig. Vi brukar prata sport, tror inte det blir så mycket annat.


Nu är han på mig om medicin, han vill åt mina lugnande tabletter. Det är inte första gången. Jag sa åt honom att försöka få bensodiazepiner utskrivet, men det gick visst inte, sa han. Minns inte riktigt vad han svamlade om.


Jag gav honom två tabletter nu i veckan, jag har också problem med nerverna och måste ha dem. Jag vill ju ställa upp för honom, han är en god vän. Han ringde mig igår och jag sa att han inte fick några mer. Då blev han sur och la på. Strax efter att jag lagt mig på sängen igår kväll ringde det igen, det är klart att det var han. Jag gick inte upp och svarade.


Vissa personer förstår inte att dåligt mående hör livet till. Ibland mår man bra, ibland mindre bra. Man varken kan eller ska försöka medicinera bort allt. Det finns gott om personer som ringer psykakuten och gnäller för minsta lilla sak. Kompisen är en sån. När han inte ringer mig och gnäller.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 mars 2019 17:19

Det blev en dryg timma på The Box, mötesplatsen för oss med klena nerver. Jag fick i mig fyra koppar kaffe, det satt inte helt fel. Jag fick lyssna på det senaste om Palmemordet och lite annat knas. Vad sköna de är, de där psykfallen.


Människor med diagnoser är ofta roliga. Jag tycker om att skratta åt dem, vad ska man annars ha dem till? Det finns några undantag, damer jag skulle vilja ha sex med och då får man leka seriös och intresserad av deras dösnack. Jag struntar väl i vad de äter till frukost eller vad de har för hobbies. Jag vill veta om de föredrar missionärsställningen eller att bli tagna bakifrån.


Mötesplatsen har stängt på helgerna, men jag kan vara utan humoristisk stimulus i dagarna två, det är inga problem. Helan och Halvan finns på Youtube, det duger gott.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 mars 2019 15:59

Vi minns idag fettot "Divine", mannen (?) som aldrig fick en Oscar. "Divine" åt spillning regelbundet, men är trots det nästan bortglömd idag. Hen gjorde många fina insatser framför kameran, hens bästa film tycker jag är "Tales from the backside". Den ger mig ståfräs varje gång. Fem toalettborstar av fem möjliga till dig, "Divine". Må de aldrig användas.

Av Fester Bestertester - 5 mars 2019 23:42

Jag kör enligt devisen "ny vecka, nya kalsonger", men tycker inte jag gör annat än springer ner till tvättstugan. Man kan stöta på en granne, man kan bli yxmördad. Dessutom är det vansinnigt jobbigt.


Klockan sju ringer klockan, sju på morgonen. Det är rätt synd om mig, men en annan har skött sin egen tvätt i flera år, då mamma till slut sa ifrån på skarpen. En man måste göra vad en man måste göra. Även fast det egentligen är en fruntimmerssyssla.


Jag får väl trösta mig med att jag kan gå i rena underkläder redan imorgon dag. Det är stort.

Av Fester Bestertester - 3 mars 2019 22:21

Dubbelhakan Mikael (lumpen politiker) vill se en ökning av antalet poliser med 10 000 stycken. Antalet grova brott som begås har ökat med jag vet inte hur många hundra procent och då skriker politikersvinen efter fler snutar.


Av nån anledning har svensken börjat våldta kvinnor på löpande band, bränna bilar, sälja knark, utföra personrån och skjuta hej vilt. Jag förstår inte varför, vad kan det bero på?


10 000 snutar till kommer att göra marginell nytta, om ens någon nytta. Svaret på den våldsvåg vi upplever är repatriering. Vi tankar våra Herkulesplan och låter dem flyga till Långtbortistan. Fullsatta dit och tomma hem. Mikael får gärna lösa enkelbiljett han med, förresten.


MVH/Wolfram Tungsten

Av Fester Bestertester - 3 mars 2019 01:27

Jag har köpt mig två så kallade CD:are, eller vad det nu heter. Det är inte ofta jag lättar på börsen när det kommer till världsliga ting, men det gjorde jag under gårdagen. En hårdrockskiva och en lite popigare sak med odågorna The Beatles.


"I saw her standing there" är en av de trevliga sångerna på Beatles-skivan. Jag tror dock de snålade med sin LSD när låtarna skrevs, för det är ojämn kvalitet på dem. Men de långhårga grabbarna är förlåtna, The Beatles är ändå The Beatles.


Jag talar av säkerhetsskäl inte om vad hårdrocksivan heter, det blir bäst så. Jag undviker överord, den är bra, det räcker att skriva det.


Mina högtalare låter pling. Mina högtalare låter plong. Och jag går igång.


MVH/Pelle Jönsson

Av Fester Bestertester - 3 mars 2019 00:20

Två soldater i Stoßtrupp Adolf Hitler har nu haft sina dödsdagar. För en knapp månad sedan var det Emil Maurices dödsdag och idag Ulrich Grafs.


Emil Maurice var mytomspunnen, kanske främst för att han var jude. Han ska tydligen ha varit Adolf Hitlers privata lilla stjärtgosse enligt så kallade historiker. Där ser man.


Ulrich Graf utmärkte sig under Ölhallskuppen, han gick i främsta ledet och sårades svårt. Han utreddes efter Europas fall för brott, men ska inte ha gasat en enda person. Han slapp hängsnara, det blev fem år i fängelse, straffarbete.


Bara lite fakta för den historieintresserade.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 2 mars 2019 19:47

Här går man till Parken för första gången på jag vet inte hur länge och så blir det bara katastrof och blaj av det. Snoka är ute ur Cupen (finns det inget svenskt ord?), det bidde som vanligt. Özkar och hans gäng är vidare, vem hade trott det? Det är ju sämst, Snoka var lika dåliga som när jag växte upp. IFK, division två.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards