Alla inlägg under april 2019

Av Fester Bestertester - 7 april 2019 00:45

Jag spelar lite skivor, sånt livar alltid upp. Jag har ingen vidare ordning på dem, men jag hade gett mig fasen på att lyssna på vissa band och jag hittade i alla fall lite av det jag ville ha. The last resort, Cockney rejects och Sham 69. Vilka toner! Jag har en del skivor, men långt ifrån allt. Man kanske skulle använda sig av datorn och lyssna digitalt. Är det det som kallas "streama"? Men jag är ingen fanatiker, jag lyssnar främst på de lite mer kända banden som nyss nämnda Sham 69. För dem har du väl hört talas om? I sann punkanda struntar jag faktiskt i om du har det. Jag är glad och lite rebellisk inatt, det tackar jag punken för.

Av Fester Bestertester - 7 april 2019 00:17

Det har tävlats i fotboll idag med rätt trevliga resultat. GIF Sundsvall tvålade till Malmö FF, det satt fint att notera. Giffarna leder tabellen och det kan de väl få göra, hellre dem än MFF. För övrigt var det ett jäkla gnäll på skåningarna i början av förra säsongen, men de slutade trea trots en mindre bra start. Det visste jag väl. MFF kommer nog tillbaka i år också, två raka matcher utan seger i inledningen av täflandet är inget att oroa sig över. Häcken Swing ligger tvåa efter dagens match, rätt väntat. De förlorade väl bara en hemmamatch förra året och det var mot mitt Snoka. Ett starkt lag. Snoka kliver ut på konstgräset först på måndag, mot ett otrevligt stockholmslag jag helst inte nämner vid namn. Det blir nog bara ovagjort, Snoka har ingen märkvärdig trupp. Nåja. Jag avslutar av någon anledning med informationen att jag i exakt tio år bodde i porten bredvid ingen mindre än Åke "Bajdoff" Johansson. Sassa, brassa och allt det där.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 5 april 2019 23:05

Fy och usch för att lämna lägenheten. Min stad och såldes även jag (mitt eremitliv till trots) är hårt drabbad av mångkulturen. Din stad är också drabbad, oavsett om du bor i Norrland eller Skåne.


Gillar du dagens Sverige? Jag gör det inte. Kanske är du självplågare, för slö-svensken (är du en sån?) fortsätter att rösta på skiten i riksdagen. Inte riktigt sant, för nybyggarna vet att rösta på dem som tog hit dem, de är väljarkadern. I stadens värsta skithål Navestad var det sossesvin och vänsterpartisvin som fick flest röster och det området är etniskt rensat.


Jag känner mig som jag antar att Kalle Anka kände sig när han kom till Spruttisprattien. Fast liksom omvänt, då. Främling i egen stad (om jag får låna lite från författaren Heinlein), helt enkelt.


Jag har i veckan pratat lite med två personer och dem skulle man kunna beskriva som vanliga svenskar som tröttnat. Den ena var en dam som blev tillsagd att "gå hem och suga k*k", den andra en nyligen pensionerad man som blev spottad i ansiktet när han bad en nybyggare att inte vara brysk mot en medpassagerare på spårvagnen.


Det krävs övergrepp och våld i massor riktat mot den egna personen eller folk i ens vänskapskrets för att slö-svensken ska vakna. Övergrepp och våld i massor kommer de att få, om de inte redan har fått det. Bra det. Det måste bli värre innan det blir bättre, som Johnny Kennedy sa angående något helt annat.


Jag ska inte gagga om makteliten och deras Endlösung, men nog tusan är det ett frontalangrepp på inte bara Sverige, utan hela Europa. Allt ska förintas, allt ska ersättas av rotlösa hjon, allt ska ersättas av mångkultur. Mångkultur banar väg för monokultur.


"Du äckliga nya värld". Jag vill svära, jag vill gorma, jag vill skicka upp folk i närmaste träd. De är klart att du känner likadant.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 2 april 2019 00:06

Jag kollade lite i mina gömmor och hittade en bilaga till Norrköpings tidningar om fotbollslaget IK Sleipner. Den gavs ut till 100-årsjubileumet år 2003. Tyvärr är förstasidan något skadad nedtill, annars är den i toppskick. Sleipner var först i stan med SM-guld, det är stort, inte sant? Naturligtvis ägnas en hel del utrymme åt Tore Keller, möjligtvis den bästa bollsparkaren någonsin från Norrköping. "Store", som han kallas i min tidning. Fast hans riktiga smeknamn var ju Tosse, som väl alla vet. Det är kanske bara jag och ett fåtal stötar till som fortfarande bryr sig om Sleipner, men tidningen är i alla fall till salu. Slår du till?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 1 april 2019 02:30

Det blev en vända till sjukhuset och avdelning 25. A eller B vet jag ej, det var bättre förr då avdelningarna hette 24 respektive 25. Jag blev uppskjutsad av grisen, de tog mig i Södra promenaden.


Visst var jag lite snurrig, men det berodde mest på sömnbrist och inre oro. Frisk luft och ett halvt paket cigaretter brukar göra susen, hur nu det går ihop. Jag satt och vilade mig utanför en skola när grisen dök upp. Jag sa inte så mycket, vad skulle det tjänat till? Det blev att låta sig skyfflas in i baksätet på grisbilen och åka till Vrinnevisjukhuset.


Faktiskt var det rätt trivsamt där på 25:an. Jag hade rätt roligt åt en kille som yrade om att han avstyrt ett ryskt invasionsförsök. Han blev tydligen uppkörd när han spanade efter fientliga fallskärmsjägare. Festligt! Sen var det en del tystlåtna typer, jag gissar på depression av varierande grad. Och så jag då, snillet, giganten.


Jag hann med lite TV:tittande, sådant blir det inte hemma. Men det bästa är ju maten, jag är så trött på de där frysrätterna jag brukar köra med. Fast jag håller på med ett TV:spel, det ville jag hem till, plus att Allsvenskan i fotboll dragit igång, den ville man ju läsa allt om. Det var inga problem att skriva ut sig, jag var där frivilligt. Ja, rent juridiskt sett.


Jag har inget emot inläggningar i sig, det är faktumet att jag låses in på politiska och intellektuella grunder som stör mig. Jag delar ut handskrivna lappar i mitt partis namn, jag tror bestämt jag trappar upp kampen nu när jag är utvilad.


Det är ett hårt arbete att vara partiledare för SOS, inläggningarna duggar tätt. Det tar jag som ett kvitto på att mitt engagemang gör nytta, att i alla fall staten har insett min potential. Inget kan stoppa mig.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards