Alla inlägg under augusti 2019

Av Fester Bestertester - 20 augusti 2019 01:23

Jag ska ut på uppdrag, jag ska bara sätta mig  på toaletten så att jag inte gör i brallan när jag är iväg. Jag la mig på sängen förut, men det var för fasen helt omöjligt att sova. Dessutom pratades det på, mest från mina gamla vänner J och D.


Effter en stunds lyssnande stod det klart att rikets säkerhet är hotad då ett europeiskt land har riktat sina missiler mot mål i både Götaland och Svealand. Jag anser mig vara en någorlunda hygglig prick, så naturligtvis kommer jag att göra vad jag kan för att denna planerade katastrof omintetgörs.


Det finns punkter i staden som vi med krafter har nytta av. Man går dit och koncentrerar sig, sedan går man till nästa. Energi far upp i stratosfären från dessa punkter och bildar ett rymdmoln varifrån strålar skjuts ned på jorden och paralyserar fienden.


Jag packar ned fyra paket cigaretter i min välanvända och en gång i tiden fina ryggsäck.  Att få slut på rökat vore inte bra, då kan vad som helst hända. Och ryggsäcken är min trygghet, den gör det svårt för agenter att hugga mig i ryggen med kniv.


Medans du ligger och drar timmerstockar kämpar jag på och tar striden mot utländsk militär. Mitt liv är storslaget, att få vad vården kallar hörselhallucinationer behöver inte alltid vara störande och jobbigt.


Jag har räddat Sverige ett tiotal gånger, men vår lata kung har inte gett mig medalj en endaste gång. Nåja, jag räddar inte liv för att få diplom och medaljer, jag gör det för mina medmänniskor.


Om tio minuter ger jag mig iväg. Jag är redo för strid!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2019 04:54

Meine Grossßmutters namn avslöjar jag aldrig, aldrig. Däremot hennes smeknamn: Dicke Bertha. De hade humor, de där filurerna som kom på det. Härdade av krig (efter krig, efter krig), ty ingen individ är ett oskrivet blad när denne föds. Vi bär med oss tidigare generationers erfarenheter och särdrag. Men nu kom jag visst ifrån ämnet. Finns det ett ämne?


Jag erkänner, krig fascinerar mig. Men vem fascineras inte av krig? Nu tror väl båda mina (sporadiska) läsare att jag fabulerar, men jag har faktiskt en släkting som förlänades Riddarkorset. Jag vill inte uppfattas som en skrävlare, så andra "stordådare" nämner jag inte. Men en och annan Zyklon B-burk hanterades med ackuratess av flera av mina släktingar. Nu skrävlade jag precis.


Jag har ofta kontakt med de döda (vad är döden?) och ju längre jag håller mig vaken, desto bättre och intensivare blir den. Men jag för inte regelrätta samtal med dem, det får väl vara nån måtta på mina krafter? Men jag har fått höra en o annan grej. Och det har låtit pang och det har låtit bom.


Men när en viss kosack flög in genom mitt stängda köksfönster (cirka fjorton minuter över två i eftermiddags, plus sjutton sekunder, magiska under) sa det just ingenting. Inget klirr ens och det var tur, för jag har ingen fungerande dammsugningsmaskin. Ska man dammsuga upp glassplitter?


Jag var på den så kallade akutenheten och prokurerade piller och då frågade jag  kvinnan som gav mig dem: "om en viss entitet befallit mig att inte bla, bla bla". Jag nämnde inte kosack-incidenten, jag var synnerligen slug. Jag talade halvt om halvt i gåtor. Jag fick ett lugnande besked och jag litar på henne. Hervor. Eller om hon heter Eva.


Nu ska jag lägga mig i fosterställning och lyssna till vad andarna har att säga. Ja, det var allt jag ville säga. Ville säga denna natt. Eller ska vi kalla det morgon? J och D som oftast är de som pratar på (ibland viskar, jag hör att det är dem) har jag fått nog av, jag vill höra berättelser om livet på slagfältet.


MVH/Micke Vittmann

Av Fester Bestertester - 16 augusti 2019 03:12

Jösses Amalia, mitt köksbord var verkligen fullt av medicinpåsar. Jag tar långt ifrån alla tabletter jag ska, så joxet blir liggandes på köksbordet tills jag får ett ryck och rensar lite.


Jag la allt i en plastpåse och gick med den till apoteket. Jag slängde allt förutom min Stesolid och Oxascand. Tyvärr har jag svårt att hålla reda på dagar och veckor, jag var fem dagar för tidig för min nästa skrälldus medicin.


Nu står jag utan två preparat, ett sederande och ett antipsykotiskt (och sederande). Utan dem blir det inte mycket till sömn. Det är mindre än tre månader sedan jag hade ett liknande predikament och då blev det tvångsvård i 28 dagar.


Jag funderar på att ringa psykossektionen och be om 1500 mg Klozettpina. Min mentala frihet är kraftigt beskuren, det är tips, tankar om ett alternativt jag och annat besvärande. Jag tror bestämt att jag är sjuk i huvudet på riktigt. Kanske.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 augusti 2019 02:48

Snoka har varit i farten under (går)dagen. Det blev stryk borta i UEFA-cupen mot ett israeliskt lag. Det var väntat. Jag orkar inte bli upprörd, laget är rätt kasst. Det spelades bättre boll på Jan Hellströmst tid. Och Ove Kindvalls tid. Nu dröjer det väl sisådär 26 år tills di får chansen att göra bort sig i Europa (Israel ligger väl i Europa?) igen.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 16 augusti 2019 02:47

Wilhelm List anlände till Valhall denna dag 1971. Generalfältmarskalk och en riktig snitsare på att tampas med slaver. Han dömdes till livstids fängelse (rattfylla) av Europas förgörare. Inte en jäkel i mitt sk*tland känner väl till honom, men det sk*ter jag i. Hep, hep!


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2019 22:49

Jag gjorde en riktig fuling under torsdagen. Jag hämtar ut min Stesolid på apoteket och går med kartongen den korta biten till Spiran-mottagningen för inlämning, sedan pytsas medicinen ut veckovis. Jag hade tagit två tabletter hemma, min ynkliga dagsdos, och kände för lite mer. Jag köpte mig en flaska läskeblask i en närliggande kiosk och öppnade medicinförpackningen och tog mig några piller.


En helt onödig grej, jag vet inte varför det blev som det blev. Inte kände jag av något speciellt heller. Vilket dumt påhitt! Jag fick lite bannor av medicintanten, det var allt. Tar de ifrån mig min benso slutar det inte väl, varken för mig, mina grannar, eller hela innerstaden.


Ska man överdosera ska man göra det rejält. Fast man ska inte överdosera, jag uppmanar inte till missbruk. Dubbel dos Nozinan och några extra Clozapine funkar bättre, det ger garanterad sömn. Benso tar jag mest för att inte klättra på väggarna.


Jag brukar sköta mig, ett litet misstag kan alla göra. Och en gång är ingen gång, eller hur?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2019 22:38

Det har varit match på Parken, IFK mötte ett israeliskt gäng och fick oavgjort. Jaha. Jag har inte varit på match på jag vet inte hur många år, men visst följer jag Snoka. Lite i alla fall. Jag har viktigare saker att grubbla över och tampas med, men sidan 377 på Text-TV kollar jag in ibland. Tyvärr tror jag inte att Snoka fixar att gå vidare, det blir stryk borta i Asien, eller var nu Israel ligger.


MVH/Tosse Kellers underman

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2019 04:26

Det är mest hela tiden jag hör hans röst, din röst; Fritz Sauckel's. Reichsstatthalter, eller hur fasen det nu stavas. I Thüringen, min hembygd. Jag gav mig samma titel här i Sverige, men inte kan jag jämföra mig med Fritz.

Fritz, du mördade genom att kasta fläcktyfus på dem du ogillade och för det mördades du själv. Befinner du dig i helvetet? Kanske är du hos Gud. Nåja, det får jag snart reda på. Om det nu inte är som så att det var jag som var du. Fast jag lever redan i ett slags helvete, men det är väl lite varmare i det riktiga helvetet.

Jag laddar och gör mig redo. Anpfiff! Inte kan de mediciner jag tar mäta sig med det jag kanske tänker bruka. Schyssta grejor. Hej, hej.
 
MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards