Alla inlägg under september 2019

Av Fester Bestertester - 24 september 2019 18:43

Det satt en del kommunistisk smuts i mitt närområde, men nu har jag städat lite. "60 % av alla tjejer uppger att de är stressade över sitt skolarbete" stod det på ett klistermärke. Enligt kommunismen är alla precis likadana, med andra ord föds alla med samma intellektuella kapacitet. Det där med betyg ska därför inte tillåtas i kommunistsvinens drömsamhälle/diktatur. Alla är precis likadana.


Jag ger er en text från ett annat märke: "65 % av alla transpersoner i åldern 16-29 år har övervägt att ta sitt liv". Jaha. Vad ska kommunistsvinen göra åt det?


Som avslutning blir det en text från oklar kommunistisk sekt: "Varning! Skönhetsideal kan allvarligt skada din självbild:" Eftersom alla är precis likadana enligt kommunistsvin finns det inget vackert och inget fult. Bara en konformistisk massa av goda proletärer.


Är de inte festliga, de där kommunistmärkena? Nu ligger de i min soppåse och är festliga.


MVH/Werner von Oben


Av Fester Bestertester - 23 september 2019 16:07

Jag är hemma, jag är glad. Har tvångsvårdats i hela 53 dar i år, detta för att jag är intellektuellt särbegåvad (åt rätt håll). Jag barre öser i mig läsk och chips, jag har inte fått leva livet sen augusti. En kexchokladkaka har det blivit också. Nu ska jag slappa. I min egen säng.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 21 september 2019 23:45

Snoka besegrade Örebro SK utan problem. Men jag blir så trött på gallimatiasen. En spelare snackade om att han "förvaltade ett läge". Vadå förvalta? Förvalta väl, möjligtvis. Och så detta förbaskade engelska ord för straffområde; Box. Jäkligt bekvämt för latmaskar, det är tydligen jobbigt med lite längre ord. Jag struntar förresten i resten av säsongen. Väck mig om 22 år, då kanske det blir ett nytt guld. 26-årsintervaller skare va'!


MVH/Monka Linderholms beundrare

Av Fester Bestertester - 20 september 2019 20:55

Ett hockeylag och två fotbollslag jag följer kämpar på. Hockeylaget vann första matchen, förvånande nog, men ligger under stort just i detta nu i den andra matchen. Som vanligt, förlusterna duggar tätt för Hästen.


Jag håller det hemligt vilket det ena fotbollslaget är, men det har noll segrar på fem matcher. Det andra laget är FC Carl Zeiss Jena och där kan vi snacka om mardrömsinledning; Sju förluster och en oavgjord match. De hängde kvar med nöd och näppe förra säsongen, åker de ur denna säsong?


Den enda fördelen med att ha de favoritlag jag har är att man kan klä sig i deras fräcka tröjor. Men det gäller bara fotbollslagen, hockeytröjor sitter så förbaskat illa.


Tänk om man var som (nästan) alla andra och hejade på Manchester United. Som det är nu är det hälsovådligt att kolla in resultaten på nätet.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 20 september 2019 00:51

Jag har min första nattpermission under denna min senaste inläggning. Jag kommer att sitta uppe hela natten och slöa, sova kan jag göra på avdelningen.


Naturligtvis har jag inte tagit den medicin jag fick med mig hem. Varför ska jag ta den när jag är fullt frisk? Däremot har jag ätit och druckit gott: mörk choklad, chips, drygt fyra liter läsk och ett par folköl.


Snart sätter jag mig med mitt TV-spel, jag kan ha en lång sittning, då jag inte ska vara åter på avdelningen förrän vid lunchtid idag.


Leve friheten! Friheten leve!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 september 2019 14:15

Jag är en mästare på svenska, engelska och tyska. Jag står på den lingvistiska toppen och då skojar jag till det bara för att jag kan. Här kommer två skämt:


Kungen mår bra, han mår som en prins.

Jag tänder mig en Marlboro och mår som en Prince.

Av Fester Bestertester - 17 september 2019 14:07

En annan har ju lite rykte om sig. Inte så konstigt med tanke på min bakgrund. Jag är inte medlem i Mordiska motståndsrörelsen och har aldrig varit det. Jag struntar i vad kommunistsvin tänker och tror, skriver detta inlägg mest för att jag känner för att göra det.



Jag har sett två affischer från Motståndsrörelsen på "min" gata. Okej, jag såg två på annat ställe i stan, men visst vill de visa mig att de finns och är något sånär aktiva. Kör på, grabbar! Men gör det utan mig.


Jag har nog med mitt eget parti (Samlingen för oberoende seloter), men visst, ser jag kommunistpropaganda åker den ned, olaga affischering är ju ett brott. Det är olagligt.


Men vänta lite. Jag har inte gjort åverkan på Motståndsrörelsens propaganda, kanske bor det en liten hitlerist i mig. Äh! Hep, hep!

Av Fester Bestertester - 13 september 2019 14:36

Hej på er, Bosse här. Jag har besökt herr X, han ligger på PIVA på Vrinnevisjukhuset. Han har det nog rätt bra. Han bad mig publicera lite text och här kommer den:


Chansen att få gratta Pappa Muammar (Gaddafi) togs ifrån mig på det mest nedriga vis. Fy! Usch! Ned med sossarna!


MVH/Bosse Rulltårta och herr X


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards