Direktlänk till inlägg 11 oktober 2019

FOAD

Av Fester Bestertester - Fredag 11 okt 20:56

Min dumma kontaktperson ringde inte upp mig idag som denne lovat att göra. Jag var hemma och vaktade telefonen förgäves. Dessutom har jag slut på benso, kunde inte gå till mottagningen o hämta på grund av det.


Nu måste jag ringa akutenheten och betala 150 kronor för tre dagars medicin. Dessutom finns risken att man blir inlåst, LPT:ad, om man visar trynet på sjukhuset.


Hade jag haft alkohol hemma kunde jag ha supit bort mina bekymmer, men nu är jag plågsamt nykter och klar i skallen. Jag är förbaskad på (van)vården. Blä!


MVH/Herr X

 
ANNONS
 
CFA

CFA

Lördag 12 okt 22:36

Jo, jag har tänkt på en sak apropå dina sömnproblem; kan du i te få Imovane utskrivet?

http://fester.bloggplatsen.se

Fester Bestertester

Lördag 12 okt 23:39

Bra idé.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 18:46

Jag har precis satt igång min kaffemaskin, en så kallad bryggare. Den kommer att ge mig ett starkt och välsmakande kaffe när processen att blanda och värma kaffepulver och vatten är färdig. Kaffet var fasligt dyrt, fick inte mycket tillbaka av den hu...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 05:55

Jag kommer under morgonen att ta ställning till om jag ska knalla iväg till Akutenheten på Vrinnevisjukhuset. Jag hade ett kvalitativt samtal med en psyksyrra och hon sa att jag var välkommen upp till dem. Hmmm, ska jag nappa på det? Sist lockade d...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 03:37

Allas vår Hans Scheike har avlidit endast 95 år gammal. Han gillade att smiska fruntimmer på stjärten och vem gör inte det? Tänk att få ha varit med i hans sexsekt och sett nakna skinkor och blottade ringmuskler. Mmm... Han drämde dock näven i lite...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 02:53

Nu är nog psykiatrin upprörda på mig, jag ringer dem en gång om dagen. Jag vill ha lite extra tabletter, men de säger åt mig att avsluta samtalet och gå och lägga mig. Jag har för tusan ingen ro att ligga på sängen. Hade jag haft det hade jag sussat ...

Av Fester Bestertester - Lördag 7 dec 01:21

UFO-Norrköpings stöttrupp kraftsamlar för en befarat strapatsrik expedition. Det betyder att vi behöver såväl fulladdade mobiltelefoner som näringsrik skaffning. Vi behöver snarast få in pängar, vilka kommer att läggas på färdigskivat bröd, färdigs...

Presentation

Fråga mig

28 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Käftsmällen med Blogkeen
Följ Käftsmällen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se