Alla inlägg under oktober 2019

Av Fester Bestertester - 27 oktober 2019 17:16

Allas vårt IFK Norrköping fortsätter att göra bra ifrån sig i årets upplaga av Allsvenskan. Borta mot Häcken Swing vann man med ett-noll och det är klart att det var välförtjänt. Kampen om Europaplats lever, vad spännande.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 27 oktober 2019 00:36

De två mystiska väsen Ville och Valle är på mig igen. Jag ska gå till en av stadens kraftpunkter och väl där ska jag få ny information om vad jag ska göra. Dock är jag lite sur på dem, för de har fått mig i klistret mer än en gång.


Jag tog på mig skorna ochh tänkte knalla iväg, men sedan ändrade jag mig. Jag vill bestämma över mig själv, inte lita på två osynliga varelser som alltid ska säga åt en saker.


Låt O skicka dödsstrålar mot mig, jag vägrar att spela med längre. Jag drar i mig lite Nozinan och hoppas på lugn och ro. Satans agenter!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 oktober 2019 19:22

En kredibel man i de norra delarna av Norrköping har hört av sig till vårt kansli. Han ska ha sett ett väldigt mystiskt föremål i skyn när han stod på balkongen och tog sig en grogg. Vi väljer att hålla inne med form och färg på farkosten, men det verkar som att det är av reptilianskt ursprung.


Tyvärr kan vi inte göra en brandkårsutryckning, då vi riskerar att kamma noll. Reptilianerna skannar av det de vill skanna av, sedan far de iväg någon annanstans. Vi får hoppas att inringaren hade sinnesnärvaro nog att fotografera objektet.


Långväga besök får vi mest hela tiden, det gäller bara att ha både ögon och sinne öppna. Precis som vår inringare. Stort tack, herr Anonym.

Av Fester Bestertester - 25 oktober 2019 23:57

"Regimen försöker hålla dig och mig lugna och lättstyrda. Vi ska vara villiga konsumenter och rösta på något av de etablerade partierna. För dig som vill bryta dig loss från träldomen finns det sedan en tid ett alternativ, en verklig opposition. Partiets namn är Samlingen för oberoende seloter, förkortat SOS.


Vi kämpar för alla människor, inte bara överklassen, medelklassen, underklassen eller vad det nu kan vara. Inte vänster, inte höger, bara framåt.


Den socialdemokratiska regimen kommer att förgöra landet om inget radikalt görs. Folket måste samlas under en fana och storma Rosenbad. Förrädarna därinne måste straffas.


I nästa val skriver du Samlingen för oberoende seloter på en blank valsedel. Vägra vara en träl, kräv din frihet. Är du dessutom villig att kämpa för din frihet mer än en gång vart fjärde år är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 011XXXXX.


Väl mött vid frontlinjen!"


Detta är partiet SOS:s senaste flygblad. Partikassan är nästan tom, men någon gång i framtiden ska vi investera i en skrivare. Tills dess får Norrköpings invånare hålla till godo med handskrivna lappar.


MVH/Ledningen

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2019 14:08

Här kommer tre skämt jag själv kommit på. Notera att kamp kan betyda häst.


Gluten- och laktosfri kost? Huvudsaken är väl att den är chosefri?


Fick du in kon i spiltan? Ja, men det var en kamp.


Vems granater är det här? De är mina.

Av Fester Bestertester - 23 oktober 2019 23:51

UFO-Norrköping ger sig strax ut på en hemlig exkursion i Vrinneviskogen. Organisationen har planerat och organiserat den utan att ett enda ord om den yppats via mobiltelefon eller dator. Vi kommunicerar säkert, till regimens fasa.


Vi har med oss inte mindre än tre kameror och annan högteknologisk utrustning. Dessutom har vi tillsammans kokat kaffe och brett smörgåsar så att vi klarar oss hela natten ute i vildmarken.


Är du också intresserad av utomjordingar och att kanske få en närkontakt av första graden? Tveka inte att höra av dig till oss.


MVH/Sektionschef X

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2019 22:27

Imorgon samlas gänget hemma hos mig, vi blir några killar som gillar hårda tag. Jag har städat hela lägenheten och rakat pungen, jag är redo!


Förutom RFSL-gänget har jag bjudit in X och Bosse Rulltårta, men det är osäkert om de kommer. Jag har förklarat att de inte behöver ställa upp på analsex, vi får väl se om de dyker upp.


Vi ska dricka söta drinkar och kanske kramas lite grand. Dessutom är datorn är laddad med skön homomusik såsom Liberace, Judas Priest och Queen. Receptet på en lyckad kväll.


Hör av dig om du vill ha vågade bilder på mig och mitt sällskap, jag mailar dig. Vad skönt vi ska ha det...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2019 19:54

Det blev ingen medicinhämtning, vare sig på Apoteket eller Spiranmottagningen Den jag skulle ha hämtat på Spiran var en bensodiazepin, en medicin jag tar vid behov. Ingen där bryr sig nämnvärt om jag inte dyker upp var sjunde dag som det är sagt. Tvärtom är det ju bra om man klarar sig utan det joxet. Värre då med Apoteksmedicinen.


Jag får medicinen i så kallad apodos, det är påsar som är fästa i varandra, en rulle med påsar blir det. Där i finns bland annat Nozinan och Clozapine och jag vet att larmet går om man skulle dröja allt för länge med att hämta den.


Ja, ja. Låt psykiatrin ringa och gnälla. Värre är det om de ringer snuten, en ny ytterdörr kostar ju flera tusen. Jag lovar, jag hämtar min medicin imorgon, möjligtvis på onsdag. Eller torsdag. Kanske.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards