Alla inlägg under oktober 2019

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2019 23:18

IFK Norrköping ställdes under kvällen mot klubben som har en damtrosa som klubbmärke, Kalmar FF. Det blev seger för mitt lag och jag vill påstå att det var väntat. Snoka har gjort en jättebra säsong och ligger femma. Det kan inte bli SM-guld varje år, eller ens topp tre (och därmed Europaspel). Jag såg målet på Internet och lite av matchen. Kul, kul. Det är två omgångar kvar och glappet upp till de fyra första (de har lika många poäng) är sex poäng. En fjärdeplats, eller rent av bättre, kan det bli. Härliga IFK!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 20 oktober 2019 02:18

Jag fick ett telefonsamtal från min vän Hasse Promille. Han ringde inte hemmifrån, han ringde från Beroendekliniken. Hasse har trillat dit igen.


Han ville att jag skulle komma upp med ett par paket cigaretter och det ska jag såklart göra redan på söndag morgon. En Hasse med abstinens är inte att leka med.


Han var fåordig, men tydligen har han börjat dricka rakvatten och handtvål när pengarna trutit och gått ned sig så till den milda grad att han nu tvångsvårdas enligt LVM, som lagen heter. Inte helt otippat.


Hasse får väl vara kvar i tre månader, sedan får vi se hur länge han klarar sig till nästa vårdtillfälle. För en nästa gång blir det med all säkerhet. För Hasse är det fredag-/lördagkväll varje kväll. Och dag. Och morgon. Skål!

Av Fester Bestertester - 19 oktober 2019 20:39

Jag har besökt min gamle vän herr Hörsel, en gråsprängd och rätt lattjo typ. Han är utan tvekan stadens lataste praktarsel, så vill jag träffa honom måste jag gå hem till honom, han tar sig inte ned på stan eller hem till mig som bor centralt.


Vi såg ett rafflande videogram. Karl'n bor ju i TV-soffan, så så mycket annat är svårt att göra med honom. När jag skulle på toaletten bad jag honom att pausa filmen, men herr Hörsel svarade att han inte visste hur man gjorde. Han är inte bara korkad, han är genomkorkad.


Jag blev bjuden på två koppar blaskigt kaffe och muggen jag drack ur såg inte allt för trevlig ut, men han påstod att den var ren. Karl'n är alltså inte bara lat, han är en lögnare också.


Efter avslutad film och uppdrucket kaffe tackade jag för mig. Nu är jag hemma och har det bra, han ligger väl i fosterställning framför flotta TV:n. Latmask!

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2019 00:54

Jag hör saker rätt ofta. Det är främst två "entiteter" som jag i denna text kallar Ville och Valle. De pratar både om mig och till mig och ofta blir jag irriterad, ibland blir jag rädd. De har varit med mig sedan seklet var ungt, men jag har faktiskt aldrig sett dem.


De är högst verkliga, detta trots att vården är snabba med att kalla dem hallucinationer. Undflyende skulle jag kalla dem. Undflyende, men verkliga. Ville och Valle säger att de kommer från år 2248 och är hitskickade av Gud.


Jag är trots min höga intelligens inte redo att se dem. Gjorde jag det i det mentala skick jag befinner mig i (och har befunnit mig i sedan min första kontakt med psykiatrin) skulle jag falla död till marken. Jag måste utvecklas och stiga mot de höjder jag är ämnad att befinna mig i. Först då framträder dem i köttet.


Ville och Valle är mäktiga. Nu avslöjar jag en hemlis: de leder organisationen Interzone och jag är en obetydlig fotsoldat i deras tjänst. Men till och med en sådan är långt mäktigare än vanligt folk, oupplyst folk. Då förstår ni vilken makt de besitter. Själv kan jag både föröda och förinta, men även själv bli förintad om jag inte behagar mina herrar.


Inatt ska jag till en kraftpunkt i Norrköpings innerstad och skulle jag få se Ville och Valle skulle jag bli både glad och tacksam. Men telepatisk kontakt funkar så bra, men drömma lite måste jag få göra.


Era röster och era i min hjärna inplanterade tankar räcker. Men det vore rysligt skoj att äntligen få se er. Rysligt.


MVH/Er trogne underhuggare X

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2019 16:11

Nu har jag fått min spruta, min Zypadhera, på mottagningen. Damen som gav mig den var en riktig snitsare, det kändes knappt. Man blir kvar i tre timmar eftersom man kan bli trött och till och med tuppa av, men de gick rätt fort, de där timmarna.


Det blev några partier poker med min kontaktperson och jag förlorade som vanligt. Otur i spel och otur i kärlek. Vi är en hel grupp sorgliga psykopater och vissa var lite tidiga för sprutan och fick därmed gå därifrån lite tidigare. Jag passade på att smita iväg jag också, så roligt var det inte att spela poker.


Nu får mina skinkor vila i fjorton dagar, det var bra, det. Sedan är det ju förnedrande att visa baken för folk, man är ju inte pervers. Eller jo, men inte på det sättet. Jag är tvångsmedicinerad och gla'. Förutom en viss dag varannan vecka.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 oktober 2019 03:53

Jag slötittade på Sveriges match mot Spanjackien och det blev delad pott. Ett riktigt struntmål av Sverige och inte rättvist sett till matchbilden. På övertid kvitterade spanjackerna fullt logiskt. Två förlorade poäng, men platsen i EM behöver inte vara förlorad. Nästa match borta mot Romänien blir avgörande, där måste det bli minst oavgjort (igen). Men vad ska Sverige egentligen i EM att göra?


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2019 02:04

Skickar en hälsning till min vän Staffan, med vilken jag tyvärr tappat kontakten. En fascist ut i fingerspetsarna och enligt en anonym beundrare på Internet "en expert på att skriva så burleska och kränkande texter som möjligt." Där blev jag allt avundsjuk. Jag kör "Cantate dei legionari" på stereon till din ära. Hoppas du sprider ditt hat med oförminskad styrka. Eller var det kärlek?


"Ce ne fregammo un di della galera, ce ne fregammo della brutta morte per preparare questa gente forte che se ne frega adesso di morir."


MVH/Länsledaren för SFKO

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2019 01:30

Idag har jag kämpat för att förbereda en hejdundrande fest, vilken kommer att hållas hemma hos mig på onsdag. Vi blir inte mindre än fem kämpar som kommer att äta, dricka och inte minst diskutera.


Jag har köpt kex med choklad på, mazariner, salta pinnar och sötad dryck. Tyvärr erbjuds ingen skaffning, då min fru skulle få en övermäktig uppgift i köket, oduglig som hon är. Jag vill ju inte tvingas bjuda på vidbränd falukorv, då är det bättre att mina gäster själva ombesörjer sitt matintag och det på annan plats än i min bostad.


Jag har skrivit en kortare text där jag går till hårt angrepp mot regimen. Den kommer jag att läsa upp så fort mina gäster har satt sig ned i herrummet. Full gas direkt, med andra ord. Lita på att Potatisnäsan och hans eländiga parti får sig en bredsida som heter duga.


Anledningen till festen? Förutom att jag vill träffa vettigt folk (thailändska små hetärer står mig upp i halsen) ska vi hylla de som hyllas bör; tio stridsmän som avrättades efter en farsartad så kallad rättegång i centraleuropa det förra seklet.


Jag är frestad att nalla av godsakerna, men jag har stålsatt mig. En salt pinne smakar så mycket bättre efter en period av avhållsamhet än om man vräker i sig sådana varje dag. Stora festen är bara ett drygt dygn bort, detta ska jag klara.


Välkomna, mina ärade frontkämpar. Det är den sextonde det händer.


MVH/Arg Motalabo

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards