Alla inlägg under november 2019

Av Fester Bestertester - 18 november 2019 19:25

Efter min killkväll häromdagen finns nu ett par vita tubsockor tillfälligt i  min ägo. De luktar så gott och jag blir tänd, men jag vill ändå lämna tillbaka dem till den rättmätiga ägaren. Det är bara att du ringer mig, din slarver. Förresten, om det är någon som känner för det tar jag gärna emot använda kalsonger. Hör av dig via PM, oavsett om det gäller strumpor eller kalsonger. Puss, puss!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 18 november 2019 17:05

Jag satt med några vänner på ett torg, Stortorget, och drack lite öl. Det var jag och ca fem personer till. Vi hade hur trevligt som helst, men naturligtvis kom snuten och förstörde för oss. De hällde ut min och två kompisars öl och haffade Larsa, en av stans största festprissar.


Planerar man att dra i sig tolv starköl ska man inte köpa alla på en gång. Bättre att festa loss i närheten av Systembolaget och gå tillbaka dit för påfyllning när de är slut. Snuten kan ju förverka ens dryck.


Att ha duster med ordningsmakten blir vardagsmat om man tillhör det så kallade a-laget. Jag och kompisarna kör hårt även imorgon. Kanske blir det jag som hamnar i fyllecell då, man vet aldrig. Skål!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 17 november 2019 18:58

Hon var så trevlig, kvinnan som svarade när jag ringde AE (Akutenheten).  Jag rabblade de mediciner jag tagit under dan och hon sa på ett ungefär att de inget mer kunde ge mig. Men det kan de ju, jag tänker på Xanor och Stesolid.


Damen tyckte att jag skulle komma till sjukhuset, men jag vet inte. Jag sa att jag haft otur och blivit inlåst två gånger i år, men hon sa att de inte skulle låsa in mig. Törs jag lita på det?


Nu har oron jag lidit av en tid klingat av, så jag tror inte jag beger mig till sjukan. Tvångsvård under jul och nyår har jag varit med om förut och jag slipper det helst. Jag får väl lägga mig på sängen och dra timmerstockar. Nåt annat duger jag inte till. Förutom att bli LPT:ad.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 november 2019 17:47

Det blir att promenera hem till min vän och vapendragare Nils-Erik, vi ska träffas över ett glas punsch. Dessutom tog Nils-Erik fram stora plånboken i förmiddags och köpte oss varsin räksmörgås. Jag är ingen vän av räksmörgåsar, kanske håller Nils-Erik på att bli senil.


Nåja, det ska bli skoj att träffa honom och komma ifrån min toka till fru. Hon gapar och skriker ifrån källaren där hon bor. Jag är varken miljonär eller hennes betjänt. Äta kan hon göra på tisdagar, torsdagar och söndagar. Hon är sannerligen en alldeles äkta kravmaskin.


Nu ska jag ta på mig rock och kontorshatt och traska iväg till min vän. Två snillen som kommer att spekulera hej vilt. Och skrodera. Och fabulera. Och vad det nu kan vara. Det är hos Nils-Erik det händer.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 17 november 2019 00:22

Turkiet, Polen, Tyskland, Österrike och Ryssland är alla klara för Europamästerskapet i fotboll. Och så lilla Sverige då. Jag är ju fotbollstok, så gissa om att jag kommer att sitta klistrad vid rutan. Det är vidare hur skönt som helst att vi numera har en normal målvakt och ingen Thomas Ravelli.


Stora arrangemang lider av elefantsjuka, det är bara till invånarantalet stora länder som har kapaciteten att stå som värdar. Fotbolls-EM blir nu första stora idrottsevenemang (såvitt jag vet) som kommer att hållas i inte mindre än tolv länder.


Sverige får som vanligt sikta på att gå vidare från gruppen. Det vore en bedrift bara det, för konkurrensen är stenhård. Fin fotbollsunderhållning blir det oavsett hur det går för lilla Sverige.


Ska man satsa en hundring på Sverige som mästare? Bollen är ju rund, som de flesta av er vet.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 16 november 2019 18:31

Jag lider av hemsk rastlöshet och har så gjort i flera veckor. Det blev att gå till apoteket och hämta ut Theralen, mitt sista vapen i arsenalen. Men Theralen upplver jag som svag, jag får dra i mig flera rör (överdosera) för att ens känna något.


Jag har i flera timmar grunnat på att ringa akutenheten och beklaga mig. Men vad ska jag säga? Har man oro eller ångest ska man visst inte besvära dem, men ångesten/oron/rastlösheten får mig att tänka mörka tankar, får mig att vilja dö.


Jag vet hur det kan bli. Jag blir tillsagd att ta mig dit (sjukhuset), sedan får jag inte gå hem. De LPT:ar mig. LPT = lagen om psykiatrisk tvångsvård. Inte för att november är världens trevligaste tid, men hamna på avdelning vill jag inte. Men rastlösheten is eating me alive.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 16 november 2019 18:22

Igår tog jag tåget till grannstaden Linköping för att gå på konsert med The Toy Dolls. Vilket ös det var, vad de höll igång! Jag köpte inget att dricka, var på nykter kaluv. Jag har följt bandet sedan 80-talet, men detta var första gången jag såg dem och de gjorde mig inte besviken. Sex Nozinan av fem möjliga blir det i betyg. Dig that groove, baby.

Av Fester Bestertester - 13 november 2019 03:38

Jag gillar verkligen det brittiska punk-/oi-bandet Cock Sparrer. De har släppt sju fullängdare, men jag har bara sex av dem. Jag brukar tjata om att jag inte hänger med i musikens värld och det stämmer ackurat i fallet Cock Sparrer.


Av en slump fick jag veta att de släppt en skiva så sent som 2017, med titeln "Forever". De två från 90-talet och den från 00-talet tycker jag är bättre än bandets tidigare vax. Ett band som blir bättre och bättre. Ser man på. Då kanske den senaste är fanatiskt fantastiskt bra.


Jag har bara letat efter den på Ginza och Captain Oi, men utan att hitta den. Det går så klart att ladda hem låtarna, men då måste jag ha hjälp, jag är dålig på datorer. Dessutom vill jag ha ett fysiskt exemplar.


Det finns ett bolag som heter Bengans och jag ska snart surfa in där, det blir första gången. Att inte tillhandahålla klassisk punk som Cock Sparrer är förfärande dåligt. Jag får väl nöja mig med Youtube.


"...and yer oi, oi, havin a laff!"

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards