Alla inlägg under november 2019

Av Fester Bestertester - 13 november 2019 02:19

Nu går Svenska supen in i nästa skede, utslagningsmatcherna är över, gruppspel tar vid. IFK Norrköping fick lagen Falkenbergs FF, Halmstads BK Och lilla Tvååkers IF i sin grupp. Jag antar att det bara är gruppsegraren som går vidare, det blir då kvartsfinal om jag fattat saken rätt.


Ingen grupp ser svårare eller lättare ut enligt mig i alla fall. Jag tror att Snoka klarar av det, att de vinner sin grupp. I förra årets upplaga av supen kom man barre tvåa och slogs därmed ut. Jag hoppas grabbarna i laget visar lite jäklar anamma, då går det nog vägen.


Välkommen tillbaka till Parken, Andreas Johansson. Åh, om det kunde bli 2020 snart så att matcherna äntligen kan spelas.


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 13 november 2019 00:10

En viss medicinutdelare gjorde fel på mottagningen idag. Jag skulle hämta ut tolv Oxascand och sex Olanzapin och fick två påsar med mig hem. När jag hällde ut dem på köksbordet såg jag direkt att något var knas.


Jag hade fått dubbel dos Olanzapin. Det händer inte mycket mer än att man blir extra trött om man smockar i sig det jag fick, men ett misstag är ett misstag. Tänk om det varit cystostatika eller något annat potent.


Jag ska få min injektion på torsdag, får väl be om en styck Olanzapin till, då har jag så jag klarar mig till nästa måndag. Festligt!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 13 november 2019 00:01

FC Carl Zeiss Jena har tio poäng upp till fast mark. Fast och fast, men till tabellplaceringen närmast ovanför nedflyttningsstrecket. Mästare i Oberliga tre gånger, sju spelare med i VM-truppen '74. Ett lag med ärorik historia, med andra ord.


Drömmen vore att någon gång få se laget tampas mot svenskt motstånd, di skulle sopa banan med de flesta tåfjutt-lag i Sverige. I Tyskland kan de det här med fotboll. Men eftersom man pg a en katolsk konspiration harvar i absoluta botten av tredjedivisionen förblir det endast en dröm.


Man kanske skulle tatuera in klubbmärket på ena underarmen. Lite luffarvarning på det, men jag skändar så gärna min kropp med ett finfint motiv. FCC: Du slår som en pansarnäve. Tooor..!


MVH/Tjotta Olssons överman

Av Fester Bestertester - 12 november 2019 02:37

Jag gick en kortare runda i innerstaden under kvällen och både förundrades och roades av det jag såg. Flera halvt nedrivna affischer, säkert ett tjugotal, fick jag syn på. De flesta var kommunistiska (RKU och Ung vänster), men det fanns några nationella, eller vad man ska kalla dem: Mordiska motståndsrörelsen.


Jag antar att de slabbar upp dem om natten då ingen ser illdådarna. Men hur orkar de? "Krossa rasismen", "Stoppa betygshetsen" och likanande står det på dem. Ingen bryr sig förutom de redan frälsta och möjligtvis motståndarna i Motståndsrörelsen.


Mordiska motståndsrörelsens affischer tror jag dock att folk noterar i viss utsträckning i alla fall, lite mer än kommunisternas tröttsamma propaganda. Nu har jag glömt vad det stod på dem, men något klatschigt var det i alla fall.


Teoretiskt sett skulle "förövarna" kunna åka dit för olaga affischering, så kanske gör de bäst i att röra sig på folktomma gator. Nja, kommunisterna skulle nog snuten strunta i, men motståndsmännen ligger nog pyrt till om de blir sedda.


Paranoikern i mig tror att grupperingarna slåss om min gunst. Jag var ju en tung pjäs i ett par partier när det begav sig. En inte helt orimlig tanke.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 12 november 2019 02:12

Nu väntar en jobbig dag, jag har hela två saker på schemat. Mellan klockan tio och klockan tolv har jag medicinhämtning och efter det ska jag handla matvaror åt A och B. Jag känner mig stressad bara jag tänker på det.


Medicinhämtningen skulle jag kunna skjuta upp ett dygn, det är endast vid-behovs-medicin. Men jag skulle ha hämtat den redan under måndagen och jag känner att jag behöver den. Och hämtar jag den bara lite då och då kan jag ge mig den på att läkaren tar bort den och det vill jag ju inte. Utan benso vet jag inte hur jag skulle klara mig.


Angående matinköpet är det min förbaskade plikt som ättelägg att hjälpa till. Jag svek A och B igår, det misstaget får inte upprepas.


Jag vet att jag borde vara glad åt att ha saker att göra, saker som håller mig ifrån sängen, men det är svårt med motivationen. Jag duckar för kritik och dåligt samvete bakom orden "negativa symptom".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 november 2019 01:48

Min kompis Sven Svensson är plågad av bland annat ångest och han ringde mig för ett par timmar sedan. Han har samma sjukdom som jag och ungefär samma medicinering. Till skillnad från mig så härdar han oftast ut i det tysta, men under måndagen försämrades han kraftigt efter några veckor med ökade symptom.


Jag gick hem till honom och bjöd på en cigarett . Den röktes i Guds fria natur (nåja, ett buskage fanns intill) nere på gården och hör och häpna: Sven stabiliserades, så vi gick upp i hans lägenhet.


Planen var att vi skulle gå till akutenheten, men det behövdes inte. Där ser man vad lite luft i kombination med illustert sällskap kan göra.


Sven har en läkartid i veckan och han ska be om att få bli återinsatt på en bensodiazepin. Jag tror han får det, för han är liksom jag kroniker.


Sven, du får sova i din egen säng inatt med, du slipper sjukhussängen. Det är stort.


MVH/Herr X

Rea

Av Fester Bestertester - 11 november 2019 22:44

Passa på att handla från Cyber Bears,  de har super-rea på massvis av filmer. Som exempel kostar "Spread your cheeks-filmerna" endast 59,90 styck. Det innebär att du kan få alla fem för en trehundring. Massvis med annat gött säljer de billigt.


Jag har gjort beställningar för tvåtusen spänn, det innebär att jag kan se härlig killfilm flera dygn i sträck om jag så vill.


Gillar du ruff stuff så surfa in på deras sida. Erektion garanteras!


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 10 november 2019 23:53

Min kompis Hasse Promille ringer ibland och vill umgås. Han är mannen som alltid har lite innanför västen, jag har knappt sett honom nykter under alla år vi känt varandra.


Jag blir till och från sugen på ett rus och kanske skulle jag ta mig ett återfall. Det är trevligt att vara full och än trevligare att vara full i någons sällskap.


Kanske, kanske, kanske köper jag mig en påse öl imorrn och ringer Hasse. Full har jag inte varit sedan januari förra året, det kanske börjar bli dags för en drängfylla. Spara en snaps till mig, Hasse!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards