Alla inlägg under december 2019

Av Fester Bestertester - 2 december 2019 20:51

Jag förstör tyvärr webbplatsen Youtube. Tidigare i år släckte jag ned hela sidan och det var inte ens en fyllegrej, det var ondskan i mig som tog över mitt sinne och fick mig att förstöra sidan så pass att den fick tas ned av någon finnig IT-tekniker.


Nu har demonerna i mig börjat ta överhanden, det är så det slår gnistor från mina fingertoppar när de närmar sig tangentbordet. Jag noterar med viss förtjusning att de porrsajter jag dagligen besöker är opåverkade. Det har förmodligen att göra med att pornografi är satanisk och jag är en varm anhängare av satan och satanismen.


Så länge jag kan kolla på sköna lavemangsprut och smisk på rumpan är jag åtminstone halvnöjd. Men visst saknar jag att lyssna på Harry Brandelius på Youtube och se ett och annat festligt klipp om svineriet, ursäkta, sosseriet.


Blir jag synnerligen vredgad kanske jag åter släcker ned hela sajten, vi får se. Lita på att jag i alla fall kommer att få klippen att lagga och ljud och bild bli osynkade. Jag gillar att jäklas.

Av Fester Bestertester - 2 december 2019 20:19

En annan är rena rama globetrottern, imorgon ska jag ut på äventyr igen. Jag ska hem till min gode vän Nils-Erik för att umgås, äta och diskutera. Hans fru slår på stort och tillagar gräddstuvad pyttipanna och det blir så det räcker till tre hungriga munnar. En lyxig variant på äkta husmanskost. Om sådant kan jag endast drömma om jag nu inte blir bortbjuden, då min lilla fru är oduglig i köket. Jag lägger fram finkläderna redan ikväll. Man vill ju inte gå genom halva stan och se ut som en swingpjatt. Vi ses imorgon, Nils-Erik.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 2 december 2019 17:09

Fyra ungdomar stod och slöade på trottoaren när jag kom gående. Långhåriga slynglar allihopa. Jag har en brodd på min promenadkäpp, hade god lust att slå mig fram med hjälp av den.


Jag kan inte förstå varför det sedan några årtionden är populärt att låta håret växa och slänga kammen. Sedan ska det vara ett tuggummi i käften för precis det rätta stuket. Lodis-stuket om du frågar mig.


Jag svor tyst åt dem. Jag hade önskat att jag kunde vifta med handen och få dem att falla döda till marken, men några väl valda ord tillägnade dem fick duga. Patrask! Lymmlar!


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 2 december 2019 17:00

Jag var på mottagning S idag för en handfull piller. Sa till sjuksköterskan att jag ville ha antidepressiv medicin och hon skrev ned min önskan på en lapp. Hon är reko, inte bara för att hon förser mig med bensodiazepiner, hon är rutinerad och handskas dagligen med schizofreniker. Hon behandlar mig både proffsigt och med respekt. Ska till mottagningen om en vecka och hoppas då på lite extra piller. Snipp, snapp, snut, så var sagan slut.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 december 2019 21:07

Det blev ett samtal till akutenheten. Jag ville bara ha lite extramediciner under kväll och natt, men det blev inget. Jag fick rådet att ta mitt Theralen. Men jag har ju för bövelen tagit minst fyra pipetter (milliliter?) och Lergigan som tokstollen i andra änden yrade om har jag också tagit en hel dagsdos av. Jag ville ha hjälp, men blev nekad. Det ska jag komma ihåg. Nån tjomme med hela tre år på gymnasiet sitter där och avfärdar mig. Vad han inte vet/visste är att jag har oerhörda krafter.


Jag har god lust att obliterera hela Vrinnevisjukhuset. Mottagning S nere på stan kan gott förgöras den med. Jag visar ingen återhållsamhet och kommer aldrig att känna ånger.


Om de (eller du) bara visste vem jag är. Jag fick åtskilliga sajter borttagna för att de irriterade mig när årtusendet var ungt. Jag hade då endast politisk makt, men så sa det "knäpp" i skallen en dag och när jag kom till sans hade jag krafter i knopp, våfflor och barm.


Jag får fortsätta mitt värv som nattman åt Organisationen I. Att jag vill ha lugnande är för att hålla satan stången. Jag dog på korset för 2000 år sedan, men det struntar (van)vården i.


Jag avslutar med några ord från Göbbels: "Nun, Volk, steh auf und Sturm brich los!"


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 1 december 2019 16:28

Jag tittade på en reklamfilm om ett hamburgerhak i min hemstad.Både de som gjorde pizzorna och serverade dem hade handskar på våfflorna. Det har jag aldrig sett förut, det enda ställe jag kan komma på är Subway. Hygieniska turkar, existerar det? Nåja, de var ju hyieniska på filmklippet i alla fall. Alltid något.

Av Fester Bestertester - 1 december 2019 16:10

Jag blev med hjälp av strålar försatt i trance. Strålarna kom från ett spanings-UFO, en mindre farkost som är känd för att landa, inte som moderskepp kryssa runt jorden bortom atmosfären.


"Klaatu barada niktu" var de första orden jag hörde. Sedan fick jag på telepatisk väg både information och beordringar och jag ställer upp. Jag är ju agent i I:s sold, jag vet vad som krävs och jag är beredd att kämpa.


Jag ska strax lägga mig på sängen igen, jag hoppas och tror på förnyad kontakt. Tänk att stordåd kan uträttas i ens eget hem. "Tekniken" går framåt.

Av Fester Bestertester - 1 december 2019 13:19

Jag håller tabletten i handen: Här ska tabletteras! Jag sväljer tabletten: Svalt var det här! Överste Bussig är så snäll mot mig, han inte bara låter mig medicinera, han VILL att jag ska medicinera.


Det är kanske inte ett nödläge, men illa är det i alla fall. Så illa att jag ringde AE (akutenheten) och bad om medicin. Gunstig junkern som tog mitt samtal frågade först vilken medicin jag vill ha och sen sa han att de inga mediciner delar ut. Men det gör de ju, det var väl förra månaden jag fick Olanzapin.


Det är tydligen rätt svårt att bli inlagd och till och med vi med kronisk schizofreni får kalla handen ibland. Men visst kan jag snacka till mig en inläggning och även sjunga till mig en sådan. Sist sjöng jag "Deutschland erwache" och "Die Fahne hoch".


Fast det är inte en inläggning jag vill ha eller ens uppmärksamhet. Jag vill sitta i min lägenhet och röka cigaretter, dricka folköl, äta chips och dricka läsk. Men det går ju för f*n inte!


Rastlöshet leder till oro och oro leder till ångest och ångest till... jag vet inte, men inget bra i alla fall. Självmordstankar blir det ibland. Icke bra. Som Nicke sa. Icke, sa Nicke.


Jag har tagit alla dagens mediciner, Nozinan inräknad. "Kraftigt sederande" står det om den och det är precis vad jag behöver. Jag får blossa på och hoppas att medicinerna kickar in vad det lider. Jag lider.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards