Alla inlägg under december 2019

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 23:55

Jag har idkat älskog med min snärta till fru, Phain. Faktiskt upplvede jag hennes madrass en smula hård, så nästa gång andan faller på gör vi det i min dubbelsäng. Men den duger absolut åt henne, hon brukar inte gapa och skrika där nere i källaren om nätterna, jag tror hon sover gott.


Efter det tog jag mig en cigarill och nu har jag slagit på stort: jag har plockat fram punschen och två sorters kakor. Det avnjuts till tonerna av Glenn Millers orkester.


Jag tar en paus i mitt medlande i norrköpingskonflikten, jag har sagt mitt och det är bara för grabbarna att lyda, annars åker de ut med huvudet före. Nu fokuserar jag på mitt mående, så återupptar jag min enträgna kamp mot systemet och regimen imorgon. Skål och hej då.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 21:58

Jag har tittat till engelska Premier League samt hockeyallsvenskan. Inget livsviktigt, men uppdaterad inom sportens värld vill jag ibland bli. Men det går illa för två av tre fotbollslag jag följer, de ligger sist i sina tabeller.


IFK Norrköping får vänta till februari innan de har nästa tävlingsmatch. De har en bra säsong bakom sig, då de kom femma i hård konkurrens. Inga tunga nyförvärv, men jag tycker de har en skaplig trupp som det är.


Vita Hästen kämpar på och de gör det utan min närvaro, jag har inte varit i Himmelstalundshallen på säkert tio år. I år ska de väl inte komma sist igen?


Sport är kul, men i lagom doser. Än är jag ingen sportnörd.

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 21:29

Tyvärr är Ronny och Lennart ovänner med varandra. Vi var på samma fest häromdagen och visst visade Lennart lite hud, men det gör han ofta. Jag uppfattade det inte som att han var ute efter att få Ronny i säng. Lennart är som han är. Innerst inne är det en snäll kille, men han har problem med horomnerna, eller vad det är.


Jag tycker det är både kul och viktigt att spana efter UFO:n, jag hoppas att inte jag blir indragen i detta bråk och att ingen ska bli avstängd från UFO:arbetet. Sanningen finns där ute, jakten på den måste fortsätta obehindrat.


Ta varandra i hand, grabbar, så glömmer vi det här.


MVH/Bosse Rulltårta

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 21:15

Hej, ungdomar, detta är Sune. Två medlemmar i UFO-Norrköping är i luven på varandra och jag tar ingens parti. De har för vana att dricka sig berusade och tjafsa och käbbla som de mest vanartiga av tonåringar. Har ni bubbelgum i munnen, Ronny och Lennart?


Jag hade planerat att åka till Norrköping i januari (i min välvårdade Datsun), men nu vet jag inte om jag  gör så. Jag vill inte mötas av agiterade grobianer utan stil och finess.


Glöm inte att det är jag som bestämmer, det är jag som är er Ordförande. Gräv ned stridsyxan och gå vidare. Det viktigaste av allt är UFO-frågan, inte internt jox som ingen är intresserad av. Riskerar vårt arbete att ta skada av ert gnäll får ni sparken utan pardon.


Glöm inte att marsianerna och reptilianerna vakar över oss. Vad ska de tro om mänskligheten när ni bär er illa åt?


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 20:42

Det var tråkigt att höra att du inte längre vill ha mig som vän. Tyvärr får du för dig saker som inte stämmer, som att jag skulle ha försökt att få dig i säng. Jag la handen på ditt lår och gav dig en komplimang, det var allt som hände sist vi sågs. Du får det att låta som om jag våldtagit dig.


Killar kan jag få på annat håll, så det köttsliga är redan fixat, men vänner växer inte på träd. Jag lovar att aldrig mer dra fram snorren i ditt sällskap om du nu mår dåligt av lite spexande. Jag fortsätter att kalla dig kompis och hoppas du snart åter gör det samma.


Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 20:18

Jag är irriterad på Lennart, han ska alltid hålla på att äckla sig. Han klämmer på mig och erbjuder mig pengar för att snuska med honom. Okej om det hände bara när han var full, men den mannen är ständigt upphetsad och tafsar på allt och alla. Nu räcker det, jag säger upp bekantskapen med honom. Då kan han sitta ensam hemma och ta på sig själv. Lennart förstår inte vad ordet nej betyder, hoppas han lär sig av sina misstag. Vill jag fortfarande ha honom som vän? Nej!


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 29 december 2019 17:38

Jag klev ur sängen vid femtiden ikväll. Igår var det ännu värre, steg inte ur sängen förrän efter nio på kvällen. Jag som inte tar min tröttande Nozinan, hade jag tagit dem hade jag väl sovit ett dygn i sträck. Nåja, det gör inget. Jag har ändå inget att göra, förutom att gå till affären och köpa läsk, folköl, chips och cigg. Nu väntar en tråkig kväll och natt, jag är understimulerad. Det blir tråkigt att slösurfa, men någon annan hobby har jag inte. Äh, jag kanske går och lägger mig igen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 28 december 2019 23:03

Jag listar mina vänner: två före detta arbetskamrater, en före detta partikamrat och två jag mött genom psykiatrin. En rätt kort lista, men jag har så jag klarar mig. Jag sitter mest ensam hemma, nån gång ibland blir det att jag slår nån en signal, men inte överdrivet ofta. Två av vännerna nämner det ibland för mig när jag ringer. "Det var på tiden" eller något sånt.


Jag lider av en psykossjukdom och behöver mycket lugn och ro, speciellt när paranoian gör sig påmind. Då vill jag kunna krypa ned i sängen och vara ensam med mina tankar. Jag funkar inte som normalt folk, jag är inte som normalt folk.


Jag har som sagt vänner och det är väl lite lustigt när jag är som jag är. Lustig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards