Alla inlägg under december 2019

Av Fester Bestertester - 27 december 2019 01:00

Det har blivit dags för injektion med Zypadhera senare idag. Jag som inte gillar att bli stucken får spruta i stjärten och tar månatliga blodprov. Usch! Blir ett tillfälle för vården att kolla upp mig, om jag pratar Napoleon, utomjordingar och liknande.


Jag tar mig en vaknatt med folköl och läsk, vill inte gå och lägga mig nu, då försover jag mig. Alltid kul att storma in på mottagningen och se ut som kriget och kanske, kanske prata lite knas.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 26 december 2019 01:34

Det blev att lämna puben lite tidigare än planerat. Jag hade med mig en plunta i innerfickan på västen och tog mig några huttingar. Jag var rätt diskret, men inte tillräckligt. Helt plötsligt stod en anställd framför mig och frågade vad jag höll på med. "Ingenting" svarade jag, men han pekade på mig och sa med barsk röst att man inte fick ha med eget dricka.


Jag sa åt honom att dra åt helvete och han drog, men inte åt helvete, han hämtade en vakt, en anabolatyp som greppade min arm och drog upp mig. Jag blev så klart irriterad och sa åt även honom att dra åt helvete. Jag blev knuffad och föst mot utgången och jag såg hur folk tittade på mig.


"Är det så här det går till i en demokrati?" ropade jag, men ingen kom till undsättning. Jag satte mig till motvärn, men fetknoppen till vakt fick ut mig och gav mig en hård knuff så jag höll på att dråsa i backen. Jag tittade på honom och grimaserade och hötte med näven. Eftersom jag var fullt nykter mordhotade jag honom inte, fast det hade han förtjänat.


Nu sitter jag hemma och har börjat tulla av annandagens ranson. Jag är på fortsatt festhumör. Vaktjäkel att förstöra min utekväll!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 25 december 2019 23:01

Fin låt med fin text.

Av Fester Bestertester - 25 december 2019 21:02

Annandagen blir en storartad dag, jag och lilla frugan ska gå till min vän Nils-Erik med maka. Vi blir bjudna på en vad jag gissar välsmakande rätt, en svensk klassiker: fläsk och potatis. Jag har redan duschat och skrubbat frugan med en borste, samma hon använder att städa farstutrappen med. Hon skrek och hade sig. Antingen var borsten för hård eller vattnet för kallt. Hon blir aldrig nöjd, den lilla tokan.


Jag kommer att bära slips, det är vanligt hyfs att ha fin gåbortstass på sig när man besöker andra.Dessutom har jag instruerat lilla frugan att hon måste nia Nils-Erik och hans fru, det är viktigt. Yttrar hon ordet "du" blir det en klatsch på cellulitlåren.


Jag tar med mig en flaska punsch och ett paket så kallade dammsugare, det ska Nils-Erik och jag njuta av efter maten, medans kvinnfolket dukar av och diskar. Inget kan gå fel.


Vi ses på torsdag, Nils-Erik. Jag tar med mig ett gott humör och en gul liten fru.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 25 december 2019 19:32

Det har blivit dags att betala för förnyat medlemskap i det revolutionära partiet Europeiska arbetarpartiet. Jag är högt uppsatt, men har inte, efter 30 års tjat, fått gehör för min önskan att byta från "arbetarpartiet" till det korrekta "arbetarepartiet". Får jag inte en namnändring till stånd går jag över till SOS, Samlingen för  oberoende seloter.


Jag fick aldrig träffa grundaren Lyndon LaRouche, men det kan kvitta. Hans ande och tankegods lever kvar. Arbetare världen över, skippa marxismen och kom med oss. I morgon är det vi som har världsherravälde.


MVH/Werner von Oben

Av Fester Bestertester - 25 december 2019 00:44

Då har man vaknat och det är en ny dag, det är juldagen. Jag börjar den med en söt biskvi och lite punsch, det smakar bra så här på morgonkvisten. Jag har haft en storartad jul med god mat och dryck, jag har njutit fullt ut.


Jag har tagit hand om lilla frugan. Stack till henne en tallrik vatten och cornflakes och har till och med haft henne uppe i huset och låtit henne dammsuga och göra andra kvinnosysslor.


Nu ska jag rå om mig själv och spela gamla godingar på 78-varvaren, bland annat Benny Goodman och andra jazzvirtuoser. Jag föredrar vita artister framför sjövilda afroamerikaner.


God jul på er alla. Det tar jag mig en mazarin på.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 24 december 2019 17:54

Tjena på er, Hasse här. Jag sitter själv hemma utan att göra något speciellt. Har mina suparkompisar, men jag försöker dra ned på drickat, så dem väljer jag bort. Jag har ingenting i alkoholväg hemma och det är ju bra. Men på fredag öppnar Systemet igen och då ska jag ha mig några öl. Det  är jag värd efter flera nyktra dagar. Jag tar det lugnt i dagarna tre, så återgår jag till mitt normala, berusade jag i slutet av veckan. Skål i förväg!


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 24 december 2019 00:00

Ärade bloggläsare, jag önskar er härmed en god jul. Idag är det 2019 år sedan Jesus föddes i Betlehem någonstans i Asiens urskogar. Lätt att glömma en sådan petitess idag när folk är upptagna med att köpa prylar från Kina och svulla i sig rå fisk och torr julskinka.


Jag kommer att fira en stilla jul ensam hemma. Nä, jag tror jag hoppar över firandet, men skänker min polare Jesus en tanke och en imaginär skäggtrimmer i alla fall. Man vill ju ligga bra till hos honom.


God jehwla och ta det lugnt med glöggen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards