Alla inlägg under december 2019

Av Fester Bestertester - 19 december 2019 15:23

Bara en formsak återstår, sedan blir jag utskriven. Utskriven på en fredag, hade det varit förr om åren hade jag gått raka vägen tillSystembolaget och firat. Nu skålar jag för mig själv i billigaste folkölen, vackert så.


Jag är inte riktigt säker på varför jag vårdats, men allvarligt var det inte då jag som sagt snart blir utskriven. En liten dipp skulle man kanske kunna säga.


Är man inte tokig när man kommer till avdelningen blir man det snart. Vandra fram och tillbaka eller sittta på en stol och glo.


Jag sätter en hundring på att jag inte blir inlagd något mer i år. Nån som sätter emot?


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 19 december 2019 00:55

Jag har kollat på diverse filmklipp om motorcyklar och jäklar vad sugen jag är på en mc. Jag har inte haft en sedan jag sålde min för mer än sexton år sedan, men skulle jag hitta rätt Trisslott kan jag bli med hoj igen.


Jag har bara ägt två stycken. Den första var begagnad, den andra fabriksny och kom med 130 hästkrafter och läcker enkelsving. Den fabriksnya hade klös så det räckte för mig, sedan var försäkringen human.


En röd Ducati Panigale eller en svart MV Agusta F4 vore inte helt fel att ha i ett garage nära mig. Jag har inte mycket till inkomst, så drömma är det enda jag kan göra.


Vilka hojar det finns. En hästkraft per kilo, det är grejer, det. Tills jag vinner på Lotto får jag väl grensla min trampcykel och använda fantasin en smula. Vrom, vrom!

Av Fester Bestertester - 18 december 2019 23:42

Min gode vän Calum har flyttat tillbaka till storstaden, men eftersom han ingen fast inkomst har så bidde det inget hyreskontrakt. Han bor hemma hos sin kompis Slim McRetin och sover på en knirrande tältsäng.


Jag har gett upp hoppet om Calum, men jag amuseras av hans osammanhängande mail. Jag tror att min skolengelska slår hans rotvälske-variant, förresten.


Grattis, Calum till ditt "home fit for heroes-boende" i den värsta slum de brittiska öarna kan erbjuda. Ta det lugnt med din Irn-Bru och dina jam tarts, ett pund om året kan du väl skänka till kampen?

Av Fester Bestertester - 18 december 2019 23:28

Jag känner suget, jag vill berusa mig ordentligt. Det kan bli så att jag köper en hela billig whisky och ett knippe starköl, drar ut telefonjacket och sätter igång. Dricka starkt, det kan jag. Tiden mellan 1991 0ch 2018 minns jag inte så mycket av, jag var antingen aspackad eller salongsberusad alla de åren.


Tid har jag och pängar har jag. Frågan är vad mina organ tar sig till när de dränks i alkohol än en gång. En annan har vant sig av med det starka, men suget, det lever jag med resten av livet.


Jag kan sitta på en respektabel inrättning och smutta, men jag föredrar att ragla runt nedkissad i hemmet. Och håller man sig hemma slipper man snuten om nu inte grannarna ringer dem.


Mitt liv blev det inte mycket med, men supa, det kan jag. Jag minns idolen Lemmy's fina ord och avslutar med dem: Hangover? You've got to be feckin sober to have a hangover.

Av Fester Bestertester - 18 december 2019 20:22

I Tyskland produceras det inte bara förstklassig pornografi, där finns också UFO-Deutschland som leds av den dynamiska trion Hermann Stolle, Fritz Eckel och Adolf Dönicke. Stolle och Eckel behöver inga presentationer, men herr Dönicke är kanske ett nytt namn för er. Han har sin bakgrund i Flat Earth Society och var god vän med ingen mindre än Leo Ferrari, alla globularisters stora skräck. Tillsammans kommer de att utföra stordåd, var så säkra. Det betyder att vi i UFO-Norrköping måste vara alerta, kampvilliga och orädda, för vi vill vara den förnämsta UFO-avdelningen i hela världen. Hatten av, grabbar nere på kontinenten. Sanningen finns därute.


MVH/Broder X

Av Fester Bestertester - 17 december 2019 14:56

Vad gött det känns, jag har min första permission. Jag är inlagd på Avdelning 26 och är där frivilligt. Frivilligheten kan man ifrågasätta, för läkaren gjorde klart för mig att de skulle sy in mig med LPT om jag inte la in mig. Jag gjorde det, men under protest.


Jag hamnade först på PIVA och där var det rätt livat. Bland annat en man som hängde efter mig rätt mycket, han var jobbig. Och så skrek han om nätterna.


Efter det hamnade jag på 25B i två dygn, sedan till den tredje av fyra avdelningar, 26:an. 26:an är bra, man är liksom på PIVA garanterad enkelrum och vi är bara fem patienter där.


Nu sitter jag och öser i mig läsk, det är jag värd efter tio dagar på hispan. Gött, gött. Ha de' gött!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 7 december 2019 18:46

Jag har precis satt igång min kaffemaskin, en så kallad bryggare. Den kommer att ge mig ett starkt och välsmakande kaffe när processen att blanda och värma kaffepulver och vatten är färdig. Kaffet var fasligt dyrt, fick inte mycket tillbaka av den hundralapp jag gav kassöskarn. Det kostar dock om man vill unna sig något varje dag som jag gör. Det är ju inte så att jag slänger ut tusenlappar på tuggummi och sötad dryck som den långhåriga ungdomen gör. Jag har många små utgifter, men det gör en stor å, därför är jag nödgad att dra ned på maten till lilla frugan.


Till kaffet har jag både mazarin och punsch och det kommer att bli förträffligt att slå sig ned i herrummet och bara njuta. Skulle frugan leva om där nere i källaren drar jag bara upp volymen på den negerjazz jag tänkt spisa. Hon fick mat i förrgår och hon har en hink att kissa och prutta i. Vad begär hon egentligen?


Nu ska jag rå om mig själv resten av denna lördag. Jag önskar dig som läser detta en lika fin veckända som jag haft/har.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 7 december 2019 05:55

Jag kommer under morgonen att ta ställning till om jag ska knalla iväg till Akutenheten på Vrinnevisjukhuset. Jag hade ett kvalitativt samtal med en psyksyrra och hon sa att jag var välkommen upp till dem. Hmmm, ska jag nappa på det?


Sist lockade de dit mig med löfte om att jag skulle få en smörgås. Inte bara en torr brö'lapp som jag är van vid hemifrån, nej, på den skulle det vara både smör och pålägg. Men det blev ingen smörgås, det blev en månads tvångsvård.


Det vore tråkigt att bli tvångsvårdad och det får konsekvenser även för dig som läser detta.  Det blir inga uppdateringar på bloggen, det blir inte skrivet en enda mening eller ett enda ord.


Risken finns att jag blir inlåst på PIVA över jul och nyår, det vore hemskare än hemskt. Mina föräldrar är gamla, jag har inte så många jular kvar att fira med dem. Sen är det ju ingen höjdare att gå fram och tillbaka i den eländiga korridoren på PIVA. Korridoren på Avdelning 25A är inte mycket bättre den, även fast den är lite längre.


Det är ångesten som får mig (tvångs)vårdad. Jag söker hjälp för min inre oro och ångest och då blir man grillad och bombarderad med frågor och det kryper fram att jag är Napoleon, Hitler och Einstein i en och samma kropp. BOM! LPT!


Du får hitta annan rekreation än denna festliga blogg resten av året. Om nu mina dystopiska farhågor besannas. Klart de gör.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards