Alla inlägg under januari 2020

Av Fester Bestertester - 16 januari 2020 20:26

Som den omtänksamma och godhjärtade man jag är har jag idag köpt mat till frugan. Det blev fiskbullar i dillsås och jag köpte två burkar för 30 kronor. Eftersom hon äter varannan dag räcker maten i hela fyra dagar. Frugans mat kostar mig alltså under åtta kronor om dagen, det har jag råd med. Hon får förstklassig kost av mig, man vill ju ta hand om sin lilla fru.


Tyvärr har hon lite mage och gropiga lår, men hon duger åt mig. Hon är lugn och undfallande, det är det viktigaste. Svenska jäntor mopsar ofta upp sig och tar sig ton, bättre då med en thailändsk kurtisan.


Det har blivit dags att hämta upp frugan från källaren, hon ska nu få njuta av fiskbullarna. Jag är en riktig gentleman, jag tar hand om henne på bästa sätt. Smaklig spis, Phain!


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 16 januari 2020 19:37

UFO-Norrköping kommer att bege sig till Vrinneviskogen under sen kväll för att spana efter flygande tefat. Vi blir tre kämpar som skramlar ut till Hageby med spårvagn för att sedan traska upp till skogen. I Vrinneviskogen håller den fruktade Vargmannen till och om det krävs kan jag smocka till honom med en smörgås så han ylande springer tillbaka till sin lya.


I packningen finns sex smörgåsar med prickig korv och hela två termosar med nybryggt kaffe. Det blir kallt att vara ute i flera timmar, så kaffe är ett måste. Två av deltagarna har kamera i sina telefoner, så små gröna män kan fångas på bild med lätthet.


Tyvärr kan vi inte lägga upp några blider på bloggen, då det råder sträng sekretess, men något ska vi kunna fota och vidarebefordra till UFO-arkivet. Vrinneviskogen får dagliga besök av utomjordingar och ikväll/inatt ska de få besök av oss.

Av Fester Bestertester - 15 januari 2020 23:20

Jag har fått loss 300 kronor och funderar på att gå till stans bästa ställe God vän. Det blir att ringa Bosse och höra om han ska med. Bosse ska till socialen imorgon och förhoppningsvis kommer han därifrån med några hundringar i plånboken precis som jag gjorde. Alternativet är att köpa öl på Systembolaget, men det är roligare att dricka på lokal. Är du som läser det här kvinna så släng dig  i en taxi och kom till puben imorgon kväll. Urvalet är begränsat på God vän, det är mest karlar där. Annars har jag inget negativt att säga om den puben, jag kommer inte ens ihåg när jag blev utslängd sist. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 15 januari 2020 22:52

Jag var på besök hos min kamrat Nils-Erik. En bit mat och viktiga samtal stod på programmet, men tyvärr blev jag besviken. Hans fru hade drabbats av latmask och serverade soppa med frikadeller. Jag som plågas med undermålig kost på grund av en inkompetent liten fru fick alltså äta kokta köttbullar. Hos självaste Nils-Erik.


Klädsamt nog bad Nils-Erik om ursäkt och den godtog jag. Oftast är det prima mat på menyn hos honom, det kan kanske inte bli tiopoängare varje gång. Men nästa gång vi träffas vill jag ha mat som lever upp till mina blygsamma minimikrav. Inte ska jag behöva hålla till godo med frikadeller hos min bästa vän.


Nils-Eriks fru är ett rejält fruntimmer och att hon avsiktligt var ute för att förarga mig vill jag inte tro, men man vet aldrig. Kvinnfolk är ett lustigt släkte. Låt oss hoppas på bättre mat nästa gång då jag inte vill släppa loss min vrede på damen ifråga.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 15 januari 2020 18:01

Jag hade medicinhämtning, tvätt och lite annat. Dum som jag var gick jag och la mig på morgonen efter en vaknatt och nu sitter jag här nyvaken utan att ha uträttat något. Samma visa varje gång. Det tar kanske tio minuter att gå till mottagningen, emn det blir bara inte av. Nu har jag knappt nån benso (min må bra-medicin) och smutstvätten ligger i stora högar. Dessutom har jag inte tagit mitt månatliga blodprov. Jag tar en ny vaknatt och den här gången lägger jag mig inte på sängen på morgonen. Imorgon måste jag göra vad jag måste göra. Kanske.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 15 januari 2020 02:53

Det blir ingen sömn för mig, jag är inte trött för fem öre. Jag har en tid att passa imorgon, om jag lägger mig nu kommer jag att stänga av klockan och sova vidare. Medicinhämtning ska det bli och jag är två dagar försenad, så jag måste få lite påfyllnad. Som tur är har man dator med det där roliga Internet, så tiden kommer nog att gå fort. En vaknatt lite då och då är inget farligt, men jag har inte sovit en endaste natt i år. Nåja, skulle jag försämras och bli prepsykotisk är det inte hela världen, jag drogar ned mig och sover på konstgjord väg. Nu lockar pornografi, ska kolla på lite vågade bilder och filmer.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 14 januari 2020 18:38

Jag har flera Facebookvänner från min tid på en sysselsättning. Nu har en av dem (vi kan kalla honom Arne) startat en insamling. Han skriver att han fått "lämpesintyg" men inte har råd med resten. Arne är för festlig! Han har tjatat om körkort i flera år, jösses säger jag bara. Han i trafiken...


Hitills har han fått in noll kronor och det var väntat. Vem i hela fridens namn skulle ge pengar till honom för en sån sak? Nån dag efter att han publicerade sitt tiggar-inlägg kom det en ny text. Denna gång har han startat en insamling till Djurens rätt. Fattar han inte (sitt förståndshandikapp till trots) att alla fattar att pengarna till Djurens rätt går till hans körkort?


Arne är festlig, jag har stoff till fler inlägg här på bloggen. Hur mycket pengar tror ni han får in till sitt körkort? Noll?

Av Fester Bestertester - 14 januari 2020 18:27

Du, Ronny, jag har ett förslag. Jag kan komma hem till dig så får du en femhundring av mig. Allt jag begär är att vi är byxlösa. Sedan ska jag ge dig en härlig killmassage som får dig att glömma att du är hetero. Jag kommer inte att dra fram du vet vad och jag kommer inte att propsa på att få dra fram din. Om du nu inte vill, för då ställer jag upp och det på nästan vad som helst. Det finns pengar att tjäna på att brottas och hålla på. Du är pank, du är desperat; Vad har du att förlora? Puss, puss.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards