Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 23 februari 2020 20:16

Nu är jag djupt nere i joxet. Jag ringde min syster för att be henne ta hand om mamma och pappa om jag blir inlagd, men hon svarade inte. Om jag dör har jag en bunt lappar med lösenord och annat viktigt. Har även skrivit vem som ska få mina LP och CD, de går till en hårdrockare jag har som vän.


Jag har tagit det jag har ordinerat i bensoväg, 20 milligram Oxascand. Jag har så jag kan överdosera, tror jag har sex tabletter på tio milligram. Funderar även på att dricka Theralen direkt ur flaskan.


Jag har levt ett osundt liv ända sedan jag flyttade hemifrån och nu skördar jag frukterna av det. Min kropp är kaputt. Den orkade med cirka 27 års festande, men nu är det stopp, slut med det.


Skulle bloggen inte uppdateras är jag antingen inlagd på psyket, eller så är jag död. Det kan kvitta vilket. Nej, jag bara larvar mig. Jag är ju paniskt rädd för att dö. Over and out.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 februari 2020 17:10

Jag har en trave tidningar i ett skåp som jag härmed bjuder ut till försäljning. Det är tidningen "Super play", vilken behandlar dator- och TV-spel. Skulle tippa på att det är minst 30 tidningar. Jag vill inte kasta dem i pappersinsamlingen, det finns ju folk som samlar på dem. De är i fint skick, så jag vill ha tio kronor styck för dem. Dessutom har jag minst två tidningar med det gamla namnet, "Super power". De hade jag inte tänkt sälja, men är priset det rätta blir de dina.

Av Fester Bestertester - 23 februari 2020 15:55

Jag tog ut lilla frugan på gräsmattan. Hon gick kisande omkring på tomten och huttrade av kyla. Thailändskor är vana vid tropiskt klimat, det är av omtanke jag har henne i den varma och mysiga källaren mest hela dagen.


Jag tog på henne adekvat klädsel: Tofflor, trosor, mysbyxor och t-tröja. BH behöver hon tyvärr ingen och ytterkläder var ej nödvändigt, då hon inte var ute så länge.


Jag hoppas frugan är vederkvickad så att hon kan hjälpa mig i hushållet. Det behöver både diskas och dammsugas och det är fruntimmersgöra. Själv häller jag upp ett glas punsch och slår mig ned i fåtöljen.


Jag uppfostrar min fruga med både piska och morot. En dask på kinden när hon förargat mig och en stunds promenerande på gården när hon förtjänar det. Jag är väl förtrogen med äktenskapets alla regler och hemligheter.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 23 februari 2020 13:38

Jag har haft ett par helvetesdagar, men nu är jag i skaplig form. Jag mår inte bra, men inte så illa som det varit. Jag tackar vården för all medicin jag får och jag tackar min syster för att hon köpte så sköna sängkläder åt mig. Jag har i princip bara varit uppe och kissat och medicinerat, sedan har det blivit sängen. Jag har inte behövt ringa akutenheten, jag har inte behövt riskera inläggning. Nu öppnar jag en läsk och firar att jag åter är på banan. Jag var nere i helvetet, nu siktar jag på himlen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 23 februari 2020 00:54

Horst Wessel, SA-man, avled idag för 90 år sedan, skjuten av kommunister. Min pappa är döpt efter honom, det ni! Håll fanan högt, Horst.

Av Fester Bestertester - 22 februari 2020 04:18

Jag och Bosse Rulltårta ska till bästa puben God vän under lördagskvällen. Jag har en femhundring att sätta sprätt på, jag har så jag klarar mig. Tyvärr har jag inte fått in några pengar på min insamling till livets nödtorft, men jag klarar mig utan snåljåpars pengar.


Jag hoppas det dyker upp några snygga brudar man kan limma på, det gör det säkert. En tjugoåring med svanktatuering vore inte helt fel. Då bjuder jag på cider, det kan du vara säker på.


Först förfest hemma hos Bosse, sedan spånkan till Väster tull och en kort promenad till puben. Vi ses, Fikret, Ismedin och allt vad ni heter. Hela världen möts på God vän.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 22 februari 2020 02:40

Jag orkar inte hålla igång bloggen, gör ett undantag nu. Jag tror mig ligga på mitt yttersta och det gör mig ledsen. Jag är inte redo att dö, jag vill ha 20 år till. Men jag slipper bli gammal och skröplig, jag slipper att hamna på äldreboende.


Jag både vill och inte vill kontakta psykiatrin, vet inte vad jag ska göra. Jag vill ha lindring, men ej bli inlagd. Förra året var mindre bra med hela tre inläggningar, tänk om det blir något liknande i år.


Jag är döende pg a rökningen, men inte ens nu kan jag sluta. Och vad spelar det för roll om jag dör idag eller imorgon? Ett par bloss vill jag unna mig.


Nu loggar jag ut och lägger mig på sängen. Ha det bra, vem du än är.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 februari 2020 21:45

Jag är inte berusad, men det känns så. Det pågår så mycket i mitt huvud så jag är alldeles snurrig. Men kanske har jag fått i mig etanol via mikroskopiska partiklar i luften. Dock kan en viss del av känslan ha att göra med att hjärtat syresätter kroppen dåligt, jag är yrslig och trött.


Får jag en order sticker jag på direkten, jag struntar i min hälsa och struntar således i hur farligt det är. Jobb finnes och måste tas om hand med fast hand. Jag kommer att möta reptilianer och de är gräsliga att skåda. Sedan luktar de illa och puffar av svavel kommer ur deras käftar. Ondska på ett annat plan är du någonsin upplevt.


Jag lägger mig i givakt på sängen med kläderna på. Och på nattduksbordet finns en morakniv och en metalklump som man kan smasha mot utomjordiska skallar. Ge mig två minuter så är jag nere på gården redo för strid.


Ta dig en nattmacka så tar jag kampen. Jag lever för striden, precis som många andra före mig har gjort. Jag är redo för slutet och jag vet att jag kommer att vinna, min drömvärld kommer att bli verklighet även om jag är avliden när så inträffar.


Ett sista bloss, sedan fattar jag posto i sovrummet.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards