Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 20 februari 2020 20:13

Jag är både schiz o fren, vet inte vilket som är värst. Jag är döende, men ingen tror på mig. Ett av mina organ är i synnerligt dåligt skick, jag har förstört mig genom att supa och kedjeröka. Jag är ledsen och vill ha någon att hålla i handen. Att ensam gå mot döden är inte lätt, jag är knäsvag.


Jag ska ringa ett samtal. Sedan om det blir till mamma eller akutenheten vet jag inte. Jag vill säga adjö, inte bara dö och bli hittad stel, kall och vit i min säng efter en vecka. Jag har skrivit ned lösenord till diverse sidor och tjänster och skrivit att en viss kompis ska få mina LP-skivor och mina CD. Har lagt pappren på golvet framför TV:n så de är lätta att hitta.


Under natten kommer jag att skriva på ett papper och tejpa upp på insidan av ytterdörren. Där ber jag om ursäkt för mitt många gånger demoniska uppförande och uppträdande. Ränderna går aldrig ur, jag har hänfallit åt sadism och massmord i alla mina liv. Inget massmord i detta livet i och för sig, men jag har försökt. Satan styr mig.


52 år av elände, det räcker så bra, så. Jag ser fram emot att träffa mina döda släktingar och framför allt min lillasyster. Om jag kommer till Himlen. Jag kanske hamnar där nere och får en högaffel i gumpen mest hela tiden.


Jag ska raka mig, jag vill vara ett propert lik. Ska snart ta en tupplur och kanske är det slutet, jag bara slutar andas och så var det en vettvilling mindre på jorden. Jag ångrar nästan allt jag gjort. Nu återstår att dö och helst göra det med värdighet. Jag tror bestämt jag behöver en sup. Eller tre. Adios..!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 20 februari 2020 15:59

Jag hade inget för mig, så jag slank in på Systembolaget och köpte två öl och ett kvarter polskt brännvin. Ville inte sitta hemma och dricka, så jag gick till Stortorget. Jag hade tur, för två kompisar satt där. Det är hysat insynsskyddat tack vare buskarna som omger parkbänkarna, så man kan både dricka godsaker och tömma blåsan utan att det stör någon.


Vi drack och skojade med varandra. Hux flux var min dryck slut, men jag fick en klunk byxvarm öl av ena kompisen. Jag var i parken i kanske tre timmar, sedan gick jag tillbaka till Systembolaget. Tyvärr blev jag nekad att handla, men det är sånt som händer.


Nu sitter jag hemma med tomt barskåp (kylskåp), men en annan är ingen alkoholist, jag klarar en kväll utan spånken. Ny dag imorgon, nya insatser. Undrar vilken parkbänk jag hamnar på då.


MVH/Hasse Promille

Av Fester Bestertester - 20 februari 2020 15:43

Jag sitter vid datorn i timtal varje dag, jag har inget bättre för mig. Jag surfar på sport och musik och är inne en del på Facebook och Youtube som så många andra. Dessutom är jag medlem på ett forum och där spenderar jag flera timmar om dagen (kvällen). Nu ligger forumet nere och jag är förtvivlad. Vad ska jag nu hitta på? Jag vill inte porrsurfa mer än kanske fem timmar, vad ska jag göra resten av kvällen? Jag har ju ett TV-spel, får väl sätta mig med det då. Jag gillar inte datorkrångel, men vem gör det?

Av Fester Bestertester - 20 februari 2020 05:22

Jag tror jag tar en paus från allt, jag måste återhämta mig efter en attack från organisationen "O". Kommer att lägga mig på sängen och inte göra ett endaste dugg. Jag har för kanske en kvart sedan tagit lite mediciner och därmed har jag inga måsten kvar, utan kan med gott samvete sova.


Men, nej, det var inte riktigt sant. Jag har den förbaskade injektionen klockan elva. Attans! Nedrans! Hur kunde jag glömma det? Jag kanske kan ringa och sjukanmäla mig och gå till mottagningen en annan dag. Men vi sitter i grupp och glor i tre timmar, vi arma satar som får Zypadhera-spruta i skinkan. Åh, vilket dilemma.


Nu loggar jag i alla fall ut. Tar jag sprutan behöver jag inte gå förrän om ca fem timmar, alltid något. Jag är dödssjuk, jag behöver vila och sova.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2020 20:54

Nu är det illa kroppsligt igen. Jag avslöjar vad det är: hjärtat. Jag funderar på att ringa akutenheten och be om morfinplåster. Be och böna, böna och be. Jag måste ha hjälp. Gud kallar på mig, mitt misslyckande är fullbordat. Jag behöver aktiv dödshjälp. Gud planerar att förgifta mig till döds, men jag ska förekomma honom med di där plåstren.


"Hej, jag heter Sven Svensson och jag anhåller ödmjukast om ett paket fentanylplåster" ska jag säga. Jag ska alltså ringa akutenheten och be om assistans. Utan oss patienter finge di stänga igen, att jag tar upp lite av deras tid stör mig alltså inte nämnvärt.


Dessutom ska jag berätta att jag i mitt förra liv hade initialerna FS och var mycket mäktig. Det var jag och målaren från Braunau am Inn som satte hjärtan och världen i brand. Får jag inte morfinplåster ska vården utplånas i det totala krig jag kommer att frammana.


Jag dricker mig svullmagad på Dr Pepper, sedan ringer jag AE. Gud, jag kommer till dig, men på mina villkor och på mitt sätt. Amen.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 18 februari 2020 16:08

Jag var även idag på Mötesplats Helknas. Samtalade med en i personalen, en vikarie. Det visade sig att han körde motorcykel och det gjorde jag med förr. Med andra ord blev det mycket mc-snack. Han hade två hojar, en HD och en Triumph. Jag hade också en Trajja, men inte glidare som hans, utan en sporthoj.


Han sa att han skulle ta en av hojarna till jobbet, det ser jag fram emot. Då kanske man får ta en kortare provrunda. Provistta hoppas jag få göra i alla fall. En annan vill bli återfallsknutte, men har just inga pängar.


Idag blev det inga hånskratt, utan som sagt intressant prat. Men skratta åt deltagarna kan jag göra en annan gång.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 februari 2020 16:29

Jag har idag varit ca tre timmar på en mötesplats för folk med psykiskt funktionshinder. Jag kallar den för Mötesplats Helknas och det med all rätt; Ni skulle se klientelet. En överintelligent besökare (jag) och tio såskoppar.


Jag briljerade som vanligt. Slängde mig med fina ord och drog valser så det stod härliga till. Det kommer inte ett vettigt ord ur min mun, jag gillar att driva med avskrapet.


Fick i mig sex koppar kaffe, sedan var mina växelpengar slut och jag gick hem. De andra var kvar, dagens höjdpunkt var så kallad lättgympa. Då dallrar fläsket på deltagarna. Man skulle kanske ha varit kvar och skrattat åt dem och deras breda arslen och bilringar.


Jag är på plats imorgon också och ser fram emot många glada skratt. Mötesplats Helknas min oas!


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 17 februari 2020 03:23

Idag trillar det in lite pängar på kontot, det har blivit dags för pensionen. Det heter något annat, men det är ju vad det är, pension. Jag ska inte köpa något speciellt, jag har mina stående utgifter. Men jag ska låna ut 40 kronor till Ronny så han kan köpa sig ett sexpack. Ronny har det knapert, han får in mindre pängar än jag får. Chips, cigg och Coca-Cola, det ska jag tjacka idag. Jag behöver barre pengar så att det går runt, jag lever då inte på stor fot.


MVH/Herr X

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards