Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 16 februari 2020 22:34

På måndag ska jag besöka min vän Nils-Erik med fru för en god måltid. De vet att jag vill ha lite klass på maten, därför står det medisterkorv på menyn. Falukorv är för ungkarlar.


Med mig tar jag en flaska prima punsch, den ska vi berusa oss på, plus att Nils-Erik säkert vittjar sitt barskåp. Om hans fru behagat oss med god mat och service kanske hon får smaka på det starka hon också. Men fruntimmer får absolut inte bli berusade, det är högst okvinnligt.


Naturligtvis utfodrar jag min lilla fru innan jag går, hon får en halv riskaka att mumsa på. Till det får hon en tillbringare kallt och näringsrikt kranvatten.


Vi ses om tolv timmar, Nils-Erik.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 16 februari 2020 20:44

Det blev inte av att köpa cigaretter under söndagen. Nu sitter jag med sju cigaretter i mitt sista paket. Som jag ångrar min lathet. Jag är svårt beroende och behöver kunna puffa på i min egen takt. Normalt sett har jag ett par paket nära till hands, men alltså inte nu. Jag får väl gå och lägga mig och ställa klockan på ringning så jag är uppe i anslutning till att affärerna öppnar. Jag är inbiten nikotinist, jag måste ha en cigg var 20:e minut för att må bra.

Av Fester Bestertester - 15 februari 2020 14:16

Jag är medlem på ett forum och chattade med en kvinna bra mycket yngre än mig. Jag har sett bilder på henne och hon är riktigt söt. Rätt snabbt blev konversationen laddad och hon började ställa intima frågor. Vad nu, undrade jag men fann mig rätt snabbt. Hon skrev på, rättframma sexuella frågor. Jag svarade med lite snusk tillbaka.


Jag är inte så dum att jag tror att hon är intresserad av mig. Som jag ser det finns det två anledningar att hon skrev som hon skrev; Hon får en ego-boost av att veta att hon kan göra män upphetsade eller så är det rent sinistert; Det är en ölmagad gubbe bakom kontot, som vill misshandla och råna mig.


Jag uppskattade vår lilla "pratstund" även om allt var bluff och båg. Ska bli intressant att se om hon (?) skriver något mer dagarna som kommer. Jag är inte avskräckt, så jag hoppas på det.

Av Fester Bestertester - 14 februari 2020 02:15

Jag har plockat fram några Led Zeppelin-skivor, just nu är det fjärde albumet jag lyssnar på. Starkaste öppningen någonsin med låtarna "Black dog" och "Rock'n'roll"? Skivan avslutas med "When the levee breaks", den slutar alltså nästan lika bra som den börjar. Ja, den för mig uttjatade "Stairway to heaven" är med på skivan om ni undrar. Jag gillar lite rivigare musik, men Led Zeppelin är jag uppvuxen med, de har en speciell plats i mitt musikhjärta.

Av Fester Bestertester - 14 februari 2020 00:47

Jag har pratat med ledaren för UFO-Norrköping, nu har vi rensat luften. Hasse är avstängd tre månader, det är den enda åtgärd jag vidtagit. De är ett bra gäng med driv och nyfikenhet och sådant ska uppmuntras. Alkoholkonsumtionen har gått ned och man arbetar numera seriöst och målmedvetet. Lycka till i framtiden, mina kamrater. Sanningen finns därute.


MVH/Sune

Av Fester Bestertester - 13 februari 2020 03:46

Mänsklighetens förkämpe X är tillbaka på barrikaderna. Det börjar fresta på att vara vaken om nätterna, men jag gör som jag blir tillsagd. Dessutom kommer jag att rättmätigt bli höjd till skyarna när kriget väl är vunnet.


Förra natten gick jag till ett köpcentrum där fienden skulle placera en kraftig sprängladdning, men jag kapslade in det i ett skyddande hölje av ren energi och det märkte fienden. Deras attack avvärjdes effektivt av mig.


Vem vet vad jag får för uppdrag inatt? Jag sitter fullt påklädd i min lägenhet och är beredd att kasta mig ut så fort jag får en order.


Det är spännande att vara i händelsernas centrum, då jag lever för striden. Ligg du i din säng så fixar vi motståndsmän motståndet mot "O".


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 12 februari 2020 06:16

Jag ska idag till speceristen och köpa något som heter T*m's punchpokal. Punch utan s ska det faktiskt vara. Jag köper en hel påse, så har jag att ta av hela dagen. Det blir att unna sig lite extra nu när jag fått ned lilla frugans matkonto på acceptabel nivå. Jag är gift med en riktig laura och måste få tillåta mig att må bra, dricka lite punsch och äta godsaker. Jag behöver komma bort från eländet, ett stökigt hus med nipprig fru. Jag känner hur jag saliverar, jag ser fram emot att köpa dessa godsaker. Kanske det blir ett paket kex också. Åh, vad jag ska njuta.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 12 februari 2020 04:00

Jag chattade med en ung kille och han eggade mig något förskräckligt.  Jag var inte i toppform, var lite trött och däven. Men han började ställa intima frågor, om jag hade lätt för att få stånd och sådana grejer. Då tände jag på alla cylindrar och skrev snusk tillbaka.


Jag har väl gjort bort mig, han är i nedre 20-årsåldern och jag berättade direkt hur gammal jag är. Jag ville spela med öppna kort. Jag skrev att jag ej ville uppfattas som universums största snuskhummer, men han sa att det var okej.


Han kanske fick ett tillfälligt kåtslag och inte riktigt kunde styra vad han skrev. Nå, jag fick också ett svårt kåtslag, men det var han som började. Jösses, jag skrev att jag ville slicka hans pung...


Som tur var var jag nykter, annars hade jag nog skrivit att jag ville spekulera (googla på spekulum) hans ringmuskel och andra häftiga saker. Jag blev minst sagt triggad och nu skäms jag. Killen kommer kanske att vakna på morgonen och skratta gott åt mig.


Jag öppnade mig lite väl mycket, men är man upphetsad så är man.


MVH/Lennart K Lindström

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards