Alla inlägg under februari 2020

Av Fester Bestertester - 12 februari 2020 00:42

Jag är som vanligt vaken under natten och tar kampen mot ondskan och organisationen med stort o. Jag har fantastiska krafter och håller med hjälp av andra upplysta individer dem stången natt efter natt. Det suger musten ur mig och gör mig sängliggande dagtid, men vore det inte för mig hade både du och jag varit utplånade för länge sedan.


Jag tar kampen mot reptilianerna, men vad får jag för det? Inte ens ett tack, däremot blir jag punktmarkerade av psykiatrin då de fått för sig att jag är psykiskt sjuk. Men jag gör inte detta för personlig vinning, jag gör det för mina medmänniskor.


Sov lugnt, eliten står i enskild ställning och skickar en kosmisk smocka på de som vill oss ont. Kampen går vidare i oförminskat tempo.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 11 februari 2020 02:00

Jag vill ha en fru som luktar gott, därför tar jag upp henne från källaren och ställer henne i duschen varannan vecka. Väl där applicerar jag duschkräm på hennes gula kropp och går loss med rotborsten. Av besparingsskäl använder jag bara kallvatten, det tar bort smuts lika bra som varmvatten.


Dock äcklas jag av hennes nedre regioner, så dem får hon tvätta själv. Hon är fruktansvärt hårig ni vet var, där vidrör jag henne inte. Armhålorna ger mig också kräkkänslor och hon har två rejäla buskar där. Som jag brukar säga: kvinnan är ett tempel byggt över en kloak.


Nu ligger frugan på sin bekväma madrass och luktar gott. Jag tror jag slinker ned till henne för en herdestund. Bäst att passa på innan hon börjar lukta thailändskt igen.


MVH/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 10 februari 2020 15:43

Jag kom aldrig iväg till mottagningen för min Stesolid. Svag ångestlindring är inget vidare incitament för en latmask som jag. Jag får väl hämta joxet imorgon, vi får se. Det var alltså inga marsianer (eller ens venusianer) som hindrade mig, det var som sagt latmasken. Om höga doser Xanor jag drömmer...


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 februari 2020 08:29

Idag ska jag till mottagningen och hämta Stesolid. Jag ska hämta varje måndag, men ofta är jag trött och skjuter på det, men idag ska det bli av. Jag har tre dagsdoser kvar, men då kan jag unna mig lite extra nån gång denna vecka. Det är så små doser jag har utskrivet, jag behöver smacka på rejält för att känna det där lugnet inombords. Jag tror bestämt jag gnäller lite på effekten av dem när jag träffar sjuksköterskan. Två små piller om dagen är ju inte mycket att hänga i gra'n. Men bättre än inget.


MVH/Herr X

Av Fester Bestertester - 10 februari 2020 03:23

Frugan åt sin Whiskas med god aptit och efteråt spann hon som en katt. Jag har idag köpt torrfoder åt henne och kommer att sticka till henne en skål då och då. Det är inget fel på kattmat, tillverkarna har sett till att den är både god och näringsrik. Dessutom kommer frugan från Thailand och där äter de det mesta, inklusive råttor och ormar. Lite kattmat har ingen dött av. Min omtanke och min kärlek vet inga gränser, lilla frugan kan skatta sig lycklig som har mig.


MVH/Arg motalabo

Av Fester Bestertester - 10 februari 2020 01:09

Det går trögt med insamlingen till mig som jag startade här på bloggen. Jag har inte fått in en enda spänn och jag är besviken på er. Jag kallar er inte snåljåpar, men en hundring kunde ni väl sticka till mig?


Nåja, nu på morgonen ska jag hämta ut mitt försörjningsstöd, sedan går jag till Systembolaget och köper lite dricka. Jag har inga pengar att gå på krogen (God vän) för, jag får sitta hemma i min ensamhet och dricka öl.


Hjälp en medmänniska i nöd, skänk mig en slant.


MVH/Ronny

Av Fester Bestertester - 10 februari 2020 00:00

Jag var hemma hos Bengt (fingerat namn) och umgicks. Vi var sex grabbar med smak för grabbar som drack lite vin och öl och hade det trevligt. Det var alltså ingen orgie, ingen av oss hade sex. Men visst kramades vi lite och tog på varandra, det måste man få göra.


Bengt berättade att en ny kille har varit på RFSL och jag blev så klart nyfiken. Han ska vara relativt ung och kostar en femhundring om man vill beställa hem honom en timma. Jag förklarade att jag var intresserad, så Bengt ska förmedla kontakten mellan oss.


Annars hände det inte så mycket förutom att jag passade på att onanera när jag var på toaletten. Man kan ju inte dra fram snoppen bland folk.


Nu väntar jag på ett SMS från Bengt med den nya killens nummer, det blir han och jag innan veckan är slut. Mmm...


MVH/Lennart K Lindström

Av Fester Bestertester - 9 februari 2020 23:08

Jag har en vän som alltid har dåligt med pengar. Eftersom han är min vän vill jag hjälpa honom när det kniper, så han är skyldig mig några hundringar. Han blåser sina pengar på spel, nu är det främst via Svenska spel han gör av med pengar. Men hör och häpna: han vann några tusen idag, så imorgon ska jag få det han är skyldig mig.


Han får lätt blodad tand. Idag vann han, då får han för sig att han ska vinna varje gång han spelar, så vinstpengarna ryker väl imorgon. Men just nu ligger han på plus, inte illa. Jag köper god mat och dryck för mina pengar, han skänker bort sina till spelbolag. Ja, alla är vi olika.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards